Şimdi Ara

Tergan Deri Ayakkabilar 79-99 Lira.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tergan bircok modelde indirim yapmis ayakkabilar 79-99 lira.

Her numara yok fakat bazi modelllerde birkac numara birden mevcut.

http://www.tergan.com.tr/99-TL-Firsat-96

• Kalitesi nasıldır Terganın,alınır mı?
  • 44 numara giyiyorum %20 ekstra indirimle geçen hafta 2 ayakkabı aldı oldukça memmunum
  • gulhana G kullanıcısına yanıt
    kalitesine güvenebilirsin %100 deri ayakkabı almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemorelli

kalitesine güvenebilirsin %100 deri ayakkabı almanızı tavsiye ederim

Benimde 44 numara %20 indirim yapıyor.
    Alalım bakalım,fiyat düşmüşken.
    Teşkler bilgi için.
  • kalıpları nasıldır acaba? mesela ben adidasta 41,5 numara giyerim bazı markalarda 41 bazılarında 42 oluyor ayağıma. buradan alış veriş yapacaksak hangi numarayı almak daha doğru olur? bilgisi olan paylaşabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • markafoni'de 3 al 1 öde kampanyalarında 69 liraya 3 tane alınan ayakkabılarla aynı model , ama gerçek deri? ve tergan bunlar, aradaki karşılaştırmayı siz yapın
  • Ayakkabılar 429'dan 79'a düşmüş. Patron çıldırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_filozofu

https://www.sikayetvar.com/tergan-deri?page=1

link i okudum vazgeçtim

Linki siz söyledikten sonra bende okudum. Bütün şikayetler birbirine benziyor. Bende hiç bu tarz şikayet olmadı. Bu insanlar ayakkabıyı nasıl giyiyorlar anlamış değilim. Sen ayakkabı alıp dağda taşta giyersen tabi sağında solunda açıklıklar olur. Zaten biraz araştırma yaparsanız kaliteli ürünün narin olduğunu anlarsınız. Bizim insanımızdaki mantık 300-500 lira verdim anasını ağlatıcam ayakkabıya bişey olmayacak mümkün mü

• kalıplar nasıl beyler, normalde 43 giyiyorum, 43 mü olur
  • Güren kullanıcısına yanıt
    Cevap bekleyene kadar sipariş geç stok bitti bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tergan'dan herhangi bir ürün al. kutusundan dursun ertesi gün geri götür, kesinlikle iade almazlar. tüketici kanunları dersin hoşt derler. ayakkabısı yırtılır, patlar, kullanıcı hatası derler. tergan'a göre her konuda müşteri hatalıdır. mağazalarındaki çalışanlar asarım keserim modundadır. genel merkezdeki talimatı bile iplemeyen, kendi mağazasının kurallarını koyan mağaza müdürleri vardır. ancak tüketici hakem heyetinde 6 ay süründükten sonra paranızı geri alırsınız.

6 yıldır haftada 3 gün giydiğim adidas gazelle taş gibi, astarında delik bile yok.
    1 yıl haftada 3 gün giydiğim 2 tergan ayakkabı da bitik. tabanı, astarı her şeyi bitik.

sorun kimde. netteki tergan şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyorsa, suç bizde mi bu ilginç firmada mı?
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Bir bot bir de ayakkabı aldım. Kaliteli bir ürüne benziyor. İnşallah pişman etmez.
  • Tergan'ın müşteri ilişkileri konusunda çok zayıf ve negatif yaklaşımlı olduğunu okumuştum birkaç yerde.
  • Bir ayakkabı aldırttırmadınız ya alacağınız olsun... :)) Şikayetvar ve diğer kullanıcılar bana yetti zaten. Ürünün kalitesinden daha fazla müşteri ilişkilerine bakmak lazım...
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Garantisi biziz abi kafasındaki güya koca firma. O kadar alışveriş yaptım ilk defa bir firma bana aynı gün içerisinde iade etmezseniz almayız ürünü dedi. Baya uğraştım harbiden de almadılar. Tergan sa

• boombip kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme içim teşekkürler. Tergan'a bakışım değişiverdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

tergan'dan herhangi bir ürün al. kutusundan dursun ertesi gün geri götür, kesinlikle iade almazlar. tüketici kanunları dersin hoşt derler. ayakkabısı yırtılır, patlar, kullanıcı hatası derler. tergan'a göre her konuda müşteri hatalıdır. mağazalarındaki çalışanlar asarım keserim modundadır. genel merkezdeki talimatı bile iplemeyen, kendi mağazasının kurallarını koyan mağaza müdürleri vardır. ancak tüketici hakem heyetinde 6 ay süründükten sonra paranızı geri alırsınız.

6 yıldır haftada 3 gün giydiğim adidas gazelle taş gibi, astarında delik bile yok.
    1 yıl haftada 3 gün giydiğim 2 tergan ayakkabı da bitik. tabanı, astarı her şeyi bitik.

sorun kimde. netteki tergan şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyorsa, suç bizde mi bu ilginç firmada mı?

Teşekkürler hocam
    Ben de alacaktım; ama bilgilendirmeniz sonucu vazgeçtim.
    Teşekkür ederim.

• Tergan mi
    Kendinden kusurlu cantayi magaza mudurleri kabul etmesine ragmen gm onaylamadi.
    Ustune cantami kaybettiler bana yerine 90lardan kalma canta itelemeye calistilar.
    Artik karsilikli dalga gecme ve hakaretlerle aradaki farki odemem sartiyla baska canta verdiler.
    Bende onlari 350 cuzdanlik yilbasi hediyesi siparislerinden ettim, iyiki varsin matras.
    Dogru urettilerse mallari kaliteli.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.