Şimdi Ara

Tercüme konusunda yardım lütfen... (Yardım alındı Teşekkürler...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki mesajda tam olarak ne yazıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Ben yarım yamalak ingilizcemle yanlış bir cevap vermeyeyim...

quote:

Haha, awesome sleeping cat! Hah!

Do you think I could get permission to maybe use your video in a new cute pet podcast called ULTRA KAWAII? We would, of course, give you full credit and a shout-out in the episode, sending people towards your YouTube page or website or whatever you want.

If you're interested, let me know. I can pull the file off the site, or if you have a higher quality version, shoot me an e-mail at ultrakawaii@nextnewnetworks.com and we can figure out what format we need and stuff. Hopefully this isn't too much trouble, because we really dig the video.

If you don't have a high quality version, I can make this one work.

If you're interested, I will eventually need this info:
    Pet name:
    Video Location:
    Website or YouTube Page:

So whatta ya think?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 11 Ekim 2007; 23:25:33 >

• yarım yamalak ingilizcende olsa başlıklarda türkçeyle karışık kullanabiliyomuşsun. tamamını öğrensen ingiliz olurdun sen o zaman
  • Peki canım bidahakine öyle yaparım... Parmaklarını yorup mesaj yazdığın için genede Teşekkürler...

Evet arkadaşlar varsa başka yardımcı olacak, çok sevinirim...
  • eyvallah

benimde yarım yamalak ingilizcem olduğu için yardım edemiyorum kusura bakma
  • quote:

Burayı anlamadım.

Benim, ULTRA KAWAII adlı yeni bir sevimli evcil hayvan yayınında sizin videolarınızı kullanabilmek için izin alabildiğimi düşünüyor musunuz? Tabii ki, insanları YouTube sayfanıza veya Web sitenize veya istediğiniz yere göndererek, size tam kredi ve bir bölümde slogan (shout-out) verebildik.

Eğer ilgilenirseniz, bileyim. Siteden dosyayı çekebilirim, veya daha yüksek kalitede bir versiyonuna sahipseniz, ultrakawaii@nextnewnetworks.com'dan bana e-posta atın, ihtiyacımız olan ve dolduracağımız, ekleyeceğimiz biçimi anlayabiliriz. Umuyoruz ki bu çok sorunlu olmayacak, çünkü bu videoyu gerçekten beğendik.

Eğer daha yüksek kalitede videonuz yoksa, bu şeyi çalıştırabilirim.

Eğer ilgilenirseniz, şu bilgiye ihtiyacım olacak:
    Evcil hayvan ismi:
    Video konumu:
    Web sitesi veya YouTube sayfası:

Ne düşünürsünüz?

------------

Aşağı yukarı böyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 11 Ekim 2007; 22:06:07 >

• quote:

Mükemmel bir uyuyan kedi!
  • Hmm tamam bende ilk paragrafı çözmüştümde bi ton kalabalık yazı yazmış adam. Sadece Youtube videonuzu kullanabi,lirmiyiz dese iş bitecekti...

Anlamadığın kısım da bizim kedinin uyuma görüntüleri vardı da ona gülmüş... Onu yayınlıycak mı yada komik hayvanlardamı kullancak neyse işte...

Neyse cevap yazayım baride bizim kedi iyice meşhur olsun

Eklenti: Bu arada yardımcı olan arkadaşlara çok Teşekkürler...
    Klavyenize daş değmesin arkadaşlar...
    İyiki varsın DH...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 11 Ekim 2007; 22:15:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neymiş bu video merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Peki canım bidahakine öyle yaparım... Parmaklarını yorup mesaj yazdığın için genede Teşekkürler...

Evet arkadaşlar varsa başka yardımcı olacak, çok sevinirim...

ay whalla ben dhe mrk ettmmmmm ackcası. really mrk ettim yaneeeeee....

"İngilizcem yetersiz" diye düşünüp kompleks mi yapıyorsun anlamıyorum? tercüme konusunda help me please ne demektir açıklayabilir mi biri bana ?
  • Arkadaşlar benim ingilizce bilgisayar konusunda bana yetiyor, yani bi nevi teknik terimler böle metinler olunca apışıp kalıyoruz yav ne var bunda...

Abartmayın bu kadar...

Eklenti:
    Tamam başlığıda değiştirdik gönlünüz hoş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 11 Ekim 2007; 23:16:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Arkadaşlar benim ingilizce bilgisayar konusunda bana yetiyor, yani bi nevi teknik terimler böle metinler olunca apışıp kalıyoruz yav ne var bunda...

Abartmayın bu kadar...

Eklenti:
    Tamam başlığıda değiştirdik gönlünüz hoş olsun...

dilini satman için bir sebep mi bu ?

Eklenti:
    gönlümüzün hoş olması değil Türkçe'mizin dik durması amaç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarTarz -- 11 Ekim 2007; 23:19:23 >
  • Peki arkadaşlar sizin dediğiniz gibi olsun...

Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...

Mod arkadaşların gözüne çarparsa bi kilit atabilirlermi acaba?
  • bu videoyu kullanmak istiyor amma şeyler yazmışlar al kullan işte. bizim türkler olsa hiç sormadan alır kullanır sitesinde bi de kendi videosuymuş gibi gösterir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.