Şimdi Ara

Tercihte yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 355 puanım var ve ts1 100000 lerde ts2 de 130000 lerdeyim.. Gazetecilik için çabalamıştım yıl boyunca puanım da iyi değil biliyorum.. Atatürk üniversitesine yetiyor puanım şu durumda ama sıralama olarak ise çok gerideyim..Hemde bunlar ikinci ögretim.. Tercih hakkımı kullanmak ve bu ünilerden birine gitmek istiyorum.. Bilmiyorum belki çıkar belki çıkmaz ama size sormak istedigim tercih edip şansa gitmem mi iyi olur acaba açıkçası gazetecilik hakkında çok bi bilgi sahibi değilim.. Dershanenin rehberligine gittim ama yaptıgı tek şey bana puan sıralaması vermek oldu istedigim hiçbir şeyin yanıtı alamadım.. Kafam çok karışık yardımcı olursanız bi duamı alırsınız :)

• şehir dışına gdip bir sürü masraf yapıcağına kendi şehrinde aynı parayla %50 burslu okuyabilirsin.derim benn
  • Teşekürler marwel peki hangi üniversite ve bu üniversite hakkında ufak tefek bilgiler falan önemli benim için. İnanın bana puanım düşük olmasına ragmen kafam o kadar karışık ki napıcagımı bilmiyorum. Detaylı bi anlatım çok süper olurdu. Ya da sağlam rehberlik veren bir yer varsa önerdiginiz orayada gidebilirim. Yeterki bi yol gösterin.. :)
  • istanbulda yaşıyosan bahçeşehiri öneriyolar genellikle.yada bilgi üniversitesi.
    sıralaman %50 bursa yeter galiba.üniversitelerin web sayfalarından burs şartlarına bak.bazılarının şartları zorlayıcı oluyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.