milleti birbirine kırdıracak bir soru. ikisininde onlarca modeli var.neye göre kime göre biraz yazsaydın.
bu arkadaşa katılıyorum garanti tartışma çıkar bu formda ben şimdiye kadar yaklaşık 20 kart değiştirdim yarısı atiyse yarısı nvıdıadır markaya bakmam performance ve fiyatına bakarım modele göre düşüncelere göre sen direk fenermi cimbommu demişsin
ben sadece yonga seti olarak sormuştum modele veya fiyata bakmadan ekran kartı alacak olsanız oyunuzu hangisine verirdiniz?
nvidia
Bu konu kapanır benden söylemesi
Ayrıca soru çok saçma..
Cebim Ne derse O olur
Amacı olmayan ve kıtlenecegı bellı olan bır konu..Yanı bu sekılde acılan konularda amac nedır..Bunun cevabı hıcbır zaman kesın degıldır..Icınde bulundugumuz donemde Atı cozumlerı daha performanslı herkes atı dıyebılır..Bundan oncekı serıde Nvıdıa performanslıydı genel tercıh nvıdıa olur..4 ay her ıkı fırmanın farklı cozumlerı cıkar kım daha performanslıysa onun kartları daha cok tercıh edılır..
hangisi en ucuza en yüksek performansı veriyorsa o
Ati desem ne olacak nvidia desem ne olacak. Bunu okuyan biri ne kazanacak bu konudan...
ati al
KALITE= NVIDIA
şu anda ati. önceden nvidia idi. birkaç ay sonra ne olur bilinmez. kim öle ki mkala
her zaman ATI idi yine ATI olacak kaliteden anlayanlar ne demek istediğimi anlarlar hele şu an 4870 efsanesi varken başka kart düşünemiyorum açık ara 4870 ve ATI..