Öncelikle merhabalar.Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2016 LYS sonuçları dün açıklandı hani hayallerimden uzak bir sınav oldu diyebilirim ailem çok katı biri haliyle bir sene daha bekleme gibi bir lüksüm yok beklesem bile bu durumdan daha aşağı bir seviyede yer alacağıma inanıyorum şuan benim aklımda bir kaç bölüm var birincisi hemşirelik Kıbrıs ta veya Türkiye de %50 veya %25 gelebilir mi bir başka seçimim coğrafya öğretmenliği gelir mi gelirse ataması falan filan vb. konular hakkında bilgilerinizi rica edeceğim diğer bir bölüm Türkçe öğretmenliği arkadaşlar coğrafya öğretmenliğinde merak ettiğim konular bu bölüm içinde geçerli ve ilahiyat imam hatip mezunuyum ve arapça dan nefret ediyorum aslında ilahiyat okuyup din kültürü öğretmenliğini elde etmek planım fakat dediğim gibi imam hatip mezunu olduğumdan ve imam hatip'i lanet okuyarak küfür ederek bitiren biri olduğumdan bu bölüme fazla sıcak bakmıyorum ama yinede mecburi tercih etmem gerek yani bu sene mutlaka gitmem gerek bu bölümlerden birine gidersem üniversite de yine hazırlanıp hemşireliği elde etmek istiyorum yok elde edemesem de bari bir senem boşuna gitmesin bu bölümlerin birinde mezun olayım diyorum anlayacağınız nokta atışı istiyorum neyse konu dağılmadan ve fazla uzatmadan arkadaşlar yorumlarınız benim için çok çok ama çok önemli baş tacısınız şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme