Şimdi Ara

TERCİH DÖNEMİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİYOLOJİYE İLGİLİYİM FİZYOTERAPİ İSTİYORDUM AMA OLMADI MF3 58000 DEYİM HEMŞİRELİK YAZMALIMIYIM YAZARSAM KOÇ ACIBADEM ANKARA BİLGİ HACETTEPE İSTANBUL ÜNİVERSİTELERİ ARASINDAN HANGİSİNİ SEÇMELİYİM

• quote:

Orijinalden alıntı: dalikas

BİYOLOJİYE İLGİLİYİM FİZYOTERAPİ İSTİYORDUM AMA OLMADI MF3 58000 DEYİM HEMŞİRELİK YAZMALIMIYIM YAZARSAM KOÇ ACIBADEM ANKARA BİLGİ HACETTEPE İSTANBUL ÜNİVERSİTELERİ ARASINDAN HANGİSİNİ SEÇMELİYİM

Kardeş mezuna kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvkarakaya

quote:

BİYOLOJİYE İLGİLİYİM FİZYOTERAPİ İSTİYORDUM AMA OLMADI MF3 58000 DEYİM HEMŞİRELİK YAZMALIMIYIM YAZARSAM KOÇ ACIBADEM ANKARA BİLGİ HACETTEPE İSTANBUL ÜNİVERSİTELERİ ARASINDAN HANGİSİNİ SEÇMELİYİM

Kardeş mezuna kal

ABİ HAKLISIN DA ÇEKİLECEK ŞEY DEĞİL YA Bİ DE BU SENE BİLGİ PERFÜZYON VAR YENİ AÇILMIŞ BÖLÜMÜ BİRAZ ARAŞTIDIM BENİM İÇİN UYGUN AMA PUANI OLMADIĞI İÇİN GELİR Mİ GELMEZ Mİ BİLMİYORUM
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş mezuna kal

ABİ HAKLISIN DA ÇEKİLECEK ŞEY DEĞİL YA Bİ DE BU SENE BİLGİ PERFÜZYON VAR YENİ AÇILMIŞ BÖLÜMÜ BİRAZ ARAŞTIDIM BENİM İÇİN UYGUN AMA PUANI OLMADIĞI İÇİN GELİR Mİ GELMEZ Mİ BİLMİYORUM

Hocam kendi kendinize düşünün mezuna kalırsam ne yaparım ben diye , realist olun eğer en az 20k civarına gelebileceğinizi düşünüyorsanız mezuna kalın.Yani kendi potansiyelinizi değerlendirin.
    Haklısınız çekilecek dert değil fakat o derdi bir sene çekmeyip bir ömür boyu işe küfrederek gitmek de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rvkarakaya -- 16 Temmuz 2014; 14:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş mezuna kal

Hocam kendi kendinize düşünün mezuna kalırsam ne yaparım ben diye , realist olun eğer en az 20k civarına gelebileceğinizi düşünüyorsanız mezuna kalın.Yani kendi potansiyelinizi değerlendirin.
    Haklısınız çekilecek dert değil fakat o derdi bir sene çekmeyip bir ömür boyu işe küfrederek gitmek de var.

haklısın dostum o konuda neyse sağol dostum eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.