Şimdi Ara

Tercih aşaması 2014 Leon vs Golf(ve dsg)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leon tdi ve golf tdi arasındayız. (golf midline plus,Leon style) Sizce hangisi? 4-5 yil civari kullanılacak. Manuel düşünüyorduk fakat dsgde olabilir.
    edit: Dsg hakkinda objektif fikiri olan var mi? Hala sorunlu mu? Bazi arkadaslar konularda ısrarla sorunlu diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 20 Kasım 2014; 22:47:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncel

• Donanım seviyesi daha iyi olduğu için leon tercih ederim şahsen.Ama golf piyasası leona göre daha iyi ama cam tavana+led farlarla birlikte tercihim leon olurdu
  • Midline plus golf alacağınıza almayın daha iyi. Bomboş kabak gibi bir araç. Leon almanızı tavsiye ederim. Midline plusla karsılastırırsak gırtlak dolu style paket. Eğer bütçe el veriyorsa led pakette olsun. Beraberinde ön arka full led(zenon) karartılmış cam ve arka park sensörü geliyor. Ayrıca leonda 6 bin tl indirim kampanyası gördüm bugün internette bilgi almakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 20 Kasım 2014; 20:25:41 >
  • Midline plus golfte direksiyonu koymuşlar bari diye şükredersiniz

• Leon daha dolu olduğu için leon diyiyorum

• allam allam 1 aydir bunla yatip kalkiyorum dizel leon tsi golf arasinda kaldim allah sabir versin sifir fiyatina 2.el piyasisina hosgeldin:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 vs Egea
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kırmızı renk cam tavan led paketli leon alın ömürlük binin ama otomatik olsun :)
  • Golf kalitesi ve sürüş keyfini leon da asla yakalayamazsın. Varsın donanımı az olsun golf olsun.
  • Golf en boşuymuş donanımı yeterli denilebilir ama Style Leon göz kırpıyor, Ledli olacaksa Leon alın geçin eminim pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Midline plus golf alacağınıza almayın daha iyi. Bomboş kabak gibi bir araç. Leon almanızı tavsiye ederim. Midline plusla karsılastırırsak gırtlak dolu style paket. Eğer bütçe el veriyorsa led pakette olsun. Beraberinde ön arka full led(zenon) karartılmış cam ve arka park sensörü geliyor. Ayrıca leonda 6 bin tl indirim kampanyası gördüm bugün internette bilgi almakta fayda var.

Dsg hakkinda fikiri olan var mi? Sorunlu diyorlar diye düşünmedim. Leon banada cazip gelmeye basladi.

• Hocam Golf ve Leon hakkındaki testleri izleyin. 2 arabayı da inceleyin, test sürüşüne çıkabiliyorsanız teste çıkın. Öyle karar verin.
    Donanım=Leon
    Kalite=Golf
  • Midline golf almaktansa style paket dopdolu leon alınır, şayet comfortline olacaksa golf derim.

Aynı ikilemde style vs comfortline golf derken kendime golf aldım ve golften çok memnunum

• Allah için forumdaki hem fanboyluğu hem de anti'liği bırakarak şu konuya objektif yorum yapın ya.

opel kullanıcısı olarak ve vw fanı OLMAYARAK golf diyorum. ister kabul edin ister etmeyin kalite ve his olarak golf leondan üstündür. donanım olarak leon 1 tık önde olsa da ben olsam golf alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 20 Kasım 2014; 22:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Midline plus golf alacağınıza almayın daha iyi. Bomboş kabak gibi bir araç. Leon almanızı tavsiye ederim. Midline plusla karsılastırırsak gırtlak dolu style paket. Eğer bütçe el veriyorsa led pakette olsun. Beraberinde ön arka full led(zenon) karartılmış cam ve arka park sensörü geliyor. Ayrıca leonda 6 bin tl indirim kampanyası gördüm bugün internette bilgi almakta fayda var.

Dsg hakkinda fikiri olan var mi? Sorunlu diyorlar diye düşünmedim. Leon banada cazip gelmeye basladi.

Hocam iyi de manuel diyorsunuz dsg ile ne alakanız var?
  • quote:

quote:

Arkadasın 2013 model 1.6 tdı dsg leonu var. 40 bin kmde ve hergün istanbul trafiğinde. Bir sıkıntı yasamamıs ve o kadarda özenle kullanmaz aracını.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

quote:

Hocam iyi de manuel diyorsunuz dsg ile ne alakanız var?

Manuel ,dsg sorunlu dedikleri icin istiyordum fakat yeni kasalarda durum nedir bilmiyorum.

• Valla hocam dun dogus oto bursaya gittim 49.000 lik leon style 1.2 yi inceledim. Oncesinde 1.2 tsi midline golf e baktim.

1.2 golf yok suan gelmesi 1-2 ay surucek midline dizel vardi onu inceledim arac pek bos sayilmaz, leon style dan bariz farki cc yagmur far sensoru.

Golf 3.500-4.000 kada daha pahali.

Ama kesinlikle Golf alinir, aracin kalitesi durusu toklugu muazzam, surus pozisyonunuzu sip diye buluyorusnuz, cok ergonomik.

Gozum kapali Golf alirdim

• Bir şeyi anlamıyorum. Genel olarak aynı parçalar kullanılarak farklı kıyafet giydirilen iki araçtan bahsediyoruz neyin konforu hangisinin donanımı hangisinin bilmemneyi
    Marka imajından dolayı her modelde yaklaşık 10bin lira fazla ödeyip neden wv binerler ??
    Bal gibi Leon Octavia Superb varken neden Golf Jetta Passat
    10 bin tl ucuza aynı araca bineceksin...

• leon golf ten daha yakışıklı araç, aynı teknoloji üstüne daha dolusu da varken bence golf çok alınası değil, ayrıca insanların da yavaş yavaş vw den geçen kazık konusunda jetonu düşmeye başladı gibi, hergün istanbul da 2 köprüden de geçip 50-100 km arası yol gitmek durumunda kalıyorum ama gün içinde neredeyse hiç golf görmüyor sürüyle leon görmeme rağmen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.