Şimdi Ara

Tercih [?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıralamam 27.000 - 33.000 arasında bişey olacak büyük ihtimal.Bu aralıkta hangi Bilgisayar Mühendisliklerini önerirsiniz?

Burslu - Devlet Üniversitesi

[1] ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
    [2] İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
    [3] BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [4] İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [5] İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Yng.) (Tam Burslu)
    [6] ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği
    [7] GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Bilgisayar Mühendisliği
    [8] YAŞAR ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [9] KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği
    [10] ATILIM ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [11] MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Müh. (ıngilizce) (Tam Burslu)
    [12] ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [13] IŞIK ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [14] İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Müh. (İngilizce) (Tam Burslu)

%50 Burslu - (2. Planda Düşünülecek)

[15] TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu)

>>> Sizce bu listede nasıl bir tercih yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g2d -- 4 Temmuz 2011; 10:50:23 >

• 12
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbatu

12

Birazda açıklama yaparsan sevinirim :) Neden 12?
  • Ben olsam devlet ünilerinden giderdim ama diline önem veren bir insan için ve maddi durumda iyiyse TOBB güzel bir seçenek gibi duruyor.
    Yinede bir yükseliş olsun konuda insanlar yazsın.
  • Ben olsaydımda devlet üni. birini seçerdim.Bölümün ing. olmasıda avantaj die düşünürüm.yani anlayacağın ya
    [1] ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) ya da [2] İZMİR YÜKSEK TEKNolOJİ ENSTİTÜSÜ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) bu derdim.
  • Yorumlar bekliyorum :)
  • Aydın Üniversitesi en kötü özel okuldur, dershane mantığıyla çalışırlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tercih yaparken
    4 yıl önce açıldı
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: titta

Aydın Üniversitesi en kötü özel okuldur, dershane mantığıyla çalışırlar..

@titta ;
    Teşekkürler böylece buda iyi silindi gitti :)
  • bi dur sonuçlar açıklansın bunları düşünmeye çok vaktin olacak şimdiden düşünürsen tercih için verilen 3 hafta geçmez benden söylemesi hem sıralamaların nasıl geleceğide hiç belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

bi dur sonuçlar açıklansın bunları düşünmeye çok vaktin olacak şimdiden düşünürsen tercih için verilen 3 hafta geçmez benden söylemesi hem sıralamaların nasıl geleceğide hiç belli olmaz

Bi öntercih gibi bişey oluşturuyorum kafamda ya önceden silecekleri sileyim diye
  • git eskişehire 10 numara yer gittim gördüm gerçekten anadolu üniversitesi de Türkiye'nin önemli üniversitelerinden biri ve harika bir kampüsün içinde (2eylül) . üstelik ingilizce eğitim alacaksın bu da cilası bu işin .
  • Eskişehir rahat şehir, fakat önce şunları bil.

-Anadolu Üniversitesi varken, Osmangazi ilkokul gibi kalıyor.
    -Anadolu üniversitesi her türlü sosyal maddi manevi desteği öğrencisine verir.
    -Osmangazi Üniversitesi her türlü sosyal maddi manevi çöküntüye ortam hazırlar.
    -Anadolu saray yavrusu, Osmangazi şantiyedir.
    -Anadolu'nun mühendislikleri ana kampüste değil şehrin dışındadır, otobüsler full olur ama nezih bir yerdir yemyeşil falan.
    -Osmangazi ana kampüsü şehrin dışındadır, içinde olsada fark etmez öğrencisinden profesörüne berbattır.
    -Anadolu sınıfta bırakmak için 4 dönem bekler, Osmangazi 2.
    -Anadolu'da çan vardır, Osmangazi'de 35 altı FF'dir ortalamaya DD verirler ort 7-8 puan üstünü CC kabul eden çoktur.
    -Anadolu'ya git, Osmangazi'ye gitme.
  • Maltepe üniversitesi gibi bir seçeneğin varken diğerlerini düşünmene gerek bile yok. Hele istanbuldaysan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedif

Maltepe üniversitesi gibi bir seçeneğin varken diğerlerini düşünmene gerek bile yok. Hele istanbuldaysan...

Maltepede okuyorsan bilgi verirmisin?

Büyük şehirlerde değilim,Hertürlü seçimimde extra yurt parası vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vol~

quote:

Maltepe üniversitesi gibi bir seçeneğin varken diğerlerini düşünmene gerek bile yok. Hele istanbuldaysan...

Şimdi ben istanbuldayım... Ve yukarıda yazan üniversitelerin hepsini konumunu sosyal imkanlarını çevresini vs. adım gibi bilirim.

İstanbul seçenekleri arasında yazılabilecek tek yer maltepe üniversitesidir. Ziyarete gitmiştik hakikaten çok güzel bir üniversite, gıcır gıcır. Maltepe de çok güzel bir yer, halkı çok sıcak kanlı, ilerici bir semt. Sahili de var belki bilirsin... Ben 20 yıldır istanbuldayım ve bana soracak olursan hem üniversite kalitesi konusunda hem de semt konusunda hiç düşünmeden maltepe yazarım. Üniversite de vakıf olduğu için imkanları daha iyi olacaktır... Pentium-3 bilgisayarlarda eğitim almayacaksın en azından :)

Seçeneklerin arasında bir de osman gazi üniversitesi var, hep eskişehir güzeldir eskişehir şöyledir böyledir diye şeyler duyuyorum okulla ziyarete gitmiştik koskoca şehir 1 günde dolaşıldı... Ama istanbul öyle mi... Sonsuz derya... 4-5 yıl eskişehirde yaşanmaz ama istanbul da bir ömür geçirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgang Heisenberg -- 4 Temmuz 2011; 20:25:45 >

• @sedif;
    Bilgi için teşekkürler Maltepe'yi iyi bir şekilde araştıracağım.
  • quote:

Merhaba,

Sıralamam 27.000 - 33.000 arasında bişey olacak büyük ihtimal.Bu aralıkta hangi Bilgisayar Mühendisliklerini önerirsiniz?

Burslu - Devlet Üniversitesi

[1] ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
    [2] İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
    [3] BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [4] İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [5] İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Yng.) (Tam Burslu)
    [6] ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği
    [7] GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Bilgisayar Mühendisliği
    [8] YAŞAR ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [9] KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği
    [10] ATILIM ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [11] MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Müh. (ıngilizce) (Tam Burslu)
    [12] ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [13] IŞIK ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)
    [14] İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Müh. (İngilizce) (Tam Burslu)

%50 Burslu - (2. Planda Düşünülecek)

[15] TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu)

>>> Sizce bu listede nasıl bir tercih yapmalıyım?

Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği

Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

TOBB ETÜ de iyidir; ancak %50 Burslu programı için yukarıdaki devlet üniversitelerine göre öncelik tanır mısın, bilmiyorum. Malum, $$$.

Öteki vakıf üniversitelerine ise nedense sıcak bak(a)mıyorum. Belki de eğitim kaliteleri düşündüğüm gibi kötü değildir, yabancı dilini de çok iyi geliştirebilirsin; ancak Türkiye'de isim yapmış ve kalitesi belli birkaç vakıf üniversitesi dışında, ben olsam iyi devlet üniversitelerine bakardım.

Bir de burada asıl problem üniversitelerin bulunduğu şehir mi, yoksa okulların kalitesi mi? Sırf İstanbul'un güzel bir yerinde diye okul tercih edeceksek, gerek yok bu soru için kasmaya o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği

Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

TOBB ETÜ de iyidir; ancak %50 Burslu programı için yukarıdaki devlet üniversitelerine göre öncelik tanır mısın, bilmiyorum. Malum, $$$.

Öteki vakıf üniversitelerine ise nedense sıcak bak(a)mıyorum. Belki de eğitim kaliteleri düşündüğüm gibi kötü değildir, yabancı dilini de çok iyi geliştirebilirsin; ancak Türkiye'de isim yapmış ve kalitesi belli birkaç vakıf üniversitesi dışında, ben olsam iyi devlet üniversitelerine bakardım.

Bir de burada asıl problem üniversitelerin bulunduğu şehir mi, yoksa okulların kalitesi mi? Sırf İstanbul'un güzel bir yerinde diye okul tercih edeceksek, gerek yok bu soru için kasmaya o zaman.

Kesinlikle eğitim

TOBB başlara almaya çalışıcam ama kesin değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g2d -- 4 Temmuz 2011; 21:01:34 >

• eskişehirde oturan bir arkadaşım -ki babası ile annesi anadolu üniversitesinde hoca- eskişehirden adam çıkmaz diyodu. o kafamı bayaa kurcaladı benim. malum o odtü istiyo odtüye göre bayaa kötü anadolu üni ama çok arada kaldım bende açıkçası. şu an okuyanlar veya ordan mezun olanlar varsa eğitim kalitesini ve çıkışında iş bulma imkanlarını biraz anlatırsa sevinirim. bende seninle aynıyım bilg müh ve yaklaşık aynı sıralama
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi ben istanbuldayım... Ve yukarıda yazan üniversitelerin hepsini konumunu sosyal imkanlarını çevresini vs. adım gibi bilirim.

İstanbul seçenekleri arasında yazılabilecek tek yer maltepe üniversitesidir. Ziyarete gitmiştik hakikaten çok güzel bir üniversite, gıcır gıcır. Maltepe de çok güzel bir yer, halkı çok sıcak kanlı, ilerici bir semt. Sahili de var belki bilirsin... Ben 20 yıldır istanbuldayım ve bana soracak olursan hem üniversite kalitesi konusunda hem de semt konusunda hiç düşünmeden maltepe yazarım. Üniversite de vakıf olduğu için imkanları daha iyi olacaktır... Pentium-3 bilgisayarlarda eğitim almayacaksın en azından :)

Seçeneklerin arasında bir de osman gazi üniversitesi var, hep eskişehir güzeldir eskişehir şöyledir böyledir diye şeyler duyuyorum okulla ziyarete gitmiştik koskoca şehir 1 günde dolaşıldı... Ama istanbul öyle mi... Sonsuz derya... 4-5 yıl eskişehirde yaşanmaz ama istanbul da bir ömür geçirebilirsin...

Ben 3 sene kaldım Eskişehir'de kısmetse bırakıyorum bu sene değil 3 sene 1. sene sonunda bıkıyor insan. İstanbul'un gözünü seveyim yok kalabalık yok nemli yok trafik hepsi hikaye..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.