Şimdi Ara

Terbiye Hakkı; devletin mi, ana-babanın mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Yavuz ve Süheyla Çiftçi'nin öz çocukları Norveçli koruyucu ailesi tarafından haçırıldı!

Hem de Atatürk Havalimanından.

Türk Çift ise kendi öz çocuklarını Norveç Hükumetinden alabilmek için Manavgat'da dava peşinde!

Çocuklarımız bizim midir; devletin midir? Koruma ve Terbiye Hakkı kime aittir?

Anne-baba sapık ya da sadist olmadığı sürece bu haktan nasıl mahrum kılınabilir?

Anne babası Türk olan ve Türkiye'de yaşayan çocukların bakım hakkı,

Nasıl taa Norveçli ne idüğü belirsiz bir ailenin olabilir?

Bu uygarlık mıdır; uygarlık bu mudur?

• olayı acıklar msın biraz
    koruyucu aile cocugu nerden bulmus?
    kacırmalarıyla cocugun terbiye hakkının devletın olması arasındakı baglantı ne?
  • Ailenin eskiden Norveç'de yaşadığı ve çocuklarının Norveç mevzuatına göre
    Bakıcı aileye verildiği anlaşılıyor . Şimdi ise Türkiye'ye dönmüşler ama koruyucu aile hala sürüyor.

Haberin Linki aşağıda:
    http://zaman.com.tr/?bl=haberler&alt=&trh=20060824&hn=337130
  • İşin ilginci pasaport polisi soyadlardaki dündar'la dundar arasındaki fark yüzünden gitmelerine izin vermiş. İhmal mi, ciddiyetsizlik mi, kasıt mı? Bunların hesaba göre ben azılı bir katil olsam soyadım öztürk olsa ama pasaportta ozturk yazsa havalanından elimi kolumu sallayarak kaçma ihtimalim var. Konuyu farklı yere çekmiş oldum ama discovery'de Amerika'nın gümrük polisleri ile ilgili belgeselini gördükten sonra bizdeki ümitsizliği rahatlılıkla anlayabilirim.

Konuya dönersek olayın iç yüzünü tabi ki bilmiyorum aile mazlummuş gibi görünüyor. Fakat eğer bir aile çocuklarına kötü davranıyorsa devletin çocuğu ailenin elinden alma hakkı olmalı. Örnek, dilenciliğe zorlanan orası burası kırılan çocuklar, Diyarbakır'da panzerlerin önüne atılan çocuklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.