Şimdi Ara

terazidere -otogar arası tepe kameraları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar her gün Esenler Otogarın önünden geçiyorum. Terazidere durağından otogar yönüne giderken (totalin önünden geçen yol) ufak bir rampa inip çıkıyoruz. rampa inişinde tepede kameralar var. bu kameralar acaba faal durumda mı ? bu yoldaki hız sınırı kaç onu da bilmiyorum. ben genelde 60 km civarı bir hızla tırmanıyorum o rampayı inişte de aynı şekilde 60 civarı iniyorum hadi maksimum da 70 olsun daha fazlası olmaz.
    trafik cezalarına %10 zammı gördükten sonra bu aklıma geldi birden hız sınırı 50 km olsa 6km de benim aracın kadran sapması var. %10 payla birlikte 61 km de ceza yemem. ama yine de merak ettim. her gün geçtiğim için 1-2 km farkla ceza yemek istemem açıkçası.

    buyrun bu da bahsettiğim yol

     terazidere -otogar arası tepe kameraları hakkında







  • arada bir geçiyorum daha hızlı geçtiğim de olmuştur boş olduğu zamanlarda ama hiç bir şey olmadı. dediğim gibi çok sık kullandığım bir güzerah değil. snuçta e5'te de 70 hız sınırı var ama 70'le gitmek mümkün değil ancak yine de bazı kişilere ceza geliyor onun hesap gele de bilir gelmeye de bilir. tamamiyle şans ama bence 50'yi baz alarak gidin yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.