Arkadaşlar yeni taşınacağımız evin terası karo taşlarla kaplanmış ve bazı yerler su alıyo alttaki odalarda rutubet yapmış şimdi bu karo taşlar üzerine yada derzlerin arasına nasıl bi su yalıtım malzemesi kullanayım ki alta su geçmesin rutubet yapmasın gerçekden bilgisi olan yardımcı olsun evde bebek var rutubeti engellememiz lazım
ailem izolasyoncu olduğu için söyleyeyim. ilk önce karolar sökülecek, gerçi karoların sökülmesine gerek yok ama fazladan ağır gelecek. söküldükten sonra üzerine şap atılacak. üzerine polibit denilen yukarıdaki mesajdaki malzeme yapılacak. kenarlar dönülecek, bacalar varsa yine özel bir malzemeyle izolasyon edilecek. eğer gezilmeyen bir yerse bu haliyle kalabilir. yok terası kullanıyorsanız üzerine tekrar şap ve karo döşenmesi yapılacak. tabi mekana göre bu işlemlere usta karar verir.
yok dostum kiralık ev bu uygulamayı biliyorum ama maliyetli olur bu bana karoların üzerine yada derzlerin arasına uygulayabileceğim bi kimyasal lazım
kardeş bizim evin damı yağmuda akıtıyo daha geçen bizzat ben sürdüm aha dün yagmur yagdı kesti akıntıyı bi dene ister isen
tam anlayamadım ki ben SU TUT diye bi ürün var ve sen onu mu kullan diyosun yoksa dalgamı geçiyosun
niye dalga geçeyim kardeş kullan diyorum
sıvı plastik var belki işe yarar
evet SU TUT diye kimyasal varmış araştırıyorum şimdi sağol
quote:
Orijinalden alıntı: ErsinBoz
evet SU TUT diye kimyasal varmış araştırıyorum şimdi sağol
ne demek kardeş yararlı olduysam ne mutlu bana..
dostum baktım ama beyazını gördüm şeffafı varmı peki bunun senin uyguladığın beyazmıydı
bence svaks kullan daha uygun maliyetli olur. hem ustaya gerek olmadan kendin rahatlıla yaparsın. olmazsa yaz internete firma her turlu yardımcı oluyor.