Şimdi Ara

TEPKİMİZİ DİLE GETİRECEKSEK BİLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Her ne kadar işe yarayacağını düşünmesem de)

Gündüz ve akşam bastırmalıyız bu saatte kimsenin bu saatte tweetleri ipleyeceğini zannetmiyorum

Ve tt olma çabası yerine tv haber kanallarına ulaşıp tepkimizi orada dile getirmeliyiz (fox,habertürk, ntv farketmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 1 Mayıs 2020; 2:7:22 >

• Yapalım dostum hiç problem değil ama Türkiye şartlarında ana kişi ne isterse o oluyor. Hani diğerlerinin psikiolojisi-durumu hiç bakılmıyor. O yüzden böyle bir durum varsa eğer olur. İnşallah yanılıyorumdur :)
  • Yarın akşam 9da vural hoca önderliğinde tag açılacak büyük bir tepki koymalıyız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TELEVİZYON KANALLARININ İHBAR HATLARINA YÜKLENİRSEK VE SÜREKLİ AYNI SORUYU SORARSAK ONLARDA BU HABERE YER VERECEKTİR
  • Yekta saraç'in sabah 8 akşam 5 çalıştığını sanan bir üyenin iddiasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de işe yarayacağını inanmıyorum diye dile getiriyorum zaten. Ama hala bu konu ile ilgili ısrarla açıklama yapmamaları bir yoklama gibi geliyor bana. İhtimal ihtimaldir yine şansımızı deneyelim rezil olacak durum olduğunu da düşünmüyorum hakkımızı arıyoruz sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B435CEB2A

Bu mesaj silindi.
    Sen hakkını aramayı kendi rezil etmek görüyorsan cahilligine diyecek bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülke olarak bunu haketmedik
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Burdan bunu mu çıkardın ? Gece 2 de twitterı yık istersen çok da faydası olmaz demek istiyorum. Onun yerine basın organlarına ulaşsak daha mantıklı
  • Pazartesiye kadar kimse bir aciklama yapmayacak pazartesi cb soyler geri alindi mi devam mi

• Ulas kardesim tutan mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B435CEB2A

Bu mesaj silindi.
    Bu kadar alevlendigine göre doğru cevabı vermişim. Eğer içine su serpecekse özelden söv. Emin ol senin gibi uslanmaz ve egitilmez bir cahili şikayet etmekle bile uğraşmam.

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    sen öyle san

• Tam olarak niçin rezil olacağız acaba ?

• Saati önemli değil tweetleri görürler hocam. Yetkili kişiler günde 4 5 saat civarı uyuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.