< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 17 Ocak 2023; 9:30:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
xCloud Türkiye'ye gelmesini talep ediyoruz [tweet hareketi]

-
-
benim mesaj daha güzeldi :)
umarım bir sonuç alırız.
-
Umarım bir sonuc cıkar destek ıcın ne gerekıyorsa yaparım cunku guzel bır teknolojı bundan uzak kalmamız kotu oluyor VPN lerle ugrasıyoruz gereksız zorluk.
-
samsung un yeni model tvlerinde denedim.nerdeyse konsol kalitesinde hizli bi sekilde oyun oynadim. umarim turkiyeye gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım gerçekleşir
GeforceNOW geldide noldu Game+ diye bişeye çevirdiler.
Dandik TESLA T8 T10 gibi gtx 1060 gücünde ekran kartlı sistemlere baglıorlar herkesi. 60fps alabiliosan öpüp başına koyuyorsun.
Pixelleşmelerde cabası.
80mb download 7 mb upload 4ms speedtest %0 packet los %0 jitter Turknet VDSL ile
aşagıdaki gibi oyun deneyimi sunuyor.
Ultron HDyoutube
Far Cry 6 running on GeForce Now. Powered by PentaNet (Australia) Specs: CPU: Intel CC150 @3.5 GHz GPU: Nvidia Tesla T10 16GB RAM: Extremely High (Server) #Geforcenow @geforcenowpoweredbypentane7972 #FarCry6 #benchmark Timestamps: 00:00 Introduction Sequence 00:10 Gameplay 02:00 Benchmarkhttps://www.youtube.com/watch?v=bG-13S9sRPc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 17 Ocak 2023; 13:0:4 > -
oo hemen yazalım twitterdan
-
Gelirse 45 tlye(hatta toplu alinca ara ara 30) oyunlar dahil cloud servisi
Zam yapabilirler ama turkiyeye geldi diye
Su an birkac ayarla avrupa sunucularindan oyun oynanabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır mail atarak ya da sosyal medyada birilerini etiketleyerek bir şeyleri değiştirmeye çalışanları gördükçe üzülüyorum. Dostlarım, bu sistemler o bölgenin durumu uygun olduğunda ve onlar istediğinde gelir. Çabanızı görmek güzel ama boşa umutlanmayın.
-
Ülkemizde ciddi sayıda gamepass abonesi var biraz üzerine düşülse olmayacak şey değil güzel olur.
-
Fiber interneti olan kişi sayısı bile azken onu kullanan olmaz neden gelsin ki gfnowun altyapısı bile rezalet durumda
VPN le Avusturya üzerinden xclod da oyun oynamaya çalışan biri olarak bu konuyu destekliyorum.
Gelirse bi daduna bakarız. Konsol işini komple bıraktık ama xCloud televizyonda telefonda baya iş görür. Destek
Konuya giren arkadaşlardan ricamız lütfen "öne çıkar" butonuna basınız..
-
Artık gelmesi gerekiyor. Zaten birçok kişi 3 yıllık Game Pass Ultimate üyeliği almıştı. Geforce Now bazen sorun çıkarsa da iyi çalışıyor.
-
Ben kullandım 720p üzerinde görüntü vermiyor sanırım en az 1080p desteği de gelmeli. (Klavye mouse desteği halen yok, gamepad istiyor.)
-
2 yıldır betadan çıkamayan, 720p üzeri görüntü veremeyen ona rağmen pikselleşme sorununa çözüm getiremeyen bir sistemin Türkiye'ye açılması için bence çok erken.
O kadar ağır kanlı bir geliştirme süreci varki sistemin hayret ediyorum açıkçası. Piyasayı domine edecek bir sistemin var ama kullanamıyorsun. Microsoft teoride mükemmel ama pratikte rezalet maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
samsung un yeni model tvlerinde denedim.nerdeyse konsol kalitesinde hizli bi sekilde oyun oynadim. umarim turkiyeye gelir.
|
2 yıldır betadan çıkamayan, 720p üzeri görüntü veremeyen ona rağmen pikselleşme sorununa çözüm getiremeyen bir sistemin Türkiye'ye açılması için bence çok erken.
O kadar ağır kanlı bir geliştirme süreci varki sistemin hayret ediyorum açıkçası. Piyasayı domine edecek bir sistemin var ama kullanamıyorsun. Microsoft teoride mükemmel ama pratikte rezalet maalesef. |
Daha çok etkileşim bekliyordum topluluktan.Uzun zamandır takip ettiğim bir servisin gelmemesine bir tepki koydum kendimce ben.
Belki bir ihtimal pozitif bir sonuç alma üzerine şansımızı zorluyoruz. |
benim mesaj daha güzeldi :) umarım bir sonuç alırız. |
Umarım bir sonuc cıkar destek ıcın ne gerekıyorsa yaparım cunku guzel bır teknolojı bundan uzak kalmamız kotu oluyor VPN lerle ugrasıyoruz gereksız zorluk. |
Benzer içerikler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox series s uyumlu gamepad
- mtcgame güvenilir mi
- xbox kolu yanıp sönüyor
- teknodeposu güvenilir mi
- god of war xbox
- hayatta kalma oyunları
- cities skylines 2
- elder scrolls 6
- gta 6 ne zaman çıkacak 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X