Şimdi Ara

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
18.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ● Daha önce Turkcell SuperOnline kotalı internet tarifelerinde GB başına aşım ücretini 1 lira olarak uygulayacaktı ama gelen tepkiler nedeniyle bundan vazgeçti.

● Türksat KabloNet ise kotalı internet tarifelerinde GB başına aşım ücretini 2 lira olarak uygulamıştı, yine gelen tepkiler nedeniyle GB başına aşım ücretini 50 kuruşa düşürdü.

● Bundan sonra ne olur, eğer Türksat KabloNet böyle bir şey yaptıysa Turkcell SuperOnline'da aynısını yapabilir. Durumu özetlemek gerekirse:

Önce:

Türksat KabloNet : 2 lira / GB
    Turkcell SuperOnline : 1 lira / GB

Sonra:

Türksat KabloNet : 50 kuruş / GB
    Turkcell SuperOnline : 25 kuruş / GB (tahmin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 5 Mayıs 2017; 9:46:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala ek ücret diyorlar kesinlikle türknet i BTK ya şikayet etmek gerekiyor BTK açıklıyor kesinlikle ek ücret yok diye bunlar kafa tutuyor devlete

• Bana hiç de geri adım gibi gelmedi.

Ölümü gösterip sıtmaya razı etme, mantığıyla çalışıyorlar herhalde.

Bir de maksimum ücret olayı ne kadar salakça. Aynı tarifenin komple sınırsız fiyatının 3-4 katını ödeyebiliyorsun kotayı aşarsan. Böyle dangalaklık olur mu?
  • lan arkadaş bu nasıl fiyatlandırma düzeltilmiş hali buysa vay anam vayyyyy bizim halimize,eee devlet olaya el attıya işte sonuç bir zahmet devlet el atmasın olaya uzak dursun

• btk başkanı dedi hızı dusuren ek para koyan karşısında BTK yi bulur. ŞİKAYET edin düzeltmezlerse basarız cezayı.. Ben BTK ya yazdım şikayet sizde yapın arkadaşlar
  • 1 kuruş olsa olsa sembolik olur, söz konusu GB başına aşım ücreti ise. Hesaplayalım:

1 TB : 1024 GB
    1 kuruş : 0,01 TL
    1024 × 0,01 = 10.24 TL

Bence 10.24 TL aşım ücreti, kota aşıldıktan sonrasına ek ayda 1 TB veri indirmenin yanında çerez kalır. SuperOnline'ın kotalı fiber internet abonelerine 50 GB joker kotayı ayda 25 liraya sattığını düşünürsek düşüncem bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 5 Mayıs 2017; 10:10:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    bu tarifeleri btk onaylayıp öyle çıkmıyor mu zaten piyasaya? kimi kime şikayet ediyoruz?
  • o 50 kurus kalkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da kalkacak!!!

ha bu tarifeyi 500 gb kota verir peşinden böyle bir şey koyarsa ancak o zaman kabul edebilirim.
  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Sen 2 gb kullanıyorsan niye gocunuyosun, derdin başka senin anladın onu sen. Ayda 400 gb oda en az, ve zerre kadar korsan yok, aklın korsana, çakallığa,fırsatçılığa çalışıyo belliki.

Hani nerede gelişen büyük Türkiye? Sen sınır dışını hiç gördün mü? Tüm Dünyayı gezmiş biri olarak soruyorum sana bunu?

• Sorun kota aşım ücretinin kendisinde fiyatında değil. Bu uygulama kaldığı sürece yarın 10 lira yapmayacakları ne malûm.

• worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    O mevcut aboneye yük getirirse ceza verir tarifen müşteri aleyhine şekilde değişemez kuralı var. kota yasanın boşluklarından yararlanma içerdiği için bir şey yapamazlar. Minareyi çalan kılıfını hazırlamış

• BTK baskanı cok acık ve net konustu... EK UCRET kalkmazsa cezalar yolda, lutfen ihbarda bulunun BTK ihbar hattına dedi.. hadi beyler bayanlar ASILIN ihbarlara
  • BTK'nın kurallarına kesintisiz uydu hocam.
  • O kota kalkıcak o kadar! GB başına 1 tl'den 50 kuruşa indirmekle olmaz bu işler. Tamamen kalkıcak.
  • Appetite kullanıcısına yanıt
    Sadece telefondan

Youtube

Twitch

Spotify

Ve sosyal medya ile aylık kullanımım 100 gb civarı. Evde 2 kişiyiz. 2 pc 2 telefon var. Bu sadece 1 telefonun kullanımı. Kotamız 75 gb. Daha misafirleri saymadık. Dediğinize köküne kadar katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardstyler

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Müşteri hizmetlerini şikayet bombardımanına tutmak lazım.

Varmisiniz ben aricam hep beraber arayalim bu mesaji goren herkes arasin sadece buradan yazmakla kalinmasin yani

Turksat müşterisi değilim ama müşteri adamıyım. Her türlü desteğe varım.

• Tepkiler yerini bulmamış. 2 liraya cukka yapamayız biz ama 50 kuruşa cukka yapabiliriz diyerek fiyat güncellemesi yapmışlar.
  • Bu mu tepkiler yerini buldu dediğiniz..
  • Orijinalden alıntı: GulfStream

taahhudum yok ama hala 10 mbps 25 gb ekosınırsız gozukuyor online islemlerde. kotayı gecince gb basina 0.5 tl odeyecek miyiz?

Tarifeni kotaliya cevirmedigin süre boyunce ek ücret ödemeyeceksin . 2018 sonuna kadar tarifende kalma hakkin var.

3- Tarife değişimi zorunluluğu yok…
    Taahhütlü abonelerimiz, taahhüt bitimlerinde dilerse kampanyasız tarife ücreti ile tarifelerini 31.12.2018 tarihine kadar kullanmaya devam edebilirler. Kampanyasız tarife ücretleri ile ilgili Süresi Biten Tarifeler sayfasından bilgi alınabilecektir. [\quote]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 5 Mayıs 2017; 12:52:0 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.