Şimdi Ara

Teoman Müziği Bıraktı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu bol miktarda ilkokullu, liseli, lise mezun ve taze üniversiteli kaynıyor. Adamlar utanmasa bugünü bayram ilan edecek. Komik olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trartanis

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Sevmemenizin sebebi Kenan Evren ile ilgili yorumları ve buna benzar konuşmaları mı?
    Çok sevdiğim bir şarkıcı. Üzüldüm.

Sadece birbuçuk dakikasını dinledim ama melodide sadece çok az çok küçük bi uyum var o kadar buna bakarakta çalıntı nasıl diyebiliosun ? Hangi şarkısındaki sözleri çalıntı ? böyle tiplere uyuz olduğunu söylemişsin bende senin gibi tiplere çok uyuz oluorum sen git demet akalın falan dinle...

Hepsini izlememişsin ne diye konuşuyorsun? Ben amatör gitaristim 4 senedir gitar çalıyorum. Rifflierim başka şarkıları andırdığı zaman rifflerimi yeniden yazıyorum. Led Zeppelin'de mi duymadın hiç? Kashmir'i dinle anlarsın. Ayrıca kulakta yok sende. Bunu dinleyip esinlenmiş demek imkansız. Bir şarkısı olsa zaten bir şey demem. Kimse diyemez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 5 Ağustos 2011; 16:36:20 >

• Teoman'ın yaptığı ne kadar gereksiz bir açıklama. Zaten açıklama yapmayıp da müziği bıraksaydı, kimse bunun farkına varmazdı herhalde. Teoman'ın dinleyici kitlesi çok tırt. Zaten son zamanlarda tutulmayan şarkıları yapan yeteneksiz bir şarkıcıydı sadece. Bir de bu gereksiz kararı vermeden önce bir albüm mü çıkarmış ne.
  • DH'de aşırı derecede zevklere saygı duymayan insan varmış. Adamı hemen yeteneksiz yaptınız. Sizin gibi tiplere uyuz oluyorum. Gerçi neden nefret ettiğinizi biliyorum ya neyse...
  • Teoman'ı pek dinlemesem de Türk müziğine katkısı olmuş sanatçılarımızdan.. Bize yeni yolunda başarılar dilemek düşer.
  • Biz seni şarkılarınla yaşatırız Teo. Güle güle rock müziğinin karmaşık çocuğu...
  • Ölmüş gibi badem gözlü yapmışsınız adamı, iyi mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Flood olacak, ama iyi güldüm buna

Daha önce izlemiştim, fena bu ya...

"Paramparça diyecek onu var ya paramparça ederim"

• teoman candır,kuşağının en yetenekli müzisyenlerindendir
    bırakmasına üzüldüm ancak eski performanslarını aratarak kariyerine devam etmesindense bırakması bence en uygun olanı
  • kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş misali forumda baya eleştirenler olmuş. Arkadaşlar teomanı sevmiyo olabilirsiniz,dersin ki müziği benim tarzım değil kimse laf yapmaz ama bu forumda herkes metallica gitaristi ya da pink floydu yaratan kişiler. Birini çok sağlam eleştirmek için önce onunla hemen hemen aynı konumda olacaksınız,onun yaptığı başarıları yakalıcaksınız ondan sonra sağlam eleştri yapabilirsiniz. 2 gitar çalan maşallah bu forumda rock müziğin allahı zannediyo kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş misali forumda baya eleştirenler olmuş. Arkadaşlar teomanı sevmiyo olabilirsiniz,dersin ki müziği benim tarzım değil kimse laf yapmaz ama bu forumda herkes metallica gitaristi ya da pink floydu yaratan kişiler. Birini çok sağlam eleştirmek için önce onunla hemen hemen aynı konumda olacaksınız,onun yaptığı başarıları yakalıcaksınız ondan sonra sağlam eleştri yapabilirsiniz. 2 gitar çalan maşallah bu forumda rock müziğin allahı zannediyo kendini.

Ha aynı konumda olmayanlar iyi eleştiri yapabilir, ama aynı konumda olmayanlar kötü eleştiri yapamaz. Süper mantık gerçekten, kutluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 6 Ağustos 2011; 2:06:28 >

• quote:

quote:

kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş misali forumda baya eleştirenler olmuş. Arkadaşlar teomanı sevmiyo olabilirsiniz,dersin ki müziği benim tarzım değil kimse laf yapmaz ama bu forumda herkes metallica gitaristi ya da pink floydu yaratan kişiler. Birini çok sağlam eleştirmek için önce onunla hemen hemen aynı konumda olacaksınız,onun yaptığı başarıları yakalıcaksınız ondan sonra sağlam eleştri yapabilirsiniz. 2 gitar çalan maşallah bu forumda rock müziğin allahı zannediyo kendini.

Ha aynı konumda olmayanlar iyi eleştiri yapabilir, ama aynı konumda olmayanlar kötü eleştiri yapamaz. Süper mantık gerçekten, kutluyorum

hayır birine sert bir eleştri yaparken ilk bir kendine bakıcaksın ondan sonra adamı eleştircen. şimdi teoman dönse dese ulan sen ne yaptında beni bu kadar eleştriyon. sen ne anlıyosunda benim bilgimi müziğimi sorguluyosun dese cevap veremezsin.

• quote:

quote:

quote:

hayır birine sert bir eleştri yaparken ilk bir kendine bakıcaksın ondan sonra adamı eleştircen. şimdi teoman dönse dese ulan sen ne yaptında beni bu kadar eleştriyon. sen ne anlıyosunda benim bilgimi müziğimi sorguluyosun dese cevap veremezsin.

Ben iddia ediyorum Teomanda bendeki müzik bilgisinin çeyreği yoktur..

• zaten yorumumda demiştim bu forumda herkes rock müziğin allahı diye :)
  • Yokluğunu hissetmeyeceğim, kusura bakmasın.
  • quote:

zaten yorumumda demiştim bu forumda herkes rock müziğin allahı diye :)

Bu forumu bilmem ben kendime bakarım.En azından beste yaparken araklamaya ihtiyacım yok.
  • Teoman iyidir. Üzülmedim desem yalan olur. Kutlamanın sebebi ne anlamıyorum. birisi açıklarsa sevineceğim ?
    Ve yaptığı müzik mi diyenlerden müzik nedir örnek vermelerini istiyorum. Bu kadar saygısız ne zaman oldu bu millet merak ediyorum. Forumlarda nicklerinizin altından herşeyi yazıyorsunuz düşünmeden saçma sapanda olsa, gerekli gereksizde olsa.
    Beyin bedava arkadaşlar, biraz düşünerek konuşun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

quote:

zaten yorumumda demiştim bu forumda herkes rock müziğin allahı diye :)

Bu forumu bilmem ben kendime bakarım.En azından beste yaparken araklamaya ihtiyacım yok.

Tamam
  • quote:

quote:

quote:

İlk önce kendime bakıyorum, çaldığım 4 tane enstrüman var.
    Sonra Teoman'a bakıyorum, çaldığı bir tek gitar var. Onu da benim 10'da 1'im kadar bile çalamıyor ya da süper yetenekleri varsa bizden gizliyor bilemiyorum.

Sonra Teoman'a bakıyorum, para içinde yüzüyor.
    Şimdi de kendi cebime bakıyorum, bir kaç bozukluk var. O kadar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.