Toplam 1 kişinin aylık hakkı 5 paket ve max. 30KG'luk paketler ve paket başı 150eu değer limiti idi, sizin sipariş tarihinizde maalesef 5 paket üzerini alamazsınız aynı kişi bilgileri ile fazlalık olan 2 paketinizi gümrükçüler açık arttırmada satarlar. Her siparişinizi farklı bir kişinin TC kimlik ve Ad Soyad bilgileri ile verseydiniz sorun kalmazdı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 14 Ağustos 2024; 14:11:31 > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (97. sayfa)

-
-
7 paket gelirse 2si kalır. Normalde amazon bekletip sonraki ayda gümrüğe sokuyor ama Temu ne yapar bilmem. Şansın varsa paketler ayrı tarihlerde gelir de en az ikisi gecikir ve sonraki aya kalırsa kayıpsız teslim alırsın.
-
Aynen ay değişirse sorun kalmaz 2 paket için ama Temu Amazon kadar organize değil daha, bu ülkede MNG ye güvenip ihaleyi vermesinden anlaşılıyor zaten.
-
Ben 5 alışveriş diye biliyordum peki gümrükte takilirsa nasıl anlaşılır.. haberim olur mu bilgilendirilrmiyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı durumdayım
-
mail yada sms ile haber verirler size, şahsi olarak gümrükte 5 paketiniz işlem görebilir yani gümrüğü aylık kullanma hakkınız olarak düşünün ama paket başına kullanım.
-
19 una kadar gelmezse görüşelim dedi mt. 26 sından beri gümrükte..
-
sepet yaptım ödemeye geçiyorum minimum tutar benzeri bir uyarı almadım.
edit:
Temu'nun, Temu tarafından gönderilen siparişlerde 670 TL sipariş alt limiti bulunmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 14 Ağustos 2024; 14:37:10 > -
Arkadaşlar bu şekilde kaldı henüz gümrüğe girmemiş mi oluyor bu sipariş?
-
Benim ürün gümrüğe girsin de geç gelsin çok dert değil
Eski yönetmelik kapsamında değerlendirilmesi yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekilde 4 ağustostan beri gümrükte bekletiyorlar ürünü muhtemelen geçirmeyecekler.
-
maalesef bu gümrüğe girdi ibaresi değil işlemler başlamamış henüz.
-
yalandan bi güncelleme atmışlar o zaman sayfaya. bu iyi olmadı. muhtemelen geçmeyecek kargo gümrükten.
-
yasaklı bir ürün değilse fiyat ve kilo sınırına ve sizin 5 adet aylık sınırlamanıza takılmıyorsa geçer 21 inden sonra'da girse geçer fatura tarihi baz alınır.
-
24 temmuz paket havalimanına ulaştı olarak kalan var mı benden başka ?
Son teslim tarihide bugün(toplam 1 ay oldu)
Müşteri hizmetleri kesinlikle iade de yapmıyor, iade alanlar neye göre alıyor anlamadım, millet suistimal etti sapıda bize kaldı galiba.
-
son teslim tarihinden 1 gün sonra yani yarın bağlanıp ısrar edin ve bastırın kısa ve öz cümleler kurun translate ile çalışıyorlar.
-
Fatura tarihi mi? Yoksa gümrüğe girdiği tarih mi?
gümrüğe giriş tarihi deniliyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır Fatura tarihi baz alınır kazanılmış haklar kanunu var.
-
Ne cümleler kurdum hocam bilsen, küfür edecektim en sonunda. Teşekkür ederim yarın bağlanıp deneyeyim, paketin geleceğinden umudum olsa uğraşmayacağım ama benden 2-3 hafta sonra alanlarınki geldi benim 24 temmuz takıldı kaldı.
-
süre dolduğu için hakkınızı kullanın millet gümrükte olan ürünleri iade etti ertesi gün hem ürünlerini teslim aldı hem parasını sizin hakkınız artık çok uzun süre olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X