< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (93. sayfa)

-
-
24 temmuz havalimanına ulaştı. Daha güncelleme yok. Temu bana kargonuz kaybolmuş olabilir dedi ve para iadesi verdi. Ürün ve gümrükleme hakkında herhangi bir güncelleme yok.
”paketiniz nasıl gönderilir” kısmında gümrükleme bekleniyor diyor halen. Muhtemelen ürün gümrük işlemlerinden sonra gelecek fakat çok uzun sürdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo süreci hakkında soru soran arkadaşlar için yazıyorum. 31 Temmuzda havalimanına ulaşan paketim 12 Ağustosta gümrüğe girip 13 Ağustosta gümrükten çıktı. MNG kargo sitesinde sorgulayınca yarın teslim edilecek gözüküyor. Bu süre içinde Temu ile iletişime geçmedim.
-
Bilgi için teşekkürler. Bana kaybolduda denmiyor. Sanırım benim kargoda kayıp.
3 ağustos tarihli havaalanında bekleyen bir siparişim daha var , umarım o kaybolmaz. Tekrar asla sipariş vermem , zaten hem vergi hemde ürünlerde fiyatlar artmış durumda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tamamen aynı tarihte verilmiş ve 24 Temmuz'da havalimanına ulaşmış siparişim var. Bundan sonra verdiklerimin çoğu geldi, bu siparişim ulaşmadı mesela. Hiç bir şey olmasa da bir şeyler olmuş o tarihte ülkeye giriş yapan paketlere
-
-
-
İlk siparişiniz ise acil ihtiyacım vardı ürünler kısa sürede gelir diye düşünmüştüm her yerde reklamı yapılınca diyin. Israr edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
06.08.2024 sipariş verdim 11.08.2024 tarihinde havalimanına ulaştı. Mng hıza bakarmısınız. Bugün dağıtım olacak . Ama diğer paket 16 temmuz sipariş 22 temmuz havalimanına gelmesine rağmen ses seda yok çözemedim ben bu işi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VodkaRed -- 14 Ağustos 2024; 6:39:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Üç farklı siparişim vardı bugun itibariyla
paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi ibaresi görüküyor bu yazıyı aldıktan sonra gümrük işlemleri ne kadar sürüyor bilgisi olan varmı malum 21 de yeni gümrük yasası uygulanmaya başlıycak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 14 Ağustos 2024; 8:0:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi
Bu ne demek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uçak indi, paketin depoya çekildi,gümrüklenmesi için ilgili firmaya evrakları teslim edildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bendede ayni bu hafta gumrukleme biter bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
In Transit olanlarda muhtemel bir katakulli dönücek otomatik kesin bilgi girişi yapıldı bunlara
Hep birlikde görücez daha öncesinde böyle bir şey olmamışken bir anda herkeze ın transit hareketi gelmesi ilginç
-
Ben de bundan bahsedecektim. Yeni çıkmış bu ayrıntı. MNG ile gelen ürünlerin gümrüklemesini hangi firma yapıyorsa o şerefsizler bizi günlerdir bekletenler işte. Buradan onu anlıyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X