Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: olivier_kahm , erdemszk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.793
Cevap
418
Favori
583.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi 26 temmuzda siparişi havaalanına gelip öylece bekleyen bir Allahın kulu kaldı mı? Kalmadıysa bu paketten umudumu tamamen keseceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mclaren6134 M kullanıcısına yanıt

24 temmuz havalimanına ulaştı. Daha güncelleme yok. Temu bana kargonuz kaybolmuş olabilir dedi ve para iadesi verdi. Ürün ve gümrükleme hakkında herhangi bir güncelleme yok.

”paketiniz nasıl gönderilir” kısmında gümrükleme bekleniyor diyor halen. Muhtemelen ürün gümrük işlemlerinden sonra gelecek fakat çok uzun sürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo süreci hakkında soru soran arkadaşlar için yazıyorum. 31 Temmuzda havalimanına ulaşan paketim 12 Ağustosta gümrüğe girip 13 Ağustosta gümrükten çıktı. MNG kargo sitesinde sorgulayınca yarın teslim edilecek gözüküyor. Bu süre içinde Temu ile iletişime geçmedim.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • brhtn B kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Bana kaybolduda denmiyor. Sanırım benim kargoda kayıp.
    3 ağustos tarihli havaalanında bekleyen bir siparişim daha var , umarım o kaybolmaz. Tekrar asla sipariş vermem , zaten hem vergi hemde ürünlerde fiyatlar artmış durumda.

• bu MNG KARGONUN sorunu gibi görünüyor. 15 temmuzdaki sipariş halen gümrük işlemi sonuçlanmadı.24 temmuzda havalimanına ulaştı.

• brhtn B kullanıcısına yanıt

Tamamen aynı tarihte verilmiş ve 24 Temmuz'da havalimanına ulaşmış siparişim var. Bundan sonra verdiklerimin çoğu geldi, bu siparişim ulaşmadı mesela. Hiç bir şey olmasa da bir şeyler olmuş o tarihte ülkeye giriş yapan paketlere TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• boa17 kullanıcısına yanıt
    Az önce bildirim geldi 11 ağustosta gümrüğe girmişti gümrükten çıktığına dair bildirim gelmeden direk Yolda yazmaya başladı yarın elimde muhtemelen. Kargoda MNG.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 14 Ağustos 2024; 9:40:49 >
  • TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Benim sipariş bu hâlde... 2 gündür müşteri temsilcisine yazıyorum, "şimdilik zamanında teslim olacak" yazıyor gerizekalılar. Son gün 14 Ağustos yazıyor. Başıma bela oldu bu TEMU ve MNG. Para ve vergi geri ödemesini ne yazıp, alabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 13 Ağustos 2024; 23:50:54 >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

İlk siparişiniz ise acil ihtiyacım vardı ürünler kısa sürede gelir diye düşünmüştüm her yerde reklamı yapılınca diyin. Israr edin.

• 06.08.2024 sipariş verdim 11.08.2024 tarihinde havalimanına ulaştı. Mng hıza bakarmısınız. Bugün dağıtım olacak . Ama diğer paket 16 temmuz sipariş 22 temmuz havalimanına gelmesine rağmen ses seda yok çözemedim ben bu işi TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VodkaRed -- 14 Ağustos 2024; 6:39:49 >

• Diğer paketlerse bu şekilde bu bugün bu şekilde güncellendi TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Üç farklı siparişim vardı bugun itibariyla

paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi ibaresi görüküyor bu yazıyı aldıktan sonra gümrük işlemleri ne kadar sürüyor bilgisi olan varmı malum 21 de yeni gümrük yasası uygulanmaya başlıycak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 14 Ağustos 2024; 8:0:38 >

• paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi

Bu ne demek?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Uçak indi, paketin depoya çekildi,gümrüklenmesi için ilgili firmaya evrakları teslim edildi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yeni

• Bendede ayni bu hafta gumrukleme biter bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şu ibareler bende de yeni oluştu. Dünkü yazdığım iletideki resimde yoktu.

• In Transit olanlarda muhtemel bir katakulli dönücek otomatik kesin bilgi girişi yapıldı bunlara

Hep birlikde görücez daha öncesinde böyle bir şey olmamışken bir anda herkeze ın transit hareketi gelmesi ilginç

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

Ben de bundan bahsedecektim. Yeni çıkmış bu ayrıntı. MNG ile gelen ürünlerin gümrüklemesini hangi firma yapıyorsa o şerefsizler bizi günlerdir bekletenler işte. Buradan onu anlıyorum...

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.