Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Son ne olur? , HaticeB GZJST Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.802
Cevap
419
Favori
584.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EyvAllah hocam,siz zaten bedavaya almışsınız da Temudaki zamlı ve vergili hali bile ülkemizdeki aynı ve muadillerinden çok uyguna geliyor.(750-1000lira civarında satılıyor)

Yorumlarda yoğun kullanımda şarjı en az 1 hafta gidiyor yazmışlar.

Siz eşleştirme veya şarj v.b sorunlar yaşadınızmı?

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Okuma gözlüğü aynı zamanda yakınlaştırma yapıyor değil mi. ?

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

Hocam numarasız olanlar dinlendirici,numaralı olanlar yakın okuma gözlüğüdür aynı zamanda.

Ben 1 yıl kadar önce göz doktoruna gitmiştim.Uzak sıfır çıktı.Yakın biraz ilerlemiş dedi doktor.Yaşımı sorunca(40+) yaşına göre yakının ilerlemesi normal dedi.

1,00 kendime 3,00 numarayıda babaya aldım.

Kurdan dolayı oynamıştır fiyatı. Bir de çok satıldığı için belki.

Dediğiniz gibi hocam, ülkemizdeki fiyatlarla arasında uçurum var. Işıklı olması, Air mouse olması, klavyesinin kullanışlılığı artıları.

Mibox anında görmüş ve eşleşmişti. Çok pratik. Sizin için az önce Trident tvbox üzerinde de denedim. Onda da hemen gördü ve eşleşti.

Ben genelde akşamları kullanıyorum. 8-10 günde bir şarj ediyorum. Fiyat performans olarak bence çok iyi bir cihaz. Kanımca memnun kalacaksınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Geçtiğimiz yıl havaya girip yok mavi filtre, yok organik, yok bilmem ne diyerek 8 bin civarına yakın gözlüğü almıştım.

Aylardır TEMU'dan aldığım 100 küsur liralık gözlükleri kullanıyorum. Pahalı olanı ise kutusunda bekliyor. Niye bekliyorsa?

• mytra kullanıcısına yanıt

Aynen hocam,Teşekkürler

Sizin özelinizde söylemiyorum tabiiki de ama,

Temudan a.veriş yapan arkadaşlar bu tarz F/P ürünlerini keşke daha çok paylaşsalar.

Ben mesala hep bana uygun gelen ürünleri veya sipariş ile a.veriş sepetimi hep paylaşıyorum fikir vermesi açısından.

SaygılarTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Çok haklısınız paylaşmak gerekiyor bu tür ürünleri. Galiba sürekli gelen anlamsız eleştiriler soğutuyor insanları. Gelip "Çöp" yazanları görünce siliyorum muhatap olmamak için paylaşımlarımı genelde.

Ama dediğim gibi, haklısınız. Paylaşmak gerekiyor.

Bir memleketli köylümüz bu optik parekende satış işi yapıyordu.

Adam o kadar büyüdüki şimdi kendine fabrika kuruyor.

Yani demem o ki gözlük işinde çok para var.

Zaten mantıklı düşündüğünüzde bir cam bir de çerçeve ne kadar maliyeti olabilirki.

Ama gelin görünki sıradan okuma gözlüklerini bile siz 8k'ya almışsınız.

Herhalde 100 katı kar marjı vardırTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Sormayın, eşimin gazına geldik. Keşke 100 katı olsa kâr marjı. Bakın, altta en son aldığım gözlük. 86 lira artı vergi.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• Başlık ve entryler çok güzel , güzel de bir türlü cesaret edemiyorum Temu'dan sipariş vermeye.

Bu kumanda uzun süredir satılmıyırdu, satışta yoktu. Ben alacakken satıştan kaldırdılar, yeni eklemişler. O yüzden diğer arkadaşlar farketmemiştir.

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Doğrudur dostum. Kaçırmayın o zaman bence. İyi bir kumanda çünkü.

Hanımköylü olunca genelde tartışma minimal düzeyde oluyorTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Güzel bir model gözlük seçmişsiniz bu arada.

Hocam sağolun paylaşımınzdan dolayı .Ben sizin kumandayı görmüştüm benim ekrana da düştü geçenlerde.bende 3 katlı katlanır kılavye aldım.daha kullanmadım

eskiden logitech kablosuz kullanıyordum.Çok rahat oluyor oyun bilgisayarının bir tanesini televizyona bağlayıp ordan kodiden yada internetten filim izlerken. aldığımın linki bu BJ59535

sizin kumandadan sipariş vericeğim o da çeyizimde kalsın TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 11 Nisan 2025; 21:40:1 >

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Kumandanın üzerinde ne yazık ki page up, page down tuşları yok, uzun listelerde çok işe yarayan tuşlardır.

• Rica ederim hocam,

katlanır klavye güzelmiş,ihtiyacım olsa düşünürdüm.

Bu arada sizi Temu konu başlığının moderatörü yapabiliriz aslında,

zira konu başından bu yana en çok post ve paylaşım size ait olabilir.

Üşenmeden haber editörü gibi araştırıp,paylaşım yapıyorsunuzTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Rica ederim, nazik düşünceleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. 🙏

Katlanır klavye gerçekten hoş bir ürün, pratikliğiyle öne çıkıyor. Eğer bir gün ihtiyaç duyarsanız, değerlendirmeye değer bulacağınıza eminim.

Temu başlığının moderatörlüğü konusundaki güzel teklifiniz için ayrıca teşekkür ederim. Daha önce YouTube’da ve bazı platformlarda moderatörlük yaptığım oldu, bu tür görevlerin ne kadar sorumluluk istediğini ve ne kadar zaman aldığını az çok biliyorum. Bu yüzden gerçekten kolay bir iş olmadığını söyleyebilirim.

Burada ise birçok arkadaşımız, üşenmeden detaylı şekilde yardım ediyor, deneyimlerini paylaşıyor. Böyle faydalı katkılar sağlayan kişilerin moderatör olması çok daha yerinde olur bence. Ben ise elimden geldiğince katkı sunmaya devam edeceğim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bilgi paylaşmayı gerçekten seviyorum. Özellikle de başkalarının işine yarayacak, fiyat/performans açısından mantıklı olan ürünleri paylaşmaya çalışıyorum. Bundan sonra da mümkün olduğunca işe yarar, faydalı bulduğum ürünleri paylaşmaya devam edeceğim.

Herkese katkıları için tekrar teşekkürler. Bu başlıktaki dayanışma ve bilgi paylaşımı ortamı gerçekten çok kıymetli. 😊

• Merhaba arkadaşlar,

Sizlerle önemli birkaç deneyimimi paylaşmak istiyorum. Yazı biraz uzun olabilir, şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.

Yaklaşık 3 ay önce pille çalışan 3 adet LED sensör aldım. 2 ay önce ise şarjlı modelden 2 adet sipariş verdim, 3 gün önce elime 3.cü led 40 santim ulaştı. (40 santimlik model geldi.)

LED sensör alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktaları sizlerle paylaşmak istiyorum:

📌 Pilli LED Sensörler:

Benim kullandığım pilli sensörler yalnızca karanlık ortamda çalışıyor. Piller olarak orijinal Duracell kullandım. Performans olarak fena değildi ama bazı kısıtlamaları vardı. Aynı cihazda şarjlı pilleri de denedim, hatta en kaliteli markaların pillerini kullandım. Ancak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki; orijinal piller, şarjlı pillerden daha uzun dayandı.

Buna rağmen pilli modellerin dezavantajı, sık pil değiştirme ihtiyacı ve yüksek pil maliyeti. Ayrıca dediğim gibi sadece karanlık ortamda çalışıyorlar. Örneğin aracımın bagajında gündüzleri çalışmadığı için kullanışlı olmadı ve çıkartmak zorunda kaldım.

Pilli sensörlerin bir diğer dezavantajı da yalnızca tamamen karanlık ortamlarda çalışmaları. Örneğin ilk başta aracımın bagajında kullanmak istedim fakat gündüzleri çalışmadığı için işe yaramadı ve geri çıkardım. Daha sonra bu ihtiyacı LED ampulle çözdüm.

📌 Şarjlı LED Sensörler:

Bu modeller hem gündüz hem de gece çalışabiliyor. 3 gün öncesine kadar 20 santimlik bir modeli buzdolabımın derin dondurucu kısmında kullanıyordum. 3 ay boyunca hiç şarj etmeden çalıştı. Yeni gelen 40 santimlik modeli ise şimdi kullanmaya başladım.

Birçok yerde buzdolabında kullanılmaması gerektiği yazıyordu, ama ben her zaman kontrollü bir şekilde denemeyi severim. Bu kullanım bana büyük kolaylık sağladı çünkü çoğu derin dondurucuda aydınlatma olmuyor.

⚠️ Elbette herkese "aynı şekilde kullanın" diyemem ama LED sensör alacaksanız şarjlı model tercih etmenizi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Pilli modeller hem ekonomik değil, hem de sık pil değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Günümüz pil fiyatlarını da düşününce uzun vadede oldukça maliyetli oluyor.

Ayrıca şarjlı LED sensör alırken hem gündüz hem gece çalışabilen modelleri tercih etmenizi özellikle öneririm. Bazı modeller sadece karanlıkta çalıştığı için gündüzleri devre dışı kalabiliyor. Bu da kullanım alanınızı kısıtlayabilir.

Aktif Karbon Hava Arıtıcı Deneyimim

Bir süredir buzdolabımda yiyeceklerin çok çabuk bozulduğunu fark ediyordum. Kedi maması, peynirler, yemekler, hatta süt bile kısa sürede bozuluyordu. Bu durum beni epey uğraştırdı çünkü defalarca araştırmama rağmen net bir sebep bulamamıştım. İlk başta buzdolabının yeterince soğutmadığını ya da gazının azaldığını düşündüm. Ancak yaptığım testlerde dolabın sorunsuz çalıştığını, ısı değerlerinin normal olduğunu ve her yıl 2-3 defa detaylı temizlik yaptığımı teyit ettim.

Sonunda denemek amacıyla 3 adet aktif karbon hava arıtıcı aldım. Ve gerçekten farkı hemen hissettim. Bu küçük ama etkili ürün, hem kötü kokuları gideriyor hem de yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasına yardımcı oluyor.

Örnek vermem gerekirse, 3 gün önce aldığım çiğ köfteyi buzdolabına poşetsiz şekilde koydum. Normalde ertesi gün kahverengiye dönerdi, fakat bu sefer hâlâ taze duruyor. Isı değerlerini de ölçtüm ve paylaşacağım; yalnızca fotoğraf ve video çekerken hafif bir sıcaklık artışı oldu, onun dışında dolap aslında daha da soğuktu.

Derin dondurucuda eşime aldığım balıklar çok yoğun bir koku yayıyordu. Oraya sadece 1 adet aktif karbon arıtıcı yerleştirdim (pakette 3 tane vardı), kokunun %90’ı yok oldu diyebilirim. Bu deneyimden sonra 6 adet daha sipariş verdim. Birkaç tanesini de derin dondurucuya eklemeyi planlıyorum.

Gerçekten işe yaradığını görmek beni çok memnun etti.

arama kısmına . XM1421728 karbon hava arıtma

şarj edilir led . MB742073 3 mod ışık ,gece ve gündüz kullanımlı yada devamlı açık mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 12 Nisan 2025; 11:0:6 >

• @gorksman bu yararlı bilgiler için teşekkür ederim. Detaylı bir inceleme olmuş.

• Gerçekten çok faydalı bir bilgi oldu benim için çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.