Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Blof , Mr.Blof Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.762
Cevap
418
Favori
581.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece soygunun boyutu o olsa yine iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de aynı sorun var sanırım özel mesajları açabilmek mesaj gönderebilmek için belli gönderi sınırı var. Rütbe açılınca mesaj gonderebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataol1905 A kullanıcısına yanıt

iyi pazarlar hocam

anladım hocam teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 13 Nisan 2025; 14:44:13 >
  • ernestitoo E kullanıcısına yanıt

iyi pazarlar

hocam 2 nisandan sonra sipariş verebilirsiniz.Youtube kanalında da takip ediyordum .2 ve 3 nisandan verilen siparişler sorunsuz gelmiş.bende sipariş verdim .

hocam Temu ayarlıyor zaten 1210 tl maksimum sipariş veriyorsunuz.sonrada %60 vergi ekleniyor.Eğer 1210 tl yi geçerseniz uyarı veriyor.Ekstra para vermiyorsunuz kargo şirketine (evinize ürünleriniz gelince)

1 Ayda 5 hakkınız var.diyelim 5 sipariş hakkınızın hepsi ayın ilk haftası doldu size 26 sından sonra verebilirsiniz diye uyarı gelmekte.

Dikkat etmeniz diğer konu Temudan 5 sipariş ve diğer yerlerdende sipariş verirseniz o zaman gümrükte takılır.Temu sadece kendi sipairşlerini takip ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 13 Nisan 2025; 14:44:28 >
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

İyi pazarlar hocam,evet bahsettiğim Trendyol'daki satıcıydı.Bir de kalite ve marka farkı da fiyatlara yansıyor tabii; aynı ürün gibi duran şeyler arasında bile malzeme farkı büyük rol oynayabiliyor.

Esas güzel tarafı da şu: Artık kimse eskisi gibi ürünü 10 katına kakalayamıyor. Fiyatlar daha rekabetçi hale geldi, kullanıcı da bilinçlendi. Bu da alıcı açısından büyük avantaj.

• EmuRu kullanıcısına yanıt

İyi pazarlar hocam.

Evet, çok haklısınız. Gerçekten kalite farkı bariz şekilde belli oluyor. Ben de geçen sene Türkiye'den ışıklı duş başlığı almıştım. Beşinci ayda LED'leri bozuldu. Satıcıyı aradım, bana ürünün düşürüldüğünü ve bu yüzden bozulduğunu söyledi. Ben de "İmkansız, evde çocuk bile yok" dedim. Güya 10.000 tane satmış, ilk defa benim gibi biri çıkmış. Garantisi de sadece 3 aymış.

Sonrasında Temu'dan bir tane aldım, hem daha kaliteli hem de daha sağlam çıktı.en azından fiyatlar Türkiye ile benzer hale geldiği için artık burada da 10 katına ürün satmak kolay olmayacak. Bu yönüyle iyi.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

hocam iyi pazarlar.ne yazıkki vergiler yüksek.Umarım Amerika gibi vergi gelmez ilerde.

• Amerika'da şu an gelen vergiler 800 dolar üzerine geçerli zaten..bizde 30 euro mu şu an limit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Claimcredir yerine kupom vereyim diyor daha almadim ama mantikli mi mesela 40 TL yerine 180 vereyim diyor falan deneyen oldu mu ?

• hepsipay ile ödeme yapınca iade kazanımı hala oluyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hepsipay, yurtdışı kampanyasını kaldırdı o yüzden gelmez.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Bende bu gün yakaladım 2950 den 3000 yaparak 1000 tl kredi verdi banada çok şükür, 72 saate içinde tanımlanacak

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede aynı şekilde yaptım bekliyorum kredinin yüklenmesini.

• cumur C kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam

1000 tl lik mi sipariş verdiniz ,yani tek sipariş verince mi oldu.

• Tek siparişte oldu bekledim sabırla, ikiye bölmek istemiyorum boşuna hakkımız gidiyor

• her alışveriş peşine 1000 tl wincredit geliyor 2950 puan +10 puanda temudan en karlı benim herhalde 🤣 TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 14 Nisan 2025; 2:45:10 >

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Hocam günaydın,

Bu ürünü sormanız gerçekten iyi oldu. Açıkçası benim de böyle bir ürüne ihtiyacım vardı. Ben de sepetime ekledim, almayı düşünüyorum. Yorumları da inceledim, ürün hakkında oldukça olumlu geri dönüşler var.

Ben masaüstü monitörümde kullanacağım. Fiyatı da gerçekten çok uygun. Şu devirde bu fiyata ampul bile alınmıyor. Bu arada ben bunun 50 santimlik olanını alacağım, KT18080 modelini. Paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim. 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 14 Nisan 2025; 7:27:59 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    800 dolar olayını Trump kaldırdı diyorlar.

Eskiden ekran kartı falan alabiliyormuş Amerikalı şimdi hepsine vergi vermek zorunda.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Hayır 2 Mayıs'a kadar aynen devam ediyor.. 2 Mayıs'dan sonra da Çin'le mecbur anlaşacak, hiçbir çaresi yok başka çünkü

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.