Wincredit bitti sanırım. Normalde hemen çıkardı ekrana. 2 gündür gelmiyor. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (362. sayfa)

-
-
Devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece bana bitti o zaman :)
-
ara ara kontrol et hocam kullanmadıktan sonra bile çıktı. sonra tekrar kullandım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazen 600 liralık olanı geliyor. Onu kullanmayınca 72 saat sonra 1000 liralık krediyi veriyor. Ara ara girip bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 20 Mart 2025; 10:50:4 >
Dolar yükselmişken var mı hala yurtdışı sipariş vermeye cesaret eden...
-
Önceki sayfalarda isim ve TC numarası farklı kişilere ait olsa sıkıntı olmuyor diye okumuştum. Şimdi TC girecekken alt tarafta isim ve TC numarası aynı kişiye ait olmalıdır yazıyor. Son dönemde kendi ismi ve başkasının TC'siyle sipariş verip sıkıntı yaşayan oldu mu? Parçalı kargoda da başkaları sınıra takılmazken ben takıldım, o yüzden biraz tereddütte kaldım TC konusunda.
-
Hocam geçmiş olsun ,parçalı kargoda sınıra takılmışsınız yazmışsınız,takılınca ne oluyor ?ne kadar ücret yansıtıyorlar?iptal edebiliyormusunuz anlatabilirmisiniz lütfen
-
Yanlış ifade ettim sanırım, gümrüğe takılmadım. 5 siparişi doldurmadığım halde parçalı yolladıkları için başka TC girin uyarısı verdi.
-
hocam ben zaten 1000 tl lik sipariş veriyorum
şaka bir yana hocam fiyat karşılaştırması yaptım pek fiyatlarda artış olmamış.her 2 hesabımdanda baktım.
bazıları aynı fiyat ,hatta bazılarının fiyatı bile düşmüş ( hatta bugün bana 16.54 tl de sipariş verdiğim akıllı saatin para iadesi gerçekleştirildi) sadece bir kaç tanesinin fiyatı artmış ama aynı ürünü aratınca daha uygun fiyatlıları mevcut
yakında üst limitde güncellenir
-
anladım hocam ayın 26 sından sonra mı tekrar sipariş verebilirsiniz diye uyarı geldi size
-
Akıllı saat ne almıştınız hocam? Ben geçen ay bu ürünü 350'ye almıştım memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen. Konuda başkaları parça parça gönderilse bile 5 siparişi verebilmişlerdi, bende her parçayı birer hak saydı o yüzden 5'e tamamlatmadan uyarı vermişti. Şimdi de kendi isim adresime başkasının TC'siyle sipariş verecektim de isimle TC aynı olmalı uyarısını görünce emin olayım dedim son dönemde sıkıntı yaşayan var mı diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 20 Mart 2025; 12:58:1 > -
Geçen bende de aynı şekilde temu'da uyarı çıkmıştı.
-
hocam link görünmüyor bu arada
hocam ben en son bunu sipariş ettim. DT222342 bugün + 16.54 tl para iadesi yaptı (aldığım zaman 256.94 tl idi,şimdide aynı fiyat )
daha öncedende bu saati bana 0.1 bedava hediye olarak verdi. YD26563
daha hiç kullanmadım hocam saklıyorum ilerde hediye olarak veririrm diye.
bende akıllı saat var huawei gt 2 var.şimdiye kadar bir kaç kez kullandım .alıllı saate hiç alışamadım.ben küçüklüğümden beridiri casio saat kullanıyorum hatta kolleksiyonlarımda var.belki ondandır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 20 Mart 2025; 14:23:39 > -
-
TC numarası ve isim tabii ki aynı olmalı hocam. Sadece onu değiştiriyorsunuz ama adresi ve telefonu aynı bırakıyorsunuz. Adresinize teslim ediliyor.
TEMU genelde o parça parça gönderileri mümkün olduğunca aynı sipariş numarası ile ve aynı kargo ile göndermeye çalışıyor. Hatta iki farklı siparişteki ürünleri bile birbirine karıştırıp kargo sayısını elinden geldiğince azaltmaya uğraşıyor. Ama bazen fazla parçalı göndermek zorunda kalıyor.
Maalesef üç parça ürün için hem biz hem TEMU on takla atmak zorunda kalıyoruz.
Ürün numarası bu hocam PA53308. Çelik şeritli olanından almıştım yanında silikon şerit de geliyor. Şarjlı olmaları inanılmaz güzel. Hoparlörü baya net ve yüksek ses çıkarıyor. Mikrofonu da güzel net ses iletiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X