Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Hayko , erkan_163 , K_TT , Tearz Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
9.320
Cevap
437
Favori
638.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siparişi tamamladıktan sonra çark çeviriyorsun ve %30 , 40 , 50 ve 100 gibi kredi iadesi veriyor. Bu çıkan yüzdelik orana göre alışveriş tutarından hesaplanıyor ve 7 gün boyunca bu kredi tutarlarını toplamak gerekiyor. Sonrasında bir sonraki siparişte kullanılabiliyor. Günlük toplanması gereken krediyi o gün almayınca tekrar alınamıyor bu sebeple hergün alınması lazım.

• onur1271 O kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri ile canlı destek alarak oradan bir sorun bence siparişin akıbetini. Sağ üstte destek kısmı var oradan temu ile sohbet edin diyerek başlatabilirsiniz.

• temu dan ilk alışveriş yapanlardan olarak ve hala alıyorum bazı ürünleri
    1. vergi indirimsiz tutardan alinir
    2. kupon alimi vs kampaya çıkarsa almayın
    3. kredi iadesi kesinlikle alin wincredit gibi 300 -600 -1000 hep avantajlidir
    4. ilk üye kuponu kesinlikle alin
    5. çıkan oyunlarda yüksek çevreniz 500 kişi gibi davet edeceğiniz arkadaşlar yoksa uğraşmayın
    6. 100 indirimli vs bedava ürün uzak durun vergisini yine fiyata koyar aklıma gelenler baska varsa cevaplarim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    ana para vergiye tabi olur indirim değil

• ahmetcs kullanıcısına yanıt

Hocam lastik şişirme mi?

ben 20.000 mah olanı alırdım yerinizde olsam . GR697420 artıları.sağ üstte tuşa basınca fazla havayıda indiriyor.çift ekran göstergeli.o anki lastiğinizdeki hava basıncı ve şişireceğiniz hava basıncı tek ekranda.powerbank ve yüksek pil olmasıda iyi.feneride var ,acil durumlar için

kancalı değil siboba çevirerek döndererek kilitleniyor.ilerleyen zamanda daha hızlı pıratik olabilirsiniz.yada kancalı kabloda sipariş edebilirsiniz.

bu üründe güzel. LX264466.kancalı hava indirme yok.powerbank var. 18650 mah.feneride var.kancalı olanı

tercih size kalmış hocam.eğer lastik havanız fazla ise daha düşük hava basmak isterseniz cihaz çalışmaz elle manual havayı almanız gerek.tek ekran göstergeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 19 Mart 2025; 3:22:11 >
  • Anapara yı yansıtırsa ana para vergiye tabi olur bunu söyleyip duruyorum da anlamak istemeyen anlamak istemiyor. Aliexpress den aldığım üründe indirimli idi ama ana para bu indirim bu demiyor direk aldığı paraı yansıtıp kargo ve vergi hesaplanıyor. Yapan yapıyor, Temu Türk müşteri hizmetleri v.s çalıştırdığına göre bence bir Türk bağlantısı var ve bilerek bu şekilde yansıtıyor, danışıklı dövüş! Yok canım iyi indirim yapıyor diyenlere hayırlı olsun!

• Dolar uçmaya başladı geçmiş olsun

• Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    Evet indirim doğru düzgün yok, ama temu da bu şekilde, kotan belli, her ürünü alamıyorsun, bu şekilde anlaşma yapılmış, zaten nereden tutarsan elinde kalıyor vergisi osu busu

• El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

bir gelişme oldu mu acaba

• Temu siparişimi iptal ettim aradan 5 gün geçti ücret iadesi hala yapılmadı nasıl bir yol izlemeliyim acaba bilgisi olan var mı?

İş bankası

• AzimliOyuncu kullanıcısına yanıt
    Hemen gelmiyor maalesef bir süre beklemeniz lazım 2. 3 haftayı buluyor ben dahil bir çok arkadaş uğraşıyor şu an almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 19 Mart 2025; 13:27:28 >

1 ayı geçti hala gelmedi iade.

• Aynen lastik şişirme.
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Dönem içi işlemlere yansıdı mı provizyonda mı bekliyor yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt

Ben 5. siparişimi verdim ama Wincredit nedir? Kime ne zaman ve nasıl denk gelir? hala bilmiyorum. Cepten wincredit yazıyorum ''etkinlik henüz tam olarak açılmadığı....vs vs vs ... katılamıyorsun'' yazısından başka birşey göremiyorum.

• someone74 kullanıcısına yanıt
    Bazen ekranda çark çıkıyo kredi diye bazen falcının sırrı diye çıkıyo arayarak çıkmıyor süresi doldu diyor.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

O çarka denk geldim ama %50-60 kredi iadesi filan deniliyor. Yine de avantajlı değilki. Alışveriş sayfasına atıyor ama benim aradıklarımın fiyatı hep şişirilmiş. Kaldıki o alışveriş ekranında arama çubuğu da yok.

Bunun haricinde dün gelen bir universal pil şarj cihazını iade etmek zorunda kaldım. Tüm alışverişimin temeli oydu o da kaydı gitti. Şu bozuk çıkmalar tadı tuzu çıkarıyor. Hayır, satıcı da yanlış anlayacak zira tek taraflı güvene dayanıyor o kötü. Belki gümrükçü belki de kargo sebep ama sitemi bize yapılıyor.

• someone74 kullanıcısına yanıt
    O değil direk nakit kredi gibi olan ilkte 500 gösteiyo sonra 2 ile çarpıyo 1000 oluyo. İstediğim ürünü %90 oranında bulabiliyorum ama geçen bir ürünü 50 defa denedim bulamadım. İndirime girmişse çıkması zor

• Kredi iadesini almak için aramaya yazınca ürün çıkarıyor iade al sayfası çıkmıyor. nasıl alacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neonxxl1001 N kullanıcısına yanıt
    Hangi kampanyadan yararlandınız? % 50 parçalı kredi ise claimcredit yazın.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.