Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.319
Cevap
437
Favori
638.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam geçmiş olsun tam nasıl oldu.Eğer hep Temudan sipariş verdiyseniz Temu size uyarı verirdi,siz başka yerlerden de mi sipariş verdiniz acaba

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Evet hocam 6 ve 7. takıldı hemen. Kiminle bu durumu görüşmem gerekiyor peki bilginiz var mı? Bu kadar hızlı geleceğini tahmin etmemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1 tanesi aliexpress ti uyarı filan vermedi. Saçmalık o zaman ürünler kalsın odedigim verginin ücreti verilsin. Hem vergi ücreti alıyor hem ürün gümrüğe takiliyor

• Fitmans kullanıcısına yanıt

Gümrüklemeyi yapan firma ile görüşmen lazım. Sana mail atmaları gerekiyor. Aliexpresste sinotrans firması yapıyordu ama temuda hangi firmadır bilmiyorum. Çok para istiyolar müşavir buluyosun o da bir dünya para değmez bence uğraşmaya.

Dostum iade etsen zaten alacaksın paranı, neden uğraşmak istiyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam Temu sadece eğer kendi sitesinde sipariş verince takip edebiliyor.Burda defalarca bende olsun arkadaşlarda olsun sorup cevap verdiler.

Temu başka verilen yerleri bilemiyor.Büyük geçmiş olsun .bilen arkadaşlar size yardımcı olurlar.bende bilmiyorum açıkcası tam ne olacak.

• cumur C kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl iade edeceğim ki? Yüksek ihtimalle kalacak orada

Temu ise onlar halleder, aliexpres için de iade politikasına bi bak derim, sana gelmeyecek sonuçta gerisini onlar düşünsün
    Sen iadeyi başlat, açıkla durumu ürünleri alamadığını söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 3 Mart 2025; 17:30:39 >

İade seçeneği yok hocam belirli bir gün bekletiyorlar iade için.

5 sipariş limiti kalkmadı. Sadece kendiliğinden birkaç pakete bölünen siparişlerin tek sipariş sayıldığını söyleyen arkadaşlar var. Siz toplamda 7 tane ayrı ayrı sipariş mi oluşturdunuz da takıldı yoksa 5 sipariş verdiniz de paketleriniz mi bölündü?

Temu için dedim, temuda olmalı nasıl gözükmüyor ürünleri teslim almamışsınız ki

Hocam custom clearance- not released yazıyor. Aliexpress te de gumrukleme başarisiz uyarısı vermiş. İkiside aynı gün biri sabah diğeri akşam. Baktığımda da 5 siparişi aşmış görünüyorum. Temu iade et basınca paket taşıma durumunda uyarısı veriyor. İki pakette 26 subattan beri aynı durumda

• canned kullanıcısına yanıt

Yok hocam 1 ay içinde 5 siparişim teslim edilmiş. 6.ve 7. Geldi temudakinde customs clearance- - not releaced uyarısı var aliexpress te gümrükleme basarisiz uyarısı var

• Merhabalar
    Benim sormak istediğim bir durum var.

Vergi hesaplaması yaparken neden indirimli ara toplam tutarından değilde indirimsiz satış tutarından hesaplıyor. Bu normal değil bence. Sizlere sormak istedim.

340 tl olması gereken vergi 528 tl gözüküyor

Teşekkürler

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 3 Mart 2025; 19:39:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Önceki sayfalarda da konusu geçmişti, vergi indirimsiz asıl fiyattan alınıyor. Hatta bir üründe ürün indirimi veya sınırlı süreli indirimde olsa yine indirimsiz asıl fiyatı üzerinden vergisi hesaplanıyor, çünkü indirimi ekstra olarak temu yapıyor alışverişte ancak vergi normal fiyat üzerinden hesaplanıyor, yeni bir durum değil hep böyle.

• Merhaba, Temu'da Wincredit yazınca gelen sayfada "Etkinlik erişime tam olarak açılmadığı için katılamazsınız." uyarısı yazıyor. Ne zaman denesem aynı. Toplasan 3 siparişim oldu, birinde claimcredit kullanmıştım sadece. Nedendir acaba? 

• Bu wincredit olayında min 480TL ödemem olursa 50 jetonun hepsini verecek mi? Yoksa 49 verip 1 jetonluk daha oyun yapar mı? Güven vermiyor bu karmaşıklık.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O zaman Temu'nun aylık yurtdışı sipariş sayısını takip ettiği bilgisi de sıkıntılı. (Temu'dan verilen siparişlerde)

Temu, eğer aylık yurtdışı sipariş sayısını takip ediyorsa, kendisinden verilen 6. siparişte uyarmalıydı o halde.(Aliexpress vb. diğer siparişleri takip edemez tabi ki)

Şu uğraştığımız şeylere bak. Yok 5 siparişi geçme, yok 27-30 Euro'yu geçme.

Paramızla rezil oluyoruz, başka bir şey değil.

• coldriver C kullanıcısına yanıt

Malesef hocam hem vergi sınırı getiriyor. Hem Ek gümrük vergisi alıyor. Birde verdiğim sipariş sayısına karışıyor.

• Vope V kullanıcısına yanıt

Hayır, %4 + 10 jeton diyor. Yani 1000TL + vergi sipariş edersen 1000*0,04=40 40+10=50 jeton ediyor. o yüzden +10 jeton önemli süresi bitmeden hazır olup almak lazım.

1000 kredi aldıktan sonra tekrar gelirse kampanya 1000 tl kredi kullanarak 600-700 tl ödüyorsun ve tekrar alıyorsun böylelikle döngü oluşuyor. bu arada ürün aldıktan sonra da fiyat düzenlemesine düzenli bakarsan fiyatı düşen ürünlere de kredi veriyor.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.