Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.271
Cevap
437
Favori
633.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu üründen 2 adet aldım gayet basarılı

Ama hızını göremedım kac RPM hızında bulamadım kıtapcıgındada yazmıyor

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Ürünün sayfasında öyle yazıyor bilmiyorum belki ambalaj hatalıdır. Ben bi ara 5v adaptör aldım kutu üstüne yanlışlıkla 12v yazmışlardı ama ölçünce 5v olduğunu gördüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Olabilir dostum, ölçüm aletim yok ama 10.000 olsa şarjı daha çok giderdi diye düşünüyorum 5-6 dakikada sifirlanmazdı, ayrıca 1 saate tam kapasite doluyor bu kadar hızlı dolmazdı bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aylık 5 sınırı gerçekten uygulanıyor mu hiç gümrükte bu sebepten dolayı ürünü takılan oldu mu?

• 5000x2 yani 10.000 Mah hocam. 2 adet 5000 lik pil var içinde.

• mytra kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş ama bendeki üründe sade 5000 yazıyor x2 falan yok eve geçince bakacağım tekrar üzerindeki etikette, kutuda ve kullanım kılavuzunda zaten bu ibare yok

• Aslında siparişi vermeden geri geldiyseniz krediyi vermesi gerekirdi. Müşteri hizmetlerine sormayı denediniz mi? Olmazsa iptal edin siparişinizi. Bir kez daha bekleyin kredi fırsatını.

Bir de % 40 iken vermeyin. Bekleyin bir süre sonra WhatsApp üzerinden bilgi geliyor ve % 50 oluyor. Ayrıca kendinizi sıkıp 1000 altında tutar ile sınırlamayın kendinizi. O 27 Euro kuralını kargo bedava ile ekarte etmiş durumda TEMU. Benim o kural çıktığından beri 1050 ve üzeri 13. Siparişim teslim edildi az önce.

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Bende ki cihaz ve kutu üzerinde x2 ibaresi var. Ayrıca evdeki atölyemde sökülüp incelendi cihaz. İki pil olduğu dogrulandı. Bilsem sökülmüş halinde foto çekerdim iki bataryayı göstermek için. Şimdilik kutu ve cihaz fotolarını ekleyeyim.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 26 Şubat 2025; 10:18:10 >

Evde dikkatli tekrar bakacağım dostum, her hangi bir iddiam yok lakin bende ki kutuda hiç yazı yok cihaz üzerine tekrar bakacağım eğer bu doğruysa iade hakkımı kullanacağım aldatmaca resmen

• Acemi arkadaşlar için küçük ama önemli birkaç tüyo paylaşmak istiyorum.

Alacağınız ürünün görünen "Ekstra İndirimli" fiyatının yanı sıra "Satış Fiyatını" da dikkate almanız çok önemli. TEMU vergiyi görünen "Ekstra İndirimli" fiyat üzerinden değil, "Satış Fiyatı" üzerinden hesaplıyor. Örneğin "Satış Fiyatı" 200 TL olup "Ekstra İndirimli" olarak 100 TL görünen ürün son ödemenizde 220 TL olurken, "Satış Fiyatı" 150 TL olup "Ekstra İndirimli" olarak 120 TL görünen ürün son ödemenizde 210 TL oluyor.

Diğer yandan wincredit, claimkredit vb. kampanyalara çok fazla kapılmayın, ihtiyacınıza odaklanın. Kampanya sayfasında gördüğünüz bir ürünü mutlaka kampanya sayfasından çıkarak ta araştırın. Neredeyse kesinlikle daha uyguna bulacaksınız. Bilinçli bir müşterisinizdir, gelecek krediyi kullanacağınız yer ve katlanacağınız maliyetlerin tümünü hesaplamışsınızdır, o zaman diyeceğim yok. Ben bir kaç defadır alışveriş yapıyorum, hiç bu kampanyaları kullanmadım.

Üzerinde çok iyi çalışılmış bir sistemleri var. Sade, açık bir promosyon sistemi yerine karmaşık, müşteri memnuniyeti odaklı olmadığını düşündüğüm bir promosyon sistemi kullanıyorlar. Hiç kampanyasız sadece en uygun fiyatlı ürünleri seçerek oluşturduğunuz siparişle, günlerce kredi vb. kampanyaları takip ederek oluşturduğunuz siparişler arasında belirgin maliyet farkları olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 26 Şubat 2025; 12:8:34 >

• nsy77 kullanıcısına yanıt
    Elbette kampanyaları takip edip etmemek size kalmış ama kampanyalı ile kampanyasız arasında maliyet farkının olmadığını öne sürmek biraz fazla iddialı olmuş sanki. Birkaç defadır alışveriş yaptığınızı söylemişsiniz. Ben de izninizle yüzün üzerinde sipariş vermiş biri olarak kendi süşüncemi söyleyeyim.

Diyelim, 1000 liralık sipariş oluşturdunuz ve vergisiyle 1600 ya da diyelim dikkat etmeyip sizin dediğiniz gibi 1700 lira ödediniz. TEMU bu sipariş için 1000 lira kredi veriyor. Kaldı ki, bu her seferinde verdikleri bir kredi. Bu arada benim ince eleyip sık dokuyarak sepete koyduğum ürünleri sunuyor bu kredi fırsatı sırasında yine bana. Daha pahalı olanları almak zorunda değilsiniz yani.

Üstelik fiyat düzenlemesiyle bir ay boyunca ürünlerin düşen bedellerini de geri iade ediyor.

Çark çevirme, kupon toplama, tarla sulama gibi fasa fiso kampanyaları söylüyorsanız anlarım ama claimcredit ve wincredit kampanyaları çok avantajlı. Bir ara üsenmezsem geçmiş siparişleri paylaşayım burada. Neyi kaça aldığımı ve ülkemizdeki fiyatlarla aradaki uçurumu görmek anlamında faydalı olacaktır eminim.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

benim takıldı. aliexpressten almıştım, farkında olmadan 6 sipariş olmuş. mail gelmişti gümrükte takıldığına dair.

• first9 kullanıcısına yanıt
    Benim bu ay temudan 5 ürün geldi. Şuan yaptıklarım mart ayında anca gelir sıkıntı olmaz heralde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

merhabalar,

claimcredit ve wincredit kampanyalarından nasıl faydalanabiliyoruz? benim almak istediğim bir ürün var 1200 tl olduğu için alamıyorum. 1095 tl'nin altına düşürmem gerekiyor..

birde aylık 5 sipariş sınırı nasıl işliyor?

mesela şubatta sipariş verdim, martta gelirse ürün o ay gelen ürün maksimum 5 mi olması gerek? gümrüğe giriş tarihini baz alıyor değil mi?

• nsy77 kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi ürünün TEPF fiyatı 1200 TL ama satış fiyatı 1000 TL.

Sepete ekledik vergisine baktık 720 TL görünüyor. O zaman diyeceğiz ki bu üründe vergi TEPF fiyatı üzerinden hesaplanmış.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Şu görselde görüldüğü gibi ürünün TEPF fiyatı 1797.84 TL

Kredi uygulanmadan önceki fiyatı 1094.99 TL

Detaylara baktığımızda vergisini TEPF değerinden değil sepete eklediğimiz fiyattan hesaplamış.

Hatta krediyi uygulayıp düşen fiyattan da hesaplama yapmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ürün indirimsiz kredisiz 1200 TL ise alamazsınız ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Hocam benim sipariş dün gümrükteydi, bugün az önce PTT'ye teslim edildi. Sizde durumlar nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe R.A. E kullanıcısına yanıt
    Sizde de mi Temu deposundan alındı yazıyordu? Kaç gün beklediniz o halde?

Arama çubuğuna claimcredit ya da wincredit yazın. Size uygun kampanya ise çıkar.

Ayrıca ürünün fiyatı 1200 ise görüntüleyemezsiniz. Temu izin vermez o ürünü göstermez size. Vergi dahil fiyatıdır 1200. O zaman alabilirsiniz. Paylaşın bakalım hangi ürün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 26 Şubat 2025; 11:34:45 >
  • Dik Otur kullanıcısına yanıt

Temu deposundan alındı yazdıktan 6 gün sonra PTT'ye ulaştı. Aşamalar sisteme geç işleniyor. Sizin için tüm takibi ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 26 Şubat 2025; 11:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.