< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (320. sayfa)

-
-
Nasıl Hocam Üflemeai
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gayet tatminkar, hiç uçuk kaçık paralar vermeye gerek yok kaldı ki hepsi aşağı yukarı aynı zaten
Son seviye 6-8 dk gidiyor, 1 saatte hızlıca şarj oluyor 6000 mah kapasite ortalama 160-165 gr hava basıncı daha ne olsun
O zaman O Uçuk Kaçık Fiyatı Olanlar Çok mu Abes? Yok 130 bin Rpm, Yok 150 Rpm Yok 200 Rpm o zaman Bunların Hepsi Sahte Hepsi Bence Tek Rpm İsteyen İstediğini Yazıyor ve Ha Kaliteli Olanlar İllaki Var Ama Onlarda Temu da Yok Sanki? Amazonda Var Ama
2500 uzeri mebla bana koymaz dersen evet amazon da var, ama onlarda sonuç olarak aynı yerden Çin pazarından geliyor
Geçen hafta Ankara'da kar yağdığı günün ertesi sabah arabanın camlarını ve ön kaputtaki karları üfürebilecekmi testi yaptım üfürdü bendeki hstop marka turbofan :) Normal kullanım içinde önceki sayfalarda ben bazı değerler görseller vs. eklemiştim, daha fazlası ihtiyaç fazlası gibime geliyor :)
-
Valla Meşhur Yeşil Bir Marka Vardı Ryobi Bu Marka Çok Güzel İş Çıkarıyor. Türkiye de Satılan Modelleri Replika 5 Para Etmez. Amazon.de var Ama Malum Gümrüğe Takılma İhtimali Var ama Ben Böyle Şarjlı Bir Ürün Görmedim
Amazonda satın almaya izin verdiği sürece gümrüğe takılmaz
Edit : amazon.de demişsin evet orada takılıramazon
SFALCI El Tipi Fırçasız Motor Jet Fan 130.000RPM Turbofan 200W Yüksek Güçlü Toz Üfleyici Basınçlı Hava Silici Klavye Temizleme Aracı, Tip-C Şarj Arayüzlühttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CWCQNWXS?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_1RJCAPNHK38VW4EVDDG3&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_1RJCAPNHK38VW4EVDDG3&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_1RJCAPNHK38VW4EVDDG3&starsLeft=1
Şöyle bi ürün var mesela yorumları iyi
Şarjı da 50 dk demişler biraz abartı geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 25 Şubat 2025; 23:11:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
802 TL'lik bir meblağ var sepetimde. Vergi ile birlikte 1443 TL oluyor. Alışverişi tamamlayabilmeme imkân tanıdığına göre sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama tecrübeli arkadaşlar ne der?
-
Wincredit gelmişti süresi dolmuş tekrar getirme yöntemi var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, ben dün bir sipariş verdim. %40 kredi fırsatı çıkmıştı. Tam ödeme yaparken, son anda bir ürünü eklemeyi unuttuğumu fark edip siparişi iptal ettim. O sırada kredi kartı ödeme ekranı açılmıştı, ama ben bu aşamada iptali gerçekleştirdim.
Daha sonra siparişlerime gidip para çekilemeyen, beklemede olan siparişi sildim. Ardından, tekrar aynı şekilde kredi fırsatını kullanarak, eklemek istediğim ürünü de sepete ekleyip ödemeyi yaptım.
Bu arada ödemeyi yapmadan önce sepetin alt kısmında kredi fırsatının 370 TL olarak göründüğünü dikkatlice kontrol ettim. Genelde 1000 TL altında sipariş veriyorum, maksimum 950-960 TL civarında harcama yapıyorum.
Ancak bu sefer bana kredi fırsatını tanımlamadı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Neden bu fırsattan yararlanamadığımı bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Şimdi kredi fırsatı yazınca yine aynı şekilde %40 indirim görünüyor, hatta siparişimi vermiş olduğum ürünler karşıma çıkıyor. Ama buna rağmen neden bu fırsatı kullanamadım, anlamış değilim. Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 26 Şubat 2025; 4:32:11 >
-
Trendyolda 1500tl civarı riske girmeyim diyosan ordan al.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben değil arkadaşa cevaben yazdım ben, ben temudan aldım zaten, ah bir okuduğumuzu anlayıp öyle yazsak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Şubat 2025; 7:23:10 >
Arkadaşlar ürün duruyo bunu niye almıyorsunuz 10.000 mah hem de.
-
Bunu aldık zaten ama 10000 mah değil o yanlış 5000 mah bunun kapasite
5000x2 yazıyor ama. 10 bin olmadığını nasıl anladınız? Ölçüm filan mı yaptınız?
-
Üzerinde yazıyor aldığım için oradan biliyorum yanıltıcı bilgi yani 👍
Yanıltıcı bilgi veriyolarsa bunların hakkı iade ama neyse yine de iş görür. Şarjının 10-15 dk gitmesi benim için yeterli. Araba detay temizliği ve bilgisayar temizliği için kullanıcam.
-
-
En yüksek modda 10-15 dk gitmiyor en fazla 6-7 dakika
Valla üzerindeki etikette çıplak 5000 mah yazıyor x2 ibaresini görmedim ben etikette, ama akşam gidince detaylı bir daha bakacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Şubat 2025; 9:15:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X