< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (311. sayfa)

-
-
Sizinle aynı durumdayım. Benim ki de daha Çinde gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ya bu temunun allah belasını versin. Yeni üye kaydı yaptırdım 10 kişiye halen bedava ürünleti vermedi. %99.99da kaldı. Ne zaman bitecek bu? Boşuna mı uğraşıyorum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5000 Mahmış doğru gerçi o kadar iyi üflemeye anca dayanır bir de bazı kişiler tartıya üfleyip değer yazmış ama benim 180 gr falan çıkıyor
Hocam bu son fotoda temas ettirip 4. Seviyede mi denediniz bende bi deneyeyim
Farmland oyununu diyorsanız 100.000 g su kullanınca ödül veriyor diye yazmışlar kurallara :) ama net bilen ,deneyen yazabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır hocam daha yeni fotoğraf paylaşadım paylaşıcağım
son foto 3.cü seviye .4.cü seviye olduğunu bilemedim.daha önceden de bahsettim cihaz kapalıyken basılı tutnca direk 4.cü seviyede başlıyor,anlam veremedim bir andan maksimum hızda başlaması.genelde kademe 1-2-3-4 olması gerek .
yeni fotoğraf paylaşıcağım
-
aynen hocam tartıyla en iyi sonucu alırsınız.Ben bugün 4.cü seviyede denedim aracı temizlemede ,istediğim performansı aldım.
yakın mesafede koltuklardan öyle toz çıktıki anlatamam hocam
-
Bende araca denedim hocam dediğin gibi bi anda toz yükselince kapattım 😅 maskeyle falan temizlemek lazım
Yok. 4 tane ücretsiz hediye verdiği kısım. Farmland değil. Hepi topu 1000liralık malzeme. Ucu bucağı yok bu işin. Sürekli kayıt istiyor adiler ya.
Arkadaşlar, benim aldığım cihaz yok, arattım ama bulamadım. Bugün aracın motoruna özel motor temizleme spreyi sıktım. Motoru tamamen kurutmak için hava üfleme cihazını 4. seviyede kullandım, fakat süreyi tam olarak ölçmedim. Bunun yanı sıra aracın içini de detaylı bir şekilde temizledim ve en az 5 dakika boyunca zaman harcadım. Tahminen, hava üfleme cihazını 4. seviyede 10-12 dakika kadar çalıştırdım.Dün akşam test yaptım seviye 4 de.140 küsür gösterdi.Bugün test yaprım 125 gram.(cihazın şarjı tam değildi .tartının pili tek çubuktu)
Ayrıca bugün tartıda tekrar test yaptım ama sanırım ya tartım bozuk ya da pilin tek çubuk olması ölçümleri etkiliyor. Çünkü her testte garip sonuçlar aldım. Örneğin, yarım kilo çayı ilk tartışımda 550 gram gösterdi, sonra 1 kilo gösterdi . Aynı şekilde 400 gram tuz 500 gram olarak göründü. Bu yüzden size bu cihazı alın diyemem. Tek avantajı, 10.000 mAh bataryasının olması sayesinde şarjın uzun gitmesi ve tüm aracı, motor dahil, şarjı bitmeden temizleyebilmemdi.Üflemesi kuvvetli aşırı yüksek ses çıkıyor.Isınma olmadı.Almak isteyenler diğer değerli arkadaşlarımız paylaştılar kendi cihazlarını ya onlara bakın yada yeni çıkan 20.000 rpm olan ürünede bakabilirsiniz ama onun pili 8000 mah ne kadar dayanır birşey diyemem
-
Artık Temuda maksimum limit 1095 tl oldu arkadaşlar
hadi bakalım hayırlı olsun
-
Merhaba siparişin ödemesini yaparken kredi iadesini kullanmıştım fakat aynı zamanda farklı kampanyaya katılmayı unuttum. Siparişi iptal etsem kredi iadesi tekrar hesaba tanımlanır mı ?
17 şubatta sipariş verdim aynı tarihte aynı yerde sizin sipariş ile, tek fark aras kargoya verilecekmiş
2-3 gün sonra tekrar çark çevirtiyor sanırım ama aynı yüzde gelecek garantisi de yok
Önceki siparişten kazandığım kredi iadesi idi. Yeni siparisten kazanılan kredi iadesi değil, mesajda eksik yazmışım.
3.haftaya sarkacak gibi duruyor hocam. Keşke bana da Aras Kargo denk gelseydi, PTT'den hızlı çalışıyor.
Temu kredi iadesi nasıl oluyor. 510 tl kredi almak için ödeme yap diyor. Sepet vergi dahil 1700 lira tuttu. Ben sipariş verdikten sonra bana taksit halinde 510 tl kredi mi yüklenecek.
Yani dedikleri doğru çıktı, hepsi birbirinin aynısı, ucuz alan arkadaştada 170 175 gr çıktı paylaşmıştı teyit etmiş olduk sizinle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Şubat 2025; 20:48:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X