TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (242. sayfa)
-
-
Bende anlamadım ama yazılanları okudum. Anladığım kadarıyla alışverişi tamamladıktan sonra çark geliyor ve genelde %30-40 oranında iade sağlanıyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almadım hocam. Çok uyguna da gelmiyor kendi istedigi fiyattan iteliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar 12 Aralık'tan beri "Gümrükleme şirketi paketin alınması için bilgilendirildi." yazıyor. 2 gün önce aldığım paketi hemen almışlardı bu niye böyle oldu.
-
Ortalama bi sepet yaparım en azından :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haftasonu girdi yüksek ihtimal ondandır. Bir anda toplu güncelleme olacak ve yaşadığınız şehire göre 2-3 günde teslim alacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 15 Aralık 2024; 10:58:11 > -
Cevap veren olursa sevinirim temu güvenilir mi beyler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenilir tabi 6 alışverişim oldu bir sıkıntı yaşamadım
-
kaç defa kullandınız ortalama?
-
İlk aldığım marka da buydu. Ama dediğim gibi iki kere kullandım bozuldu. Basılı tutunca 4. kademe çalışıyor en güçlü ayarı belki de bu ayar bozdu bilemiyorum.
-
HAVA ALAN TERLİK
İkisinide aldım. İkiside aynı numara olmasına rağmen sağdakinin kesinlikle boyutu küçük. Alırken iki üç numara büyük alın. Soldaki çok daha rahat ve boyutu tam tuttu. Yinede onu da bir numara büyük alın. Soldakinin malzemeside daha yumuşak ve kaliteli, plastik kokusu yok. Soldakinin tek sıkıntısı kilonuz yüksekse uzun süre giyilmez, yüzey alanından dolayı ayağın oluklara gelen kısmıyla ağırlığın yüklendiği kısım arasında ağrı oluyor. Günlük ara sıra kullanım için alınır. Düz ve temiz yerlerde kullanılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ürünler gelmiyor Uzak dur dedi benim kuzen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığın başlık Temu konulu 242. sayfasında :)
-
Tecrubesiz üye ise normaldir diyecem de.. o da değil
-
Haftada 1 olmak üzere 5-6 kere kullanmışımdır.
Sanırım 4-5 kerede şarj etmişimdir.
-
Bu ve benzer tarzdaki jet hava tabancalarından bir hava kompresörü etkisi bekleyenler almasın.
Nasıl kullanmasını bilmeyenlerde almasın.
Bu tarzdaki hava tabancalarının ortak özelliği çok yüksek devirlerde hava üfleyebilmeleri,sınırlı batarya ve kullanım sürelerine rağmen çok güçlü hava akışı verebilmesidir.Ön yüzü hava üflerken,arka kısmı elektrikli süpürge çalışma mantığıyla ek aparatlarla mini vakumlu süpürge olarak kullanılabilir.
Bu tarz cihazları kullanırken uzun süre en yüksek devirde kullanmak,cihaz devrelerine zarar verip yanmasına sebep olabilir.O yüzden en makul olanı belirli bir süre kullanıp dinlendirdikten sonra tekrar kullanılmasıdır.Böylelikle uzun süre sorunsuz kullanılabilir.
Bunun haricinde elektronik tüm ürünler(araba dahil) şans işidir.
Fabrika çıkışı tüm kontrolleri yapılmasına rağmen size sorunlu ürün denk gelebilir.
-
Merhaba bu extra indirim sağlayan indirim kartının bir kodu var mıdır arama kısmına yazılanlardan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne aldığımı çok iyi biliyordum ama bu kadar hassas olacağını beklemiyordum açıkçası. Dediğim gibi 2-3 kere açıp kapatmışımdır, çıt diye gitti. Fiyatı da çok uygun aslında 450tl bandında ilk kez gördüm bu ürünü, bir süredir takip ediyordum. Acaba sorunlu serileri indirime mi koydular diye de düşünmedim değil. Şimdi şu ürün aldım (NA253054). Biraz daha güçsüz gibi ama stabil çalışacaksa o da işimi görebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X