Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Welvoy Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.103
Cevap
304
Favori
375.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar burada biriken parayı nasıl değerlendirebilirim. Yönlendirebilecek olan varmı tesekurler
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iThinkSo kullanıcısına yanıt
    İlk üyelik için 24 saat geçerli. İlk uygulama kurunca 24 saat geçerli mevcut. Web üzerinden en altta yazılı.

Yalnız alt limit mevcut.

Not deneme yapmadım. 2 sipariş biri gümrük diğeri gönderim aşamasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahuki H kullanıcısına yanıt
    Mümkün olduğunca kargo tek parça gönderilir. Ebat vs uymazsa 2 parça da olabiliyor.

• Ayın 1 inde gümrüğe girdi ürünler, 8 gündür ne yapar bir gümrük Allah aşkına..adamı deli eder bunlar

• Arkadaşlar selamlar. WWE kargodan paket teslim alan arkadaşlar kargo hareketlerini resim ile paylaşabilir mi? Böylece biz de ne tür bir sıra ile hareket ettiğini ve adımları karşılaştırması oluruz.

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt

İlgili miktarı sadece alışveriş kredisi olarak Temu hesabınıza aktarıp alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt

Temuda çekilebilir 700 TL var bunu alışverişte nasıl kullanicam

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt

Çekme işlemi yaptığınızda Temu hesabınıza kedi olarak aktarılacak.

• Ufuk hocam 3.siparişimde "customs clearance delay" yazıyor bu gecikme bildirimi beni biraz endişelendirdi. 5 gündür gümrükte ve tahmini teslim tarihi yakın 7-12 temmuz olarak görünüyor o yüzden mi bu güncellemeyi verdi. Önceki paket 10 gün gümrükte kaldı hiç böyle bildirim gelmemişti acaba bu ürün gümrükte takılı mı kalacak yasaklı üründe yok 5 katlı modüler bir ayakkabılık var sadece tek ürün. @ufukdeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 8 Temmuz 2024; 10:16:50 >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Ürünün gümrükte takılıp takılmadığını bu aşama anlamak çok mümkün değil, ki bahsettiğiniz ürünün siparişiniz ile ilgili fakrlı bir sorun yok ise takılması çok mümkün görünmüyor.

Gümrükteki geçikme şu anda herkesin ortak sıkıntısı. Aynı ibare 2-3 günlük periyotlara herkese gönderiliyor. Biraz daha sabırlı olmak lazım. Benim de bir gönderim 8 gündür aynı durumda ...

Anladım teşekkür ederim hocam. Normalde gümrükte 10 günden fazla süre kalmasına alıştıkta sadece bunun güncelleme olarak bildirilmesi biraz kıllandırmıştı önceki siparişleri daha uzun süre bekledik çünkü

• oguz707 O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, 13 adet ürün bulunan ilk siparişim kargo poşeti ile teslim edildi. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bugün yeni bir üyelik açıp ilk siparişimi vereceğim, sepette 26 tane ufak tefek ürün var. 838,24 lira vergi öncesi ödeme tutarı. ürün fazlalığından dolayı gümrükte takılma durumu olur mu? rakam sorun olmaz biliyorum ama, sormak istedim.

• ibolution kullanıcısına yanıt

Aşağudaki bilgilendirmeye muhafelet herhangi bir drum yok ise ve olağan üstü bir durum yaşanmaz ise paket(ler)iniz sorunsuzca ualaşacaktır size.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • 29 Haziranda İstanbul'a gelen kargom bugün teslim edildi. (Aslında cuma gelecekti kargocu merkezde unutmuş bugün getirdi :) PTT kargo ile geldi. WE ile gelen henüz gümrükten çıkmadı.

ben en cok bir ayda 5 adetten fazla siparis olayini merak ediyorum.

bazen robotlarim icin pcb siparis ediyorum (jlcpcb), nazen motor (aliexpress), izir zivir icin de temu. ayri siparislerim nasil degerlendiriyor bunu sayan bi sistem var mi?

bir de ben kara listede oldugumu dusunuyorum net.

meselea ali'den 5 tane urunden fazla bir sey aldigim an siparisim aninda takiliyor. mesela 6 adet dc motor aldim gumrukte kaldi.

arkadasim ayni motordan 50 tane aldi. gumrukten gecti. ilk defa yurtdisinda bisi aliyordu bam bam diye almis sikintisiz teslim oldu.

ben kurallari ihlal ettigim an aninda el konuyor. :)

• Radical Brain kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    ben en cok bir ayda 5 adetten fazla siparis olayini merak ediyorum.
    bazen robotlarim icin pcb siparis ediyorum (jlcpcb), nazen motor (aliexpress), izir zivir icin de temu. ayri siparislerim nasil degerlendiriyor bunu sayan bi sistem var mi?

Sistem TC kimlik no üzerinden yürüyor . Gümrükleme işlemlerinde TC girildiği anda herşey çıkıyor meydana.

Alıntı

metni:
    bir de ben kara listede oldugumu dusunuyorum net.

Aliexpress in kupon zamanı bende aynıydım. Başkasının hesabından kendi adıma verdirdiğim siparişler bile iptal oluyordu. :))))

Alıntı

metni:
    meselea ali'den 5 tane urunden fazla bir sey aldigim an siparisim aninda takiliyor. mesela 6 adet dc motor aldim gumrukte kaldi. arkadasim ayni motordan 50 tane aldi. gumrukten gecti. ilk defa yurtdisinda bisi aliyordu bam bam diye almis sikintisiz teslim oldu.

Burada sanırım biraz da gümrükte işlem yapan memurun inisiyatifi var. Topluca telsiz almıştık bir dönem arkadaşlarla. Sanırım toplamda 50-60 kişi almıştır. Herkesinki sorunsuz gelmişken benimki gümrüğe takılmıştı. Gidip gümrük işlemlerini yaptırıp almıştım .. :)))

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.