Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.272
Cevap
437
Favori
633.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla aynı dediğin şeyi bende düşündüm. 15 ağustos 4 gün öncesi bu mantıkla ordaki paketlerin %95 ı 15 ağustos öncesidir zaten. Bizi ilgilendiren kısmı paketlerin takılmayacağı bilgisi. Umarım bu bilgi kesindir. Gümrük müdürlüğü sekreteri ile görüştüm. Bilginin doğru olduğuna inanmak istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • USLUDUR_ kullanıcısına yanıt

Konşimento, sipariş tarihiyle aynı mı oluyor yoksa TEMU'nun paketi gönderdiği tarih mi oluyor acaba? Benim sipariş tarihi 13 Ağustos.

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Galiba gönderdiği tarih oluyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USLUDUR_ -- 19 Ağustos 2024; 15:42:27 >
  • bu 4 ağustosta gümrük kara delik açtı sanırım hala çıkmayı bekliyoruz. şu gümrükten kamera görüntüleri çıksa nelere olur acaba merak ediyorum.

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Sipariş içeriği tek ürün ve vergi dahil 2500 TL. Gümrüğe girmeden bu güzelmiş diyerek aldılar mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan.

Daha beklemeli miyim yoksa para iadesi talep etme vakti geldi mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecece kullanıcısına yanıt

Sizden 1 gün önce sipariş verdim benim süreçte aynı bekliyor

• USLUDUR_ kullanıcısına yanıt

Hocam benim gümrükleme tamamlandı diyeli 12 gün oldu 7 ağustosta gümrükleme tamamlandı olarak bilgi girişi oldu, o zamandan beri herhangi bir güncelleme almadı, yarında güncelleme almazsa 21 ağustosta başvurun tekrar demişlerdi. Tekrar başvuracağım bakalım ne diyecekler.

• Şahsi fikrim meblağı yüksek ve içinde güzel ürün bulunan paketleri ayırıyorlar, yarın itibariyle 30 € üstü denilerek çökme suretiyle iç edip bir kısmı memurlar tarafından paylaşılacak geriye kalan kısmı da ihale ile alanlar tarafından n11, trendyol gibi sitelerde listelenecek. Konşimento tarihi vs. bunlar hikaye. Hukuk devletinde olsak haklısınız. Öyle bir devlet düşünün ki mevzuat değişikliğinde alacağı vergi hariç hiçbir detay vermemiş.

• Galadniel kullanıcısına yanıt

muhtemelen benimkini iç etmişler zaten. 15 temmuz tarihli sipariş daha gümrük işlemine bile tabi tutulmadı.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• brhtn B kullanıcısına yanıt
    Sizin 65 lira gecikme Ödemesi alma zamanınız çoktan gelmiş olmalı. Hatta belki komple ücret iadesi süreniz bile gelmiş olabilir. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

• Güzel güzel ürünleri sipariş etmiştim yazık oldu güya bugun teslimatın son günüydü hala bir umudum vardı ama degişen bir şey yok bizim gümrük ne kadar laçkaysa 23 gündür bir malı çıkartamadılar para iadesi isteyip alan arkadaşlar mt ne yazdınız

• Gümrük malları satış noktaları adında dükkanlar var ya, acaba 21 ağustostan sonra oralara bir baksak mıTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• Kendi malımı bana nah sattırırım gidip ceplerim TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• Galadniel kullanıcısına yanıt

esasen ben daha bu forumda konu olduğunu bilmediğim zamanlarda. Kargom ne oldu diye sormuştum 5 ağustosta, 9 ağustosta bana tam ücret iadesi yaptılar. Paketiniz kaybolmuş olabilir başlığı altında mail attılar. Paket gelirse sizde kalabilir demişlerdi. Sonra bu forumda konuyu gördüm takip etmekteyim. Yani bekliyorum bende bence bunlar gerçekten benim kargomu kaybettiler. 15 temmuzda sipariş verip hala bekleyen var mı bilmiyorum

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
    Gumrukleme tamamlandi dedi bugün 2 kere aldım güncelleme inşallah devamı gelir

• Valla bende güzel ürünler aldım çökmek isteyebilecekleri bi paket içeriği var. Gimbal tripod kamera ekipmanları lazermetre felan yalan olmamıştır inş. .d

• murti_82 M kullanıcısına yanıt

Varda onlar facede kilo üzeri açık arttırma yapıyor içinde ne olduğu belli degil çuvalı satıyorlar kilosu 1000 tl gibi gidiyor oralara düşerse alan kişiye zarar ettirir bu ürünler

• Hocam bu yaptıkları apaçık dolandırıcılık devlet dolandırıcılık yapıyorsa halk ne yapsın siz söyleyin

• 3-5 iptal ettiğim ürünün vergi iadesini almış bulunmaktayım arkadaşlar

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner556 -- 19 Ağustos 2024; 17:17:26 >
  • 27 Temmuz da sipariş verdiğim ürünler bugün teslim edildi.. izinde olduğum için bakamadım eksik vs var mı diye..26 parça ütün vardı toplam tutar da 3400 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan1905 -- 19 Ağustos 2024; 17:25:8 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.