|
Yasağın geldiği Şubat ayından beri bakmıyordum , gümrük müşavir işi nasıl aşıldı sadece yazdığınız ürünlere mi gönderim yapılıyor🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Yasağın geldiği Şubat ayından beri bakmıyordum , gümrük müşavir işi nasıl aşıldı sadece yazdığınız ürünlere mi gönderim yapılıyor🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Şu an bende de çıkmıyor, yeniden kapanmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Sezer İltekin beye yazdım eklentinin problemlerni ve geliştirecek misiniz diye Eklenti Temu da yeral depoları kapatıyordu https://chromewebstore.google.com/detail/temu-hide-local-products/eahpdbpdonhoddncfbodpjaegkhcfalc ''Gönüllü ve açık kaynaklı bir projeydi, TEMU'nun yerel ürünler harici tüm ürünleri çekmesi ile tamamen işlevsiz hale geldi. Bu yüzden bir geliştirme yapasım yok açıkçası'' Geçmiş olsun =D |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcload -- 26 Mayıs 2026; 15:14:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tek balık malzemleri değil baktım biraz ürün eklenmiş ama az Eklentiyi kullanarak baktım. Eklenti ne kadar düzgün çalışır bilmem,eklentiyi yazan geliştirmeyeceğini söylemişti e.posta atmıştım https://chromewebstore.google.com/detail/temu-hide-local-products/eahpdbpdonhoddncfbodpjaegkhcfalc Sizin nasıl haberiniz oldu ? Tesadüfen mi ? Ara ara komtrol ediyor musunuz ? Başka bir yolla mı ? |
|
Peki bunu ne zaman yaptınız ? Yani yabancı/yabancı ülkedeki depolar açıkken mi ? Yoksa kapandı yerel depoalr açıkken mi sadece ? Bana zırt pırt spam reklam mesajları geliyor kapadım uyuz oldum =D Herşeyi kapadım. Temu uygulamayı yüklemedim ama bildirimleri kapadım Ona göre bir ayar çekeceğim Türkiye konumunda olduğunuzda,programa giriş yaptığınızda yabancı yerdeki ürünleri göremiyorsunuz ama Aliexpress de öyle değil adresi değiştirin problem oluyor. Temu değişik =D Bir abinin üyeliği vardı kampanya mı ne yapacaktık abi BAE/Dubai de giriş yapıyorum konumu/lokasyonu Türkyie seçerek abi yeni üyelik istiyor bug gibi birşey mı oldu acaba deidm. Bir kaç problem yaşadık lan olm öyle şey mi olur üyeyim alışverişte yaptı mzaten dedi sonra anladık =D Temu değişik biraz =D |
|