Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.805
Cevap
449
Favori
421.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Giriş

Benim demek istediğim bu değildi

Süreci biliyorum takip ediyorum zaten yukardaki mesajlarıma bakarsanız şuan neden kapalı olduğunu anlarsınız

Mesaj atacaktım size unuttum kusura bakmayın

Şuan İran-İsrail-Abd savaşından dolayı kargolarda sıkıntı var. Ben sizin kargonuzu nasıl ulaştırdılar ona şaşırdım acaba dedim bundan önce mi gümrüğe girdi ya da uçak indi yükünü boşalttı noktasında bekledi ürün sonra gümrüğe girdi. Bunu anlamaya çalışıyorum

Murat Gamsız Temu bu işi aştığı gün ya da bir kaç gün sonra deneme siparişi verdi ve kargosu da bir kaç gün önce teslim edilmiş,Youtube video'su vardı da izlemedim daha sadece video'yu ve başlığı gördüm

Birleşik Arap Emirliğine de gelioyrmuş kargoalr tek tük. Bir abi var tanıdıgım orda şaşırdım ama şuan yoktur heralde. Roket yağıyor oraya. Sosyal medya da yayınlamak BAE de yasak çogunlukla böyle saldırıları o yüzden bilinmiyorda bana bir resim attı her yer ışış ışıl gökyüzünde =D savunma sistemleri indiriyor İran'dan atılan roketleri(bunu niye belirttim. Roekt olsa görürdük sosyal medya da dersiniz diye.) Buna ramen gelmiş bazı kargolar. Onlarında bizim gibi birşey olmustur yani inmiştir çoktan kargo/ürün beklemiştir noktasında sorna dağıtıma çıkmıştır

O Temu'dan almamıstı bıldıgım kadarıyla Aliexpress'den aldı

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Muhtemelen savaştan önce türkiye ve almanyaya geçmiş bir pakettir.

Murat Gamsız 12 Şubat da alışveriş yapmis(Youtube video yayınladığı tarih o)
    17 Mart da kargo gelmiş(Youtube video yayınladığı tarih o)

1 Ay'i geçmiş demek ki yeni düzenden dolayı kargo geldi bekledi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sipariş zamanı: 14 Şub 2026 bu da iptal edilir heralde. Yolda Gönderi İnceleme İçin Depoda Tutuluyor diyor...

Yani saçma sapan bir şey oldu. Kiminin ulaşmış, benimki neden ulaşmadı.

• arkadasım almanyada, aldıgım bır kac urunu oraya gonderıcem. herhangı bır kampanya varmı acaba yardımcı olursanız sevınırım.

ben temudakı adres kısmını almanya yaptım ozaman bır kampanya cıktı 4 ucretsız hedıye flan dıye ama cok anlamadım hepsı gelıcekmı bır sart surt varmı bulamadım :) bılgısı olan varsa sevınırım..

tekrar kapandı sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Açılmamıştır anlık,geçici bir durum olmuştur

Bende eklenti var katagorielrei kontrol ettim nedense bir ürün çıktı hatırlamıyoru mda ürünü tornavida gibi bireşydi heralde ya da yukardaki arakdaşınki gibi otomobillerle ilgili birşeydi heralde

Acaba eklentide problem mi var dedim. Yabancı lokasyon(Türkiye dışı) denedim ürünlerin hepsini kapattı acaba dedim (Almanya diyelim,hangi bölge seçtim hatırlamıyorum) eklenti o ülkeyi mi baz alıyor dedim yani

Flag/Kural=Bulunduğun Ülke

KISA YANIT:

Bunu yabancı Alman kaynaklardan forum gibi yerlerden öğrenebilirsin

Vpn,akıllı telefonda fake location app(sahte konum app'si) yaparak bakabilirsin

Google Dork kullanabilirsin

Yerel ve niş sayfalarda bulabilirsin

Youtube gibi yerlerde bulabilirsin de clickbait vardır çoğunlukla

EKLEME 26.03.2026:

Yazmayı unutmuşum kısa yanıta

Şunları deneyebilirsiniz bunlar global kampanyalar bildiğim kadarıyla

Wincredit

claim credit

UZUN YANIT:

Bu soruna Türkiye lokasyonlu sayfalarda pek bulabileceğini düşünmüyorum

Kampanyalar bölgesel olarak da yapılıyor

Global kampanyalar var ama dönemseldir;kendini tanıtmak için zararına satış gibi. Bunun içinde bayağı geç oldu artık Dünya da adını duydular Temu'nun(Türkiye'de bile hanım teyzeler alışveriş yapıyor =D Bizzat kendi deneyimim. Eski komşum biliyor benim yurt dışından alış veriş yaptıgımı 2013'den beri Ailexpress gibi yerlerden. Bana sipariş verdirttirirdi.Şimdi kendi alıyor temu dan yönlendirem yapmadım. İlk siparişi kendisi vermişdi daha önce heralde =])

Şunları deneyebilirsiniz

Wincredit

claim credit

Bu aramaları yapınca ürün çıkarmaya çalışıyorsa kelimeyi yanlış yazmışsınızdır(tam hatırlaımyorum bayadır sipari şvermiyorum)

Bu kampanya sona erdi ya da daha hak kazanmadınız gibi bireşy çıkması lazım

Yani bakkala gidip burada araba motor yağı var mı dersen mavi ekran verir bakkalcı sorna sana küfür eder =D Onun gibi düşün. Verdiğin sorguya Temu mantıklı yanıt vermesi lazım

Müşteri hizmetlerine sor diyeceğimde bırak bilmemelerini(otomatik mesaj ve belli başlı kampanyaları biliyorlar) Türkiye lokasyon olduğu için Alman MH bağlamaz. Siz derdinizi izah etsenizde popon yüz yuvarlak geleceğin pas parlak gibi yanıt verir yollar =D

Vpn gibi şeyler işe yaramıyor. Akıllı telefonun bir çok versini çekiyorlar heralde gps gibi. Gerçi lokasyon değiştirince MH de Alman olur bir dene istersen

Bunu yabancı kaynaklarda araman lazım

Vpn açarsın,telefonda fake location app kullanırsın nisbeten işe yarar

Gemini şuanda Chatgpt'den daha iyi gördüğüm. Gemini le sorgulama yapabilirsin ama Pro versiyonunda verim alırsın apralı versiyon yanı

Google.com.tr'nin Aİ modu var o belki işine yarar ama arama derinleştikçe gemini ye kayacak kullanım Google Aİ zaten gemini alt yapısını kullanıyor yapay zeka kısmında

Google Dork da deneyebilirsin(Bana Google Dork'u sorma uzun bireşy bu =D Açıklayamam şimdi Googla'dan arat bak)

Aklıma yazarken birşey daha geldi(İki örnek verdim onu okumadan arama yöntemini okumak istiyorsanız yani'le başlayan yerden başalyın)

Ben eskiden mesela sprirel daire kesme maiknesi var ya, ya da taşlama denince biliniyor. Gerçi halk arasında Canavar diye de biliniyor =D

Eskiden biraz cahildim. Türkiye'deki adlarıyla aramaya çalıştım yok. Google görselerde bireşy çıkt mı neydi oradan buldum adını Angle Grinder'mış. Artık adını bilmedğim şeyi Google Görsellerde aratıp adını bulup aratıyordum

Şu örneği de vereyim pekişsin sonda diyeceğim arama yöntemi

Amerika'lılar Whatsapp gibi uygulamalar kullanmazmış bazı yerlerde. Onları kullanacağı uygulamları bulursam biriyle tanışırsan direk o app'nin adını verirseniz hep iletişimde kalırsınız. Direk Wahtsapp kullanmıyorum deyip kestirip atabiliyorlar =D

Yani direk kod,kampanya gibi sanal alemde Alman'ların paylaştığı yerleri bulmanız lazım. Aklınızda canlansın diye abrüst örnek veriyorum ''Wattpad'' Tabiki Wattpad da bulamazsanız demek istediğim sosyal medya gibi yerlerden sıyrılmış başka bir mecra

Birşey daha geldi aklıma =D

Youtube de olabilir çünkü İnfulucer'lar direk paylaşıyor ama çok clickbait var

Tarihten dolayı mı bilemiyorum yani eskiden sosyal medya az olduğundan mı nedir sosyal medyada birşey bulamazdım. Youtube'ye bakayım birde derdim kurulum,hata giderme,program dosyası bulma vardı =D

Açıklamaya ekliyorlardı.Bana program lazımsa direk programı alıp video'yu izlemiyodum cunku video da kurulumu gösteriyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 26 Mart 2026; 20:27:35 >

• unununium U kullanıcısına yanıt
    2 mağaza kalmıştı gönderen, 1 hafta ürünler durdu, geçtiğimiz gün o ürünler de silindi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

usta naptın senya bu kadar yoracağımı bilseydim sormazdım :) çok sağolun ilk fırsatta deneyeceğim araştıracağım dediklernizi. mesajınızıda bugün gördüm geç cevap yazdığım için kusura bakmayın. emeğiniz ilginiz için çok teşekkür ederim. iyi günler..

KISA YANIT

İş akışı oluşturmak istedim. Yurt dışı alışveriş kapandığından Türkiye'de bu ve bu gibi sorula çok sorulacak. Tekte yazarım buraya yönlendiririm =D

Çevremde de soran olursa bunu atarım

Yüzeysel yazsam kısa bu seferde bir sürü tartışma çıkacak(kavga değil) sonra da belki kavgaya dönecek =D Her türlü soruya yanıt,probleme yanıt olarak toparladım

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UZUN YANIT

BU BAYAĞI UZUN YANIT AMA =D BIRAZ MANTELITEYI/MANTIĞI BIRAZ KENDIMDEN ÖRNEK BIRAZ SAMIMI YAZDIM ISTER OKU ISTER OKUMA =D FORUMDA BU KONUDA ÖLÜ GIBI GEREKSIZ BIR YORUM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM,KONUYU KIRLETMEZ AMACINDAN SAPTIRMAZ DIYE DÜŞÜNMEDIĞIMDEN UZUNCA YAZDIM

Zamanım olduğundan yazdım ve insanlara yardı metmeyi seviyorum =]

Bu devamlı sorulacak diye düşündüm çünkü yurt dışı alışveriş kapandı(vergi muafiyeti vardı ya 27+3 en son tabiki gümrük müşafiri tutunca alabiiyorsunuz =D) insanlar alternatifere yönelecek. Bir çok sebep olduğundan her yönüyle değerlenrip yazmak istedim

Bir iş akışı oluşsun istedim;forumdaki insnaalr sorucak ya belki forum dışında aramalarda görürlerse ve kendi çevremdeki insnaalrda sorular soruyorlar bende böyle iş akışı oluşturuyorum buraya bak burada ayzmısım dıye(tam hatırlamıyorudma cogu okumuyor yapmıyor. Bir altan alıyorum ıkıncıde babanın uşaı yokemek ver diyorum =D üç bile altan almıyor artık =D değmiyor cunku =D)

Bu konuya bak insanlar birşeyi aramak,okumaktan aciz birşey 100 kere sorulus yanıtlanmıs gıdalardaki STK gibi düşünün yani 1 ay içinde soruluyor yanıtlanıyor o kampanyanın 3 Ay'ı vardır daha 2 Ay kalmış halen aynı şeyi sorup hazır,armut piş ağzıma düş istiyorlar tabi zamanı yoktur,anlamıyordur gibi şeyler var da okuyup anlamaya uğraşıp arkadaşlar baktım ama bulamadım dese ayrı. Burada zamanını harcamayıp özel hayatıdna saçma sapan şeylere zaman ayırıyorlar =D(linçleneceğimi bildiim halde yazdım ve ilerde bana karşı silah olarakta kullanacaklanabilirler =D 365 günümüzün 365'i bir ya 999 doğru yapalım 1 yanlışımızda 10.000 hata yapmış gibi davransınlar =D)

Farkındaysan ilk hap bilgiyi veriyorum

KISA CEVAP

UZUN CEVAP diye Türkiye şartlarını düşünerek =](hakeret değil geçinmek o kadar zor oldu ki insnalar 12+ saat çalışıyorlar bazen. Bu gibi şeyelri düşünerek)

İnsanız hata yapam şansımız var elbette ve herşeyi de bilemeyiz orası ahiret,cennet =D

Mesela ben bu kadar araştırmayı,teknoloji okur yazarlığım olmasıan rağmen Forumda açtığım konuları bulamıyordum =D çokta işim olmuyordu bir ara bakarım dedim kalmıştı geçen lazım oldu zar zor buldum Chrome kullanıyorum Profilim var ya X var orada o profil resmı heralde(bende profil resmi olmayınca X oalrk gözüküyor) ona tıklayınca profiline gidiyorsun =D Normalde X gibi şeyler teknoloji Dünyasında Çıkış ya da tahliye gibi algılanır =D tesadüfen buldum heralde. Deneme ynaılma hepsien tıkladı mehralde unuttum nasıl olduğunu =D Kafam yoğun olunca menüler oluyor ya gözle tarıyorum beyin algılamıyor bende tek tek okuyorum algılıyor anlıyorum =D ya da Bir resim arıyorsun galeride telefonda küçük resim olarak ön izleme oluyor ya bulaımyorum gözumden kacıyor dıyorum resımlerı tek tek acıp bkaıyorum buluyorum =D Onun gibi oldu

Konu içinde de arama varmış onu bile yeni öğrendim =D foruma 2008 kayıtlıyım ama bunları öğreneli 1-3 yıl içinde olması lazım =D 1-3 Yıl dedim konumalrımı bulamyı bir ara denk gelmiştim sonra unuttum. Konu içinde aramayı da işim olmuyordu forumda bu kadar(ben başka forumlarda da görmedim böyle birşey. Şuan çok forum kullanmıyorum 2008-2013 yılları arası kullandım)

Eskiden gençtik bilgiyi alıp çıkardık sonra kişilik oluşuyor gibi sebeplerden dolayı insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama OSİNT vermemek istediğimden anonim takılmak için yazmıyordum baktım olmuyor böyle =D hafif hafif ayak izim olarak yazıyorum

Ayrıca geriye dönük bakabiliyorum her anlamda

6 Ay geçmiş o sorun yok tekrardan oluyor hatırlamıyorum ben bunu yazmıştı mdeyip adımları yapıyorum =D

Bazen nostalji yapıyorum nasıl bir insanmışım deyip bakıyorum

Bazen kendi gelişimeme bakıyorum

Bazen hayatımda bir hata yapmışsam davranışlarıma bakmak için iyi oluyor =]

Açtığım konular forumda önemsiz gibi duruyor(özel hayatıdma bunun 1000 katını yapıyorum =D kendime ve çevreme =D)

Ben o çözümlerin globalde de çözümünü bulamadım(belki ingilizce bilmediğimdendir Google Translater kullanarak araştırma yapıyorum ama o problem yaratan ürünle Andorid App'ler gibi kendi forumlarına bakıyorum sonuç yok =D) bende hem bölgesel/lokal hemde globalde belki birinin işine yarar diye yazıyorum

1 Günde konum 100 görüntülme alıyor. Herşey sosyal medya instagram gibi yerlerden döndüğünü düşünerek iyi bir hit=] Bazı kişilerde yorum yapmış,teşekkür etmiş(github gibi yerleri kullanmasıan bilsem orada daha verim alırımda bakalım ielrde öğrenirim belki =])

Bak mesela HBO Max var ya eski adı Blue Tv'di sorna güncellemeyle HBO Max oldu. Hepsiburada gibi yerler premium verdi. Arkadaş açamamış mı video oynamıyormuş mu ne

Bunun çözümü var mı dedi bir deneyelim dedim. 5 Dakika mı aldı yapmak =D O da uygulamayı sil yükle olduğundan =D Müşteri Hizmetleriyle 30-40 dakika konuşmuş MH telefon kaldırmıyor demiş =D Ulan ne yapıyorda kaldırmayacak =D Android sürümü de eski değil

Yaptığım iş de ayarlar+uygulamalar+app gel+depolamaya gel+bütün verileri sil(ön belleği değil)+app kaldır(kurma daha)+cihazı yeniden başlat+app kur düzeliyor =D

Ben başka şeyde problem yaşamıştım HBO Max'da da işe yaradı =D

1 Yıl mı geçti ne merak ettim Gemini'ye sordum bütün depolamayı da silsen ön bellek gibi birşey yapıyormuş bu kullanıcı bunu tekrar yükelr diye bırakıyormuş ve bazı ayarları da android sisteminin özelliği olarak silmiyormuş,ram de mi ne tutuyormuş. Ben öyle yapınca hepsini kökten siliyorum sıfır gibi oluyor app =D

Belki denk gelmişindir Pandemi zamanında HES App'si vardı ya kaldırıdm uygulamayı telefonda yeniden başlattım heralde ya benim üyelikel girdim ya aile üyesinin. Benim diyelim ama sildim sonra programı sonra yeniden kurdum annem için kullanacağım benim bilgielrimi çekiyordu =D Oradan biraz aklımda kalmıştı

Dolandırıcı olsam çevremi çok iyi kazıklardım =D üstüne SEO Sayfa Optimizasyonu yapıp blog ayda domain alır müşteri bulurdum;salak telefoncu bir teyzenin telefonuna yapışan app'ler var ya reklam virüs diyelim silememiş. Arka plana atıyorsun ama lap lap lap öne çıkıyor ya habire telefona arayüzü =D yetişememiş ayarlardan kaldırmaya. Format atılacak demiş =D Rom kurdurtmuş Onu da başka birine attırmış =D Normalde güvenli modda aç yap ya da ADB'le bağla. Kadının bütün hesapları gitmiş ben Facebook'a gibi yerlere nasıl gireceğim demiş onu ben bilmem yenisini açacaksın diyormuş =D Nasıl olur oğlum bir sürü resmim,arkadaşlarım gibi şeyler var demiş.Dünyanın parasını da almış =D Bir abi vardı o gün telefon alıyormuş oradan dnek gelmiş o analttı(ona çok iyilik yaptım hiçbir halt bilmediklerini demiştin biliyordum da orada anladım dedi =D Çok yardımcı olmuştum o abiye zamanında ve halen yardımcı oluyorum.Hatta telefoncunun yapamadığı bir kaç şey yapmıştım onlarda baist şeyler =D 1 dakıkasinı almaz=D)

Ben çok birşey biliyorum diyemem az da biliyorum diyemem ama okuyorum öğreniyorum deniyorum bakıyorum. Biraz teknoloji okur yazarlığım var biraz sezgi öyle yapıyorum =D Araştırmayı da seviyorum,bir işi de yarım bırakmıyorum seviyorum uykularım kaçıyor çoğu zaman =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 12 Nisan 2026; 20:10:59 >

• Bu seferde resim fırçaları ağırlıklı olmak üzere bazı ürünlerin girişi açılmış

Tek odeğil(belki siz yazdıktan sorna açıldı) bir kaç katagoride bir kaç ürün açılmış

Tke tek baktım katagorilere

Yerel satıcıları güzleyen eklentiyle

https://chromewebstore.google.com/detail/temu-hide-local-products/eahpdbpdonhoddncfbodpjaegkhcfalc?utm_source=item-share-cb

Başım döndü yalnız. Çıngıl çılgın Temu sayfası =D

Başınız dönecek kadar uğraşmayın şuan satılmayan daha önce satın aldığınız bir ürüne tıklayın onun altında fazlasyıla ürün çıkıyor şuan 151 ürün görüyorum toplamda açılmış olan.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• neurotr N kullanıcısına yanıt

Kapitalist sistemin bir kullandığı bir alış veriş neferi oalrak mı göründüm ? =[ =D

Ben çılgın ve fütursuzca alışveriş yapmıyorum(ya da ben öyle zannediyorum =D)

Şaka bir yana forumdaki insnalara yardımcı olmak için baktım

Benim alışveriş davranışlarım farklı.Takı,Türkiye'de bulunmayan ürünler(çoğunlukla),niş ürünelr alıyorum. Bu yüzden çıkmıyor kaldı ki bir kaç profil kullanıyorumdum(kampanyalardan dolayı) tek profilde kullansam,en çok alışveriş yaptığım gene çıkmıyor =D

Ara ara bakmakta fayda var çünkü katagorilerde ürünleri lap lap yüklemezler bence mesela Matkaplar yükleniyorsa sonra bits uçları sonra körelmiş somonlar gibi şeyleri yaparlar

Şuan Temu da satılan yurt dışı ürünlerinin çoğunu buluyoru mzaten. Tahtakele,İstoç,Perpa gibi yerlerden

Türkiye'de bir toptancıdan alışveriş yapıyordum. Ürünlerin yuklenem aralıgı vardı. Bayagıdır yuklenmedı tahmın ettıgım gibiymiş. İran-Abd-İsrail savaşından dolayıymış. Yaz ayına doğru yazlık ürünelr gelicek dedi

Teşekkürler bilgi için. Görürseniz,bir bilgi alırsanız paylaşın gene

• Yurt dışından açılmış olan ürünlerden 8 adet seçerek bugün bir sipariş geçtim. Umarım ürün sayısı artar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Balıkçılık, fırça ve makyaj dışında işe yarar ürünler yok zaten, çocuklara ıvır zıvırlardan bir sepet oluşturdum. Kavanoz açacağı, mangal rüzgarlığı, bavul için isim bilgileri, araba için telefon numara bilgisi.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.