Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.775
Cevap
453
Favori
415.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 tane sipariş verdim bugün. Bakalım ne olacak ama kanun yürürlüğe girmeden sipariş verdiğim için problem olacağını düşünmüyorum. Risk budur :)

İyigünler.Ticaret Bakanlığının sitesinden gümrük işlemleri ile ilgili konu 1 Şubat 2026 tarihinden itibaren diyor? Yetişmezse siparişi iptal edebiliyor muyuz?

Hocam bizim Devlette/Hükümette mantık arayamaycakın;olayu tam hatırlamıyorum, Ozan Sihay diye bir Youtuber var. Pasaport yeniletecek. 2024'ün sonuna doğru Alıyor randevusunu ama yoğunluk mu ne oluyor 2025 sarkmış(onun suçu olmayan birşey) 2025 tarifiseyle ücretleri tahsil ediyorlar uhauhauha =D Vurgun yapackalarını düşünmüyorum,Türkiye het türlü alır diye düşünüyorum çünkü temseilci gibi şeyler atadılar ve Temu büyük bir firma. Milyon dolarlar dönüyordur bizim siparişlerde her türlü uluslararası yargı ve koluk kuvveti girer işin içine ama 1 ayda mı alırsın parayı 1 yıldam m bilemem

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 17 Ocak 2026; 21:5:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Mesajlar kısmında promosyonlarda vardır bakın bulamazsanız Müşteri hizmetlerien bağlanın

Ayrıca o kampanyalar yalan oluyor bilginize, genedene bir bakın. Mesela 3 ürün seçtiriyor tekini bedava veriyorum diyor ya o 3 ürünün parasını çıkarmış oluyor zaten,fahiş tutuyor ücretini.

Verdiği kuponlarda bir halta yaramıyor 2000 tl diyorsa 20 tane 200 tl kupon veriyor. Kuponları süresi, 20 kupon aynı anda başlangıç ve bitiş süresini başlatıyor

Ben ne yazıkki acele etmedim 10 Ocak tarihinde 5 sipariş verdim. Fakat hızlandır deyince kargoları bölüyorlarmış, 5 siparişim 10 kargoya bölünmüş. Şansa takılma olmadan geçerse iyi ama bu tarih oldu hala Çin’den çıkamadı kargolar. Muhtemelen yoğunluk var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Kargolar 1 sipariş sayılacak
    Belki endişe edersiniz ondan yazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Amacım ucuz alışveriş de değildi. Türkiye’de bulunmayan ürünleri sipariş ettim. Sorun olmadan gelirse birçok sorunu çözecek şeyler benim için.

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Yanlış olmaisn ama şunu demek istoyorum

1 sipariş verdiniz 10 ürün oldu ama hızlandırır yaptınız
    10 Kargo böldü,o siparişi
    1 Sipariş sayılıyor. Benim siparişler öyleydi

Zaten suan herkes olmayan urunleri alıyor zaten. Anlıyorum sizi

Bende param olunca alacağım ürünleri hep öne çekti para pul kalmadı =D
    Benimkiler de çoğu ürün nette olmayan ürünler =]

Kargo bekleyen arkadaşların kargoları inşallah sıkıntı olmadan gelir.

Hocam ben de hızlandıra bastım sonra kargoya verildi yazdı. Ama bu telefon kılıfının altında ön sipariş verin diyor. O niye öyle ellerinde yok diye mi? O kalacak mı gümrükte :( Diğerleri yetişir gibi belki

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Mesajınızı gördüm ama unuttum yazmayı kusura bakmayın

Evet,ön sipariş amacı o zaten ve daha ucuz olur normalde de Temu'da nasıl dır bilmiyorum. Banggood'dan alırken öyleyli 10 gun beklıyorsam 20 gun gibi birşey beklerdım(süre afaki söyledim)

6 Şubattan önce yollarlar diye düşünüyorum cunku bneım kara yoluyla bir kargom vardı lap diye geldi =D

Bende de ön sipariş vardı heralde suan verdıklerımde ama bulamadım. Cogu gumruge gırdı ve gectı.

Daha öncede vardı da bakmıyordum ben onlara gelıyor zaten diye =]

Ayrıca o küpe Türkiye'de de var gidin bir bujitericide olur. Birinde olamzsa birinde oluyor.O Topuk vurma önleyeci de var. Hepsiburada da pahalı olur ama sepete ekleyin ödeme ekranına gelin orada mesafeli sözleşme olur oradan adres ve nuamrayı alın gidin yerinden alın yakınsa

Bazı şeyleri lap lap sipariş vermeyin =] Türkiye'de de oluyor aynı fiyata yakın.Kredi ve kampanya gibi birşeyiniz varsa bilemem

EKLEME:

Nerede olduğunzua baktım İzmit'teymişsiniz. İstanbul'da olsaydınız o topuk vurma önleyici ben size alırıdım o fiyata başka yerden. Eminönü'nde var,işim vardı gidince alırdım ama sizikisi farklı biraz ceket gibi. Benimkisi biraz daha farklı ama İzmit'e getiremem =D

Ayrıca konumunuza bakarken Paraşüt alacakmışsınız 7 Ay önce, konunuzu gördüm. Paraşütü ne yapacaksınız =] =D Sporcusunuz heralde

Bana öm atın size 2 yöntem söyleyeceğim. 1 Tanesi ehr türlü çalışır ama orjinal ürü ngelir mi bilmem ve getirirelr mi kaldı ki iphone'yi getiren onu da getirir(fiyat açısından dedim) ama kargoda çok yer kaplar o

1 Yöntem daha var o resmi parasını verince her türlü şeyi getirebilirsiniz elbete yasak olmayan birşey =D ama oraya e.psota attım şuan 6 Şubat'tan sornasını konuşamıyoruz dediler. Size genede kalsın not olarak

Buraya yazmıyorum konunun amacı farklı Temu Ana Konu olduğundan, gereksiz mesaj olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 21 Ocak 2026; 2:54:11 >

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Hocam bazı eşyaların burada da olabileceğine bakmadan kazıklandım ama aliexpresste. 283 e falan geldi. Aynısı internette var 100-150 ye var. Orda bir oyun olabilir 3 ürün al diyordu kargo bedava olsun diye.

Topuk vurma için değil de büyük numara ayakkabı giyebilmek için aldım aslında. 38 numara giyiyorum bazı modeller 39-40 tan başlıyor

hocam aslında ben öğrenciyim şu an m2 hacıosmandayım. Aile evi izmitte.

paraşüt işi de yamaç paraşütü kanadı. Onu hallettim de nasıl hallettim bir sor. Uygulamadan birisini buldum. Komisyon kesmesin diye whatsapp a geçtik. Bir şekilde önce parayı ben attım ikna oldum 40 bin yaklaşık. Adam getirdi havalimanında aldım bir de en uzak havalimanı. Bir arkadaştan da rica ettim onun evinde kaldım. :D

Eminönü’ne hiç gitmedim hocam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 21 Ocak 2026; 3:3:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Ocak 2026; 12:59:59 >

An itibariyle bitti arkadaşlar.Bir zevkimiz bu vardı alışverişle alakalı onuda bitirdiler.

If it runs,it's crackable...
  • Temu da sadece yerel ürünleri görüntülüyorum adamlar kapatmış yurt dışı ürünlerini ☹️

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.