Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.213
Cevap
449
Favori
349.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar motosiklet için kışlık soğuk geçirmeyecek eldiven arıyorum ? hava ortalama 5 ile 10 derece arasında eksi dereceye düşmüyor ne önerirsiniz ?

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

500 liralık ve 625 liralık iki sipariş gerekli jetonlari toplamanıza yetecektir. ilk siparişte 20+50(hediye) jeton, ikinci siparişi de 30 dakika içinde verirseniz 50 jeton verir toplamda toplamda 120 yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 7 Şubat 2025; 18:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wincredit ilk defa çıktı farketmedim belki de daha yüksek kredi verebilirdi görevleri yapınca ama 1 gün sonra farkettim. Eksik bişey mi yaptım sizce?

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesajda yazan sizin için de geçerli sadece ikinci siparişi 30 dakika içinde vermeniz gerekiyor alacaklarınız için önceden düşünün, seçtiğiniz ürünün aynısı wincredit sayfasında varsa hızlıca alırsınız, veya benzerini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl oldu anlamadım ama 2 ürünü 344₺'den alabildim, sepet alt limit falan demedi. "2 şey al 3300₺ kupon paketi kazan" gibi bir kampanya idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Şubat 2025; 3:13:1 >
  • Şu şeyde sadece 1 puana ihtiyacım var, kendi kendime yaptığımda artık yemiyor. Yardımcı olabilecek varsa 598757713

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Şubat 2025; 3:11:50 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    yaptım ama işinize yaradı mj bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 9 Şubat 2025; 3:1:38 >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

Yaradı teşekkürler ama sadece 20 bilet vermiş, 70/100 diyor hala. 1 coini vermemek için elinden geleni yapıyor. Uygulama full kandırmaca / uğraştırma üzerine kurulu :))

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Win credit deneyin hocam

En karlı o benim bulduğum ama ötekielrde bakın elbette bu sadece benim fikrim

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Bu 600 jetonu toplamak için epey alışveriş yapmak lazım yok mu jeton toplama yöntemi?

• Kredi fırsatı sayfasında aradığım ürünü 2 gündür bulamıyorum. sepete ekleyip giriyorum olmuyor, çıkarıp giriyorum bu sefer de gözükmüyor. ürün kodunu dahi yazsam asla çıkmıyor. Nasıl eklicem bu bu termometreyi arkadaş kredi fırsatına bilen var mı?

• 1500 TL kupon ve %30 indirim linki için buyrun:

https://www.temu.com/kuiper/uk1.html?subj=bundle-un&_bg_fs=1&_p_mat2_type=a1001&_p_jump_id=875&_x_vst_scene=adg&_p_rfs=1&_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_campaign=affiliate&_x_cid=2066663531kol_affiliate&_x_ads_csite=userpage&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy

Uygulamadaki en iyi kampanyalar: "discount777" indirim kampanyası (Aynı zamanda kuponlarla beraber olabiliyor.

"wincredit" jeton toplayarak 600/1000 tl kredi kampanyası (1000 tl harcama yapmanız lazım. %4 jeton ve +10 jeton veriyor.

"kredifırsatı" %50 cashback kredi kampanyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarutoMania -- 9 Şubat 2025; 23:11:42 >

• Arkadaşlar yaşadığım bi sıkıntı var, evde 1 den fazla usb ile bağlanan Led ışıklar var, meselsla Duoco stripx mobil uygulamasinda 5-6 led var ama çalıştırmaya gelince 1 i hariç diğerlerini mobil uygulama üzerinden açamıyorum, mod degistiremiyorum.
    Ne yapmam lazim, var mi bi çözümü? TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hot.Coffee kullanıcısına yanıt

Ürünün linkini gönderir misin bende deneyeyim

Kredi fırsatında çoğunlukla ürünler çıkıyor ama bazı niş ürünler çıkmıyor bir ara saatlerce olması lazım bir ürünü aradığım olmuştu

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Motosikletim olmadığından bilmiyorum ama ısıtmalı eldivenler var

Heated gloves ya da ısıtıcılı eldivenler diye arat çıkar

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum

Bende ilk alışveriş yapınca biraz veriyor sonra bir alış veriş daha yapınca veriyor

1200 jeton bende toplam toplamam gereken

Yukarda bir kullanıcı açıklamış ona yönelt istersen sorularınızı

• 600392749 lütfen 3 kişi eklesın son 3 kişi

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.