arkadaşlar motosiklet için kışlık soğuk geçirmeyecek eldiven arıyorum ? hava ortalama 5 ile 10 derece arasında eksi dereceye düşmüyor ne önerirsiniz ? |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (227. sayfa)

-
-
500 liralık ve 625 liralık iki sipariş gerekli jetonlari toplamanıza yetecektir. ilk siparişte 20+50(hediye) jeton, ikinci siparişi de 30 dakika içinde verirseniz 50 jeton verir toplamda toplamda 120 yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 7 Şubat 2025; 18:51:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir önceki mesajda yazan sizin için de geçerli sadece ikinci siparişi 30 dakika içinde vermeniz gerekiyor alacaklarınız için önceden düşünün, seçtiğiniz ürünün aynısı wincredit sayfasında varsa hızlıca alırsınız, veya benzerini.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl oldu anlamadım ama 2 ürünü 344₺'den alabildim, sepet alt limit falan demedi. "2 şey al 3300₺ kupon paketi kazan" gibi bir kampanya idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Şubat 2025; 3:13:1 > -
Şu şeyde sadece 1 puana ihtiyacım var, kendi kendime yaptığımda artık yemiyor. Yardımcı olabilecek varsa 598757713
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Şubat 2025; 3:11:50 >
-
yaptım ama işinize yaradı mj bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 9 Şubat 2025; 3:1:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaradı teşekkürler ama sadece 20 bilet vermiş, 70/100 diyor hala. 1 coini vermemek için elinden geleni yapıyor. Uygulama full kandırmaca / uğraştırma üzerine kurulu :))
-
Win credit deneyin hocam
En karlı o benim bulduğum ama ötekielrde bakın elbette bu sadece benim fikrim
-
-
Kredi fırsatı sayfasında aradığım ürünü 2 gündür bulamıyorum. sepete ekleyip giriyorum olmuyor, çıkarıp giriyorum bu sefer de gözükmüyor. ürün kodunu dahi yazsam asla çıkmıyor. Nasıl eklicem bu bu termometreyi arkadaş kredi fırsatına bilen var mı?
-
1500 TL kupon ve %30 indirim linki için buyrun:
Uygulamadaki en iyi kampanyalar: "discount777" indirim kampanyası (Aynı zamanda kuponlarla beraber olabiliyor.
"wincredit" jeton toplayarak 600/1000 tl kredi kampanyası (1000 tl harcama yapmanız lazım. %4 jeton ve +10 jeton veriyor.
"kredifırsatı" %50 cashback kredi kampanyası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarutoMania -- 9 Şubat 2025; 23:11:42 >
-
-
⭐️ Temu uygulamasında 1.500 TL kupon paketinizi talep edin!🛍️
👇👇👇
Size bir sürpriz daha! Benimle birlikte kazanmak içinhttps://temu.to/?refer_page_url=http%3A%2F%2Ftemu.to%2Fk%2Feasploqrh0b%26 tıklayın🤝!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ürünün linkini gönderir misin bende deneyeyim
Kredi fırsatında çoğunlukla ürünler çıkıyor ama bazı niş ürünler çıkmıyor bir ara saatlerce olması lazım bir ürünü aradığım olmuştu
-
Motosikletim olmadığından bilmiyorum ama ısıtmalı eldivenler var
Heated gloves ya da ısıtıcılı eldivenler diye arat çıkar
-
Bilmiyorum
Bende ilk alışveriş yapınca biraz veriyor sonra bir alış veriş daha yapınca veriyor
1200 jeton bende toplam toplamam gereken
Yukarda bir kullanıcı açıklamış ona yönelt istersen sorularınızı
-
600392749 lütfen 3 kişi eklesın son 3 kişi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X