Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (229. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.644
Cevap
433
Favori
318.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hediye 1000 kredi için 50 jeton kalmış vergi dahil/hariç kaç liralık sepet ödemek lazım

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 22 Şubat 2025; 17:26:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce bahsettiğim ürün, şarjlı aplik geldi efsane birşey
    Sensörlü ve devamlı yanan seçeneği de var. Bir kaç rengi var

Başka satıcıdan tanıtım video'su buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 22 Şubat 2025; 18:36:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla yaptım her yaptığımda kredi iadeli yapıyorum kredi olunca tekrar alıyorum ondan da kredi iadesi derken birsürü para gitti 😊 artık son kredi ile alıp ihtiyacım olduğu zaman olursa bakarım diye öyle dedim

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Anladım
    Kredileri de biriktire bilirsiniz ama en kısa zamanda alın derim biriktirince de çünkü hükümetin ne yapacağı belli değil, kapatır Temu yu boşuna gider

Win credit I de deneyin
    480 alt limit veriyor. Vergiyle 768 tl civarı ediyor sonra bir alış veriş daha yapmanı istiyor 758 TL daha yapiyorsun 1536 TL ye denk geliyor
    Sonra
    Sana 1000 TL veriyor
    Sende bug'a sok=D habire kredi vericek =]

Öyle hocam zaten girdikçe çıkamıyoruz 😊

• Uzun süredir kayıtlıyım ama daha önce alışveriş yapmadım. İlk kez alışveriş yapmaya niyetlendim, indirim kuponu kodu falan var mı? Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

hadi ya daha avantajlısı varmış. win.credit aklımızda tutalım.

Peki yeni kullancıya daha avantajlı kredi var mı yoksa eski kullancıya mı daha avantajlı oluyor genelde acaba ?

Bu arada;

1040tl alışveriş için 1700 küsür tl ödedim, karşılığında 500 küsür kredi verdim dedi.

ama günden güne veriyor kredileri, dün ilk krediyi hemen aldım. şimdi 2. kredi için telefonu yeniden açtıgımda diğer kredilerin göründüğü ekranı tekrar bulamıyorum, nerededir o?  

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Şuan benim bildiğim daha avantajlı birşey yok
    Kupon vericem 2000 TL'lik dedi deneyeyim dedim 200 TL lik bölünmüş kuponlar verdi. Geçerliliği de 2-3 gün di heralde taş çatlasın 1 haftadır

Bir kuponlardan bahsetiler ama vergi durumundan dolayı denilen indirimi alamiyormussunuz herhalde

Birden çok alışveriş mi yaptinkz ?
    Kredi fırsatı ya da bedava ödülde sipariş 1 sipariş 2 olarak çıkıyor olması lazım. Bem oyle almıştım

Krediyi almayı unutirsan o kredi gidiyor o yüzden akıllı cep telefonunuza alarm kurun

24.00 Civarı yenileniyordu herhalde dongu
    Bem 16.00 a kuruyordum kaçmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 23 Şubat 2025; 3:34:56 >
  • LaGarba kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok ama genede araştırın
    Şuan en iyisi
    Win credit 1500 TL ye yakın(yukarda hesaplama yaptım) ikiye bölünmüş biçimde yani 750 TL + 750 TL alışveriş yapınca 1000 kredi veriyor

Kredi fırsatı

Bedava ödül

• arkadaşlar temudan ilk defa telefon kılıfı siparişleri verdim. farklı satıcılardan aldım ama hepsi tek kargo ile ulaşıyor değil mi? Bir de ankaraya ortalama kaç günde gelir?

hocam 1. krediyi aldıktan sonra diğeri için 21 saat geri sayıyordu,

alarm kurdum kurmasına da,

şimdi o krediyi almak için uygulamya girdim, ee o ekrana nasıl nerden ulaşacağım ?

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Ne yapıp aldığına bağlı
    Sepete ekleyip hepsini alsiysaniz bir seferde tek kargoyla gelir ama kargoyu bekletmemek için tedarik ettiklerini önceden yolluyorlar ama 1 sipariş halınızı yiyorlar yani 3 e bolunmusse o kargo 3 sipariş olmaz

Aylık límite yaklasmazsinkz
    Aylık 5 sipariş hakkınız var

Alışverişi bugün yapıp sonra yarında yaparsaniz iki sipariş olur

Ben aynı satıcıdan alıyorum. Win credit için ama farklı sipariş numarası veriyor. 2 Hakkımı mi yiyor anlamadım
    Demek istediğim 1 sipariş verdiniz sonra 1 dakika sonra 2.siparisi verdiniz tek kargo yapıyorlar ama sipariş numarası farklı oluyor. Aylık sipariş hakkimizdan ne kadarink dusuyorlar bilmiyorum

10 Günü geçmiyor normalde ama hava durumundan dolayı geç kalabilir

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Bildiğinizi farz saydım
    Kredi fırsatı ya da bedava ödül yazın arama kısmına
    Hangi kampanyayı kullandoysaniz çıkması lazim

tamamdır teşekkürler, o ekran geldi hemen.

2 alışverişi yaptıktan sonra kredi ne zaman yüklenir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersyno kullanıcısına yanıt

72 Saat diyor ama uzayabılıyor ve deamlı alısverıs yapınca bazen daha erken yuklenebılınıyor. Bende anlamadım =D

• ersyno kullanıcısına yanıt
    Kargolar gönderince yatıyor. Bunun içinde yaklaşık 72 saat öngörüyor, bazen daha erken oluyor.

Cevap için teşekkürler. Diğer kampanyadaki gibi bizim bir şey yapmamıza gerek yok o zaman.

• vase12 V kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için .

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.