Şimdi Ara

Tempory internet files klasörü kayıp!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube de izlediğim videolar buraya otomatik kaydediliyor olmalı. Her ne kadar bu videoları farklı şekillerde de kaydetme yolları olsa da bir kaçını deneyip başarısız olduktan sonra en kolay ve emin yol oalrak gördüğüm tempory internet files klasörünün içindeki video ları kopyalamaya çalışacaktım. Ama gizli klasörleri göster seçeneği aktif olmasına rağmen bu klasörü bulamıyorum. ie 7 kullanıyorum. Ne yapmalıyım?

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

Araçlar -> İnternet Seçenekleri -> Genel sekmesindeyken -> Tarama geçmişi -> Ayarlar'a tıklayacaksın -> Dosyaları göster butonuna tıklayacaksın

Ya ordada yoksa
  • Herhangi bir klasörde Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm sekmesinden "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" seçeneğini pasif yaparsanız, Temporary Internet Files "C:\Documents and Settings\[Kullanıcı Adı]\Local Settings" klasöründe görünecektir. Internet Explorer 7 ile birlikte Temporary Internet Files klasörüde korumaya alındı. O yüzden normalde görünmüyor.
    Saygılarımla

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.