< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powercan1 -- 5 Nisan 2015; 0:23:23 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powercan1 -- 5 Nisan 2015; 0:23:23 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|
Temperli ekran koruyucular, cihazlarının ekranlarını çizilmelere ve darbelere karşı korumak isteyenler için popüler bir aksesuardır. Ancak, zamanla ekran koruyucu üzerinde kir ve yağ birikebilir ve yapışkanlığı azalabilir.
Kırılmaz Camın Yapışkanı Gittiğinde Ne Yapılmalı?
Eğer ekran koruyucunun yapışkanı gevşerse, şu adımları uygulayabilirsin:
Ekran Koruyucunun Yapışkanı Nasıl Temizlenir?
Ekran koruyucusunun yapışkanlığını korumak için düzenli olarak temizlemen önemlidir. Bunu şu şekilde yapabilirsin:
TV Ekran Koruyucu Nasıl Temizlenir?
TV ekran koruyucularını temizlemek için yukarıda belirtilen adımları uygulayabilirsin. Ancak, daha dikkatli olman gerektiğini unutma çünkü TV ekranları daha hassastır.
Ekran Koruyucu Yapışkanı Ne Sıklıkta Temizlenmeli?
Ekran koruyucunun yapışkanlığını korumak için ayda bir veya gerektiği kadar temizlemen önerilir.
Ekran Koruyucu Yıkanır mı?
Hayır, ekran koruyucular genellikle suya dayanıklı değildir ve yıkanmamalıdır. Su, yapışkanlığı bozabilir ve ekran koruyucunun cihazın ekranına yapışmasını zorlaştırabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hocam rica ederim, ayriyeten ben de teşekkür ederim. Ne mutlu bana işinize yaradıysa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam yaklaşık 9 ay sonra tekrardan teşekkür ederim. Koli bandı normalde bi yüzeyde leke bırakır ama ekran zaten yapışkan olduğu için bırakmıyor merak eden arkadaşlar tereddüt etmesin 👍 2 parça koli bandı kesip ekranı tam kaplayacak şekilde yapıştırdım tüm tozları çekti tertemiz oldu. Sonra tekrardan taktım. Yalnız bu yöntemle taktığınız koruyucuları çıkartırken dikkatli olun çok yapışkanlar arkadaşlar. Değiştireceğiniz zaman ekranı alkollü mendille iyice silin yapışkan kalmasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|