Şimdi Ara

temp2.exe hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım her açıldığında ''temp2.exe'' hatası verıyor bunun anlamı ne?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Vius C:\Windows\System\System32 orada temp1 ve temp2 var onları sil bir Başlat/çalıştır/msconfig yaz seçmeliş başlangıç de ve oradaki Bittorent.exe vede ismini bilmediğin diğer çalışan programları kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert_control -- 20 Nisan 2008; 23:03:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burock20

ewt o virüs bende de veriordu hatta o hata yüzünden bilgisayara 4 kez format attım her attığımda yine çıkıyordu o hata raporu nod32 yükledim kurtuldum

Doğrudur, güncelleştirilmiş bir nod32 probleminizi çözer. (formatla da gitmeyen virüslerden biridir)

• quote:

Orjinalden alıntı: eafan

bilgisayarım her açıldığında ''temp2.exe'' hatası verıyor bunun anlamı ne?

yani hocam buradan indiriyorsun nod32 :http://www.nod32.com.tr/download/bireysel.asp

kuruyorsun...güncellemesini yapıyorsun...deneme sürümü olarak kuruyorsun bu arada...

güncelleme bittikten sonra bi full scan yapıyorsun...arkadaşların dediğine göre bitmesi lazım derdinin

ondan sonra istersen 1 ay deneme sürümü olarak kullan..istersen sil nod32 yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 20 Nisan 2008; 4:36:10 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• yükledim nod 32 yi veee mutlu son sorunum ortadan yok oldu tşkler herkese
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.