Şimdi Ara

temeli olmayan bir mezun için eylülde başlamak geç mi olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ufaktan sosyale başlamıştım ağustosta tr sos başlayıp en geç 1.5 aya kadar bitirip sınava kadar fen mat yoğunlaşırım diyordum ama bizimkiler tatile gidelim diye tutturdu zaten peşinden kurban bayramı var onda da memlekete gideriz kafadan ağustos ayı yalan oldu. Siz olsanız bir ay boyunca ölümüne tatil yapıp sonra tam gaz başlamayı mı düşünürsünüz yoksa tatilde ufaktan bir şeyler yapmayı mı? Yazarak konu çalışma gibi bir imkanım yok 1 ay boyunca köpek gibi kitap okuyayım diyorum aklıma başka bir şey gelmedi yorumlarınızı bekliyorum dostlarım temelim zayıf ama çabuk öğrenirim ben zaten geçen seneden mezundum 2 gün çalış 5 gün yat şeklinde devam ettim bu senemi de kendi salaklığımdan çöpe attım ama bu sefer kafam dank etti adam akıllı çalışıcam eylül benim için çok geç olmaz değil mi? 1 ayın açığı 8 ayda kapanır herhalde hedefim ilk 5 k obp de 78 bakalım hayırlısı elimden gelenin en iyisini yapıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batgul B kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı bu galiba kitap okuyayım bari yorumun için teşekkür ederim

• Rica ederim

• Ben de Eylül de baslicam hocam

• Bana kalırsa önceden tuttuğun notlar varsa arada ufak da olsa baksan faydası olur. Ama bakamam dersen eylülde sıkı başlayıp disiplini kaybetmeyeceksin hocam. He kitap da faydalı olur iş görür ama ben olsam başlardım. Şimdiden kolay gelsin. (Corey Reise selamlar.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel beyler her türlü tavsiyeye açığım

• Hiç bir şey için geç değildir sadece daha temkinli davranmış olursun,bana sorarsan gerek yok,mezun olduğun için zamanın çok olacak,çalışmaya başladığın zaman işi sıkı tutman gerekiyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.