Şimdi Ara

'Temel Kotil ailesi TAI’yi zapt etmiş!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Havacılık Uzay Sanayii (TAI) Genel Müdürü Temel Kotil ile aynı soyada sahip olan 4 kişinin daha kurumda yer almasına tepki gösteren İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, "TAİ'yi Temel Kotil ailesi zapt etmiş" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, Türk Havacılık Uzay Sanayii’nde (TAI) Temel Kotil ve ailesinin nasıl yerleştiğini gösteren belgeyi paylaştı.

Belgede, TAI Genel Müdürü olan Temel Kotil ile birlikte kurum içerisinde Kotil soyadlı 5 kişinin olduğu görülüyor.

Temel Kotil’in Genel Müdürlük bölümünde yer aldığı görülen belgede, Bayram Ali Kotil, Ulaşım ve Bakım Hizmetleri, Habip Kotil Detay Boya işlemleri, Yakup Kotil Ulaşım ve Araç Bakım Hizmetleri Yasemin Kotil ise Süreç Geliştirme bölümünde yer alıyor.

Konuya ilişkin Günboyu Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Ali Kıdık belgenin kurum içerisindeki birinden geldiğini ifade etti.

Kıdık, “Ben bu durumu doğru bulmuyorum. Bir kurumun başındaki bir insanın o kurumun içine sadece kendi soyadını taşıyan insanların istihdam edilmesi doğru değil” ifadelerini kullandı.

Ben hemşericilik konusuna karşı olduğunu ifade eden Ali Kıdık, “5 tane Kotil soyadlı olacağına bir Hakkarili, bir Sinoplu ya da Kastamonulu da olsaydı keşke” değerlendirmesinde bulundu.

www.patronlardunyasi.com
    http://www.patronlardunyasi.com/haber/-Temel-Kotil-ailesi-TAI-yi-zapt-etmis-/227583

• BTP ist.adayı da Selim Kotil'di o da aynı aileden mi acaba benziyor zaten... Ama o yolu değiştirmiş BTPye niye geçmiş ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet normal, TAI'de dönen torpiller yanında bu bir şey değil.
  • Uzaya mekik gönderemesek bile torpil gönderdik...
  • Cuma günü akrabayı koru kolla diye söylenmiyor mu?
    Allahsız kitapsızlar cumaya gittiğiniz mi var

• Ben bu tipe baktigimda ucak muhendisi, CEO disinda herseyi goruyorum ama bu iki kavrami bir turlu yakistiramiyorum arkadas, Allah'in gucune gitmesin ama yok yani olamiyor...

• Evet şu anda mühendislik okuyan biri olarak girmeyi hayal ettiğim şirkete bakıyoruz hep birlikte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah hak etmediği makamları zaptedenleri ve zaptedtirenleri bu dünyada perişan olduklarını inleyerek geberdiklerini bize göstersin inşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece Kotil ailesi değil devlette acayip Doğu Karadeniz yapılanması var. Giresun Trabzon Rize şeridi devlet kadrolarını zaptetmiş.
  • Soyadı kotil olmayan akrabaları daha fazladır. Thy'de de Bilal oğlanın kartal imam hatipten arkadaşları doluşmuş.

• Hani buralara hep odtülüler giriyordu. Torpil asla olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Sadece Kotil ailesi değil devlette acayip Doğu Karadeniz yapılanması var. Giresun Trabzon Rize şeridi devlet kadrolarını zaptetmiş.
    Konuya girerken kesin çerkez alevi yada karadenizlidir dedim doğru çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Cuma günü akrabayı koru kolla diye söylenmiyor mu?
    Allahsız kitapsızlar cumaya gittiğiniz mi var
    Ayrıca rabbim akıl ve beceri vermiş tüm aileye , Cehape'liler kıskanyor kendi çocukları bu kadar becerikli olmadığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Ben bu tipe baktigimda ucak muhendisi, CEO disinda herseyi goruyorum ama bu iki kavrami bir turlu yakistiramiyorum arkadas, Allah'in gucune gitmesin ama yok yani olamiyor...

Eski Türkiye'de biz çirkinler mağdurduk.Ak parti sayesinde bu değiştiremediğimiz özelliğimiz zaafiyet olmaktan çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Sadece Kotil ailesi değil devlette acayip Doğu Karadeniz yapılanması var. Giresun Trabzon Rize şeridi devlet kadrolarını zaptetmiş.
    Kürtlere ülke kaynaklarını bu kadar sömürtsek en önde gelen milliyetçi onlar olurdu.
  • Her yerde, her konuda böyleler...
    Bildikleri sadece bu, torpil ve akraba...

• mgora kullanıcısına yanıt
    Hepsi akıllı maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Eski Türkiye'de biz çirkinler mağdurduk.Ak parti sayesinde bu değiştiremediğimiz özelliğimiz zaafiyet olmaktan çıktı.

Alıntıları Göster
    Ben adama cirkin demiyorum ki, sadece ne bileyim bu adamda ihlas elektrikli su isiticisi satacakmis gibi bir tip var, ucak muhendisi CEO falan olacak bir tipi yok onu anlatmaya calisiyorum... Ahanda boyle bisey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 16 Kasım 2019; 15:33:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.