Şimdi Ara

Temel Kavramlar Konusu (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tyt için temel kavramlar konusunu kaç günde hallettiniz kaç günde bitirilmeli bu konu ben yaklaşık 2 haftadır içinden çıkamadım bu konunun karekök 0da çözdüm hepsini konuyu anladım ama birey bde çözemediğim bir sürü soru var ve o soruları çözmeden konuyu atlamamam gerektiğini düşünüyorum ama bi yandanda 2 hafta gibi bi süreyi bi konuya vermişim ne yapıcağımı bilemedim bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibilirdik

Cok zaman kaybediyorsun 15 gun ne demek
    Hocam ben sadece tyt hazırlanıyorum ayt derdim yok tytden 300 ham puan falan alsam yeterli benim icin birazda onun rahatlığı var üstümde ama evet bi konuya haddinden fazla zaman ayırdım bi cözüm önerirmisiniz bana

• Temel kavramlar her seyin temel tasi ordan sonra corap sokugu gibi ilerliyor madem sadece tyt var o zaman tyt yi guzel bir kaynaktan her dersten 1 kaynak bitir eksik olduklarindan iki tane bu 3 4 aylik zaman dilimde sonra full deneme coz 1 er kaynak daha atip tekrar et sinava kadar bak sunu soyliyim deneme cozmezsen ne yaparsan yap tam olmayacak tyt nankordur deneme cozup eksiklerini kapat ve sadece tyt derdin varsa 300 puan gibi bir hedef bu kadar zamanda cok dusuk hedefini yuksek tutarsan basarirsin yoksa bir zaman sonra salarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: iyibilirdik

Temel kavramlar her seyin temel tasi ordan sonra corap sokugu gibi ilerliyor madem sadece tyt var o zaman tyt yi guzel bir kaynaktan her dersten 1 kaynak bitir eksik olduklarindan iki tane bu 3 4 aylik zaman dilimde sonra full deneme coz 1 er kaynak daha atip tekrar et sinava kadar bak sunu soyliyim deneme cozmezsen ne yaparsan yap tam olmayacak tyt nankordur deneme cozup eksiklerini kapat ve sadece tyt derdin varsa 300 puan gibi bir hedef bu kadar zamanda cok dusuk hedefini yuksek tutarsan basarirsin yoksa bir zaman sonra salarsin
    Hocam öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ediyorum benim hedefim polislik o 250 ham puanla aldı bu sene seneye muhtemelen 260 ham puan ile alır benim hedefimde 300ün üstüne falan çıkmak işte Türkçem gayet iyi onda bi sıkıntı yaşıycağımı düşünmüyorum ama matematik bilmiyorum temel kavramlarda aşırı derecede çok soru kalıbı var bitmiyor diğer konularda böylemi acaba

• Anlaya anlaya gidersen 15gun iyi senin icin sadece tyt imis diger konular oyle degil cok basit ebob ekok fonksiyonlar carpanlara ayirma ve problemler zamanini alicak bu sekil ama problemleri ne kadar iyi bilirsen o kadar guzel bir sonuc alırsın

• Yani problemler icin bir suru fasikul al bilgi sarmal apotemi yuzde yuz problemler hepsini coz diger konulari da calisirsan bir sene istikrarli 30nete kadar çıkarsın hatta daha fazlasi sadece emek ver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temel bilim isteyenler var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.