Şimdi Ara

Temel Kavramlar Konusu Nasıl Halledilir? (bitiremedim hala)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır bu lanet konunun içinden çıkamıyorum yolda kat edemedim. Yerimde sayıyorum. Biriniz yardım edebilir mi? Artık çözebildiğim soruları bile çözemez duruma geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 9 Eylül 2016; 14:01:01 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Temel Kavramlar Nasıl Halledilir?

Temel kavramlar, birçok alanda bilgi edinmenin temelini oluşturur. Ancak bunları anlamak ve uygulamakta zorluk çekebilirsiniz. İşte temel kavramları halletmenize yardımcı olacak bazı ipuçları:

Temel Kavramları Anlamayınca Ne Yapmalısınız?

• Soru Sorun: Konuyu anlamakta güçlük çekiyorsanız, çekinmeden soru sorun. Öğretmenlerinize, arkadaşlarınıza veya uzmanlara danışabilirsiniz.
    • Araştırma Yapın: Konuyla ilgili kitaplar, makaleler veya web sitelerini inceleyerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
    • Örnekler İnceleyin: Somut örnekler, kavramları anlamanıza yardımcı olabilir.

Temel Kavramları Uygulamakta Zorlanıyorsanız Ne Yapmalısınız?

• Pratik Yapın: Kavramları pekiştirmek için bol bol pratik yapın. Ödevlerinizi dikkatlice tamamlayın ve ekstra alıştırmalar çözün.
    • Ek Kaynaklardan Yararlanın: Konuyu daha iyi anlamanıza yardımcı olacak çevrimiçi kurslara, videolara veya uygulamalara göz atın.
    • Yardım İsteyin: Gerekirse öğretmenlerinizden, akranlarınızdan veya bir öğretmenden yardım istemekten çekinmeyin.

Temel Kavramlar Zor mudur?

Temel kavramların zorluğu, konuya, bireysel öğrenme stiline ve önceki bilgilere bağlı olarak değişebilir. Ancak, aşağıdaki stratejileri uygulayarak temel kavramları halledebilirsiniz:

• Sabırlı Olun: Temel kavramları anlamak ve uygulamak zaman alır. Pes etmeyin ve düzenli olarak çalışmaya devam edin.
    • Küçük Adımlar Atın: Konuyu daha küçük parçalara bölün ve her birini tek tek ele alın.
    • Anlamadığınız Yerleri Belirleyin: Hangi kavramları anlamadığınızı belirleyerek, bunlara odaklanabilirsiniz.

Temel kavramları halletmek, akademik ve mesleki başarınız için çok önemlidir. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, bu kavramları anlayabilir ve uygulayabilir, böylece bilgi temelinizi güçlendirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • YouTube teknofem videoları + bol bol test. Bir de kısaca cevabı bulmaktan ziyade sorunun çözüm mantığını anlamaya çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam temel kavramlar konusu içinde bir sürü konu var aslında örneğin sayılardan başlar sayıların içinde tek çift sayılar ardışık sayılar vs diye gider .Hepsini bir anda bitirmeyin hocam teker teker gidin mesela temel kavramlara başladınız önce sayılardan başlayın konu çalışmaya sonra sorularını çözün sonra tek çifte geçin böyle teker teker gidin.
  • bugün denemede 3 temel kavram sorusundan birini yapamadım baya sinirlendim üstelik 20 test falan çözdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

YouTube teknofem videoları + bol bol test. Bir de kısaca cevabı bulmaktan ziyade sorunun çözüm mantığını anlamaya çalışın.

Skinnerr

• quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Orijinalden alıntı: mahso

YouTube teknofem videoları + bol bol test. Bir de kısaca cevabı bulmaktan ziyade sorunun çözüm mantığını anlamaya çalışın.

Skinnerr

The Simpsons. Best serie ever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disenchantment -- 9 Eylül 2016; 14:13:58 >
  • Beyler dediğiniz her şeyi yapıyorum bu akşam tekrar baştan başlayıp konu+test ile devam edeceğim bu sefer olur umarım. Yoksa bu konuyu atlamak ilerde tekrar dönmek zorunda kalacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Beyler dediğiniz her şeyi yapıyorum bu akşam tekrar baştan başlayıp konu+test ile devam edeceğim bu sefer olur umarım. Yoksa bu konuyu atlamak ilerde tekrar dönmek zorunda kalacağım.

Hocam temel kavramlar çok leş bir konudur, türlü türlü garip değişik soru sorulabilme potansiyeline sahip bir konu. Çok kafanıza takmayın teker teker konuları öğrenirsiniz, kafanız karışmaz tekrar başlayın dediğiniz gibi.

• yorumlar için teşekkür ederim. Anlatım olarak en çok MatAkademiyi beğendim. Yarın Konu+Test yaparak bu konuyu bitirmeye çalışacağım çok uzadı. Uzadıkça motivasyonumu düşürüyor. Üstelikte konu uzadıkça vakit kaybı da oluyor.
  • Bu konuda bende çıldırıyorum, resmen bu konuyu atlayasım var. Karekök konusuna geçsem bu kadar zorlanmam. Birey Matematik A Gelişim alsam bir faydası olur mu bana?
  • gerçekten lanet bir konu , güray küçük fasiküllerinden bitirip matakademiden izle bol bol test çöz bitirirsin
  • Lanet konu
  • 4 haftadir bu konudayım bi türlü geçemiyorum lanet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.