Şimdi Ara

TEMBELLER Bİ GELİN HELE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencler yine allaha sukur derslerim iyi ve iyi bir liseye gidiyorum ama icimde hic ders calisma istegi yok yav. Hani tembel degilim aslinda. Verilen odevler ders calismak ne olursa olsun eminim en caliskan ben olurdum. Yok yav yok icimden gelmiyor. Calismayi cok istiyorum ama olmuyor. Mesela genelde cogu kisi sinavlardan dusuk alinca yav hehe der gecer. Ama ben uzuluyorum ve gercvekten takiyorum, onemsiyorum yani. Cok az calisirim ama calistigimda tam calisirim yine iyi not alirim. Ama en iyilerden olmak istiyorum. Zeki oldugumu da dusunuyorum ama yok iste yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takam kafana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DA554927 -- 17 Ocak 2016; 1:05:58 >
  • İşte o tembellik oluyor

• Kendine ders calisma programı hazırla.Belki ise yarar

• Bende mutsuzum asil sebep o olsa gerek. Ben de hep son gun calisiyorum. Genelde 70-80 arasi aliyorum. Kimi zaman 100 de 50 de oluyor tabi ama hedeflerim cok yukarda ve bu puanlar yetersiz. Bu durum motivasyonumu daha da dusuruyor iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 17 Ocak 2016; 1:11:01 >
  • Ohooo o hic olmuyo direk bilimsel yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UCAMAYAN SARBİ kullanıcısına yanıt
    O zaman cık dısarı bi kütüphaneye veya sakin bi yere git,orda calısırsın 2 3 saat

• okumadım ama güzelmiş
  • mükemmeliyetçisin kardeşim ve tembellik var muhtemelen onun sebebide dikkat dağınıklığıdır.
  • Yarın hallederiz

• Çalışmağara. Ben de öyleydim.

• Yeter artık blok
  • Gençler? Lise?

• zeki olsan tembel olmazdın.
  • boş ver patlat bi osbir kendine gel
  • Benimde aynı başlayınca bitiririm kafaya koyduysam onun dışında çalışasim gelmiyor acip baksam bile 10 dk sonra bırakıyorum

• DOSTLARIM,FORUMDASLARIM BUNUN NEDENI CALISMAYI OMUZLARINIZA YUK OLARAK GORMENIZDIR.FAKAT CALISMAK GELECEKTEKI YUKUNUZU OMUZLARINIZDAN KALDIRMAKTIR.BOYLE DUSUNUN.

• Ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: UCAMAYAN SARBİ

Gencler yine allaha sukur derslerim iyi ve iyi bir liseye gidiyorum ama icimde hic ders calisma istegi yok yav. Hani tembel degilim aslinda. Verilen odevler ders calismak ne olursa olsun eminim en caliskan ben olurdum. Yok yav yok icimden gelmiyor. Calismayi cok istiyorum ama olmuyor. Mesela genelde cogu kisi sinavlardan dusuk alinca yav hehe der gecer. Ama ben uzuluyorum ve gercvekten takiyorum, onemsiyorum yani. Cok az calisirim ama calistigimda tam calisirim yine iyi not alirim. Ama en iyilerden olmak istiyorum. Zeki oldugumu da dusunuyorum ama yok iste yok

Cok gotum agriyo valla yarin okula benim yerime gider misin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.