Şimdi Ara

Tembel Hayvan. komedi bir hayatı var okuyun :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
9.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan benim anlamadığım bu kadar tembel ve hareketsiz bir hayvanın kas yapısı nasıl gelişiyor yahu.. Ağaçlara tırmanıp dallarda asılı kalıyorsa belli bir miktar kas geliştirmiş olması gerekir. 18 saat yatıp geri kalanda eblek eblek sağa sola bakan bir mahlukat pelte gibi olması lazım.Baksana kadın dala bırakıyor,orada kalacak gücü var. O gücü bile elde edebilmiş olması enteresan. Yatan hayvanlar yağlı olur genelde bu ise kupkuru bişey sırf kıldan ibaret.Üstelik memeli. Çok enteresan ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 13 Eylül 2011; 16:27:02 >
  • çıktıkları ağaçtan inmek için ağacın tepesinden kendilerini atıyolarmış bazen

+ konuyla alakasız bonus bilgi:

Koalalar okaliptüs yaprağı yerler bildiğiniz gibi. normal bi canlı bu yaprakları yerse zehirlenir ancak bunlar bi güzel sindiriyo. ve yaprağın yapısındaki fenol koalaların kafasını güzel yapıyo hayatları boyunca bunu yedikleri için tüm hayatları boyunca kafaları güzel
  • Konuya ekle;

Tutunduğu dalda yaprak yada meyve yetişmezse yandaki ağaca geçmeye üşendiği için açlıktan ölüyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Konuya ekle;

Tutunduğu dalda yaprak yada meyve yetişmezse yandaki ağaca geçmeye üşendiği için açlıktan ölüyormuş.

Ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Konuya ekle;

koptum hey gidi hey ne güzelmiş 2008 ler bende ilk mesajı atmışım ha

• Back to The Future filminin ilham kaynağı
  • "-Tutunduğu dalda yaprak yada meyve yetişmezse yandaki ağaca geçmeye üşendiği için açlıktan ölüyormuş. "

Bu nasıl bir psikoloji
  • burdan anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatga -- 17 Ağustos 2012; 2:35:26 >
  • siz anladınızmı

• hayvana bak la tam evde beslemelik koy bir yere dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

Belgeselde duyduğuma göre sadece tuvaletlerini yapmak için yere inerlermiş. Saçma, hep orda yaşayan hayvan yukarıdan sallandırsın aşağıya yapsın işini

mantık süper
  • hort bunun tam ismi ne kimse kesin birşey söylememiş. Koala mı sloth mu??

• Tam yemelikmiş

• Çok karizma hayvan lan,şu asalete,şu duruşa bakın hele bi .
  • Beni anlatıyor lan

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

hort bunun tam ismi ne kimse kesin birşey söylememiş. Koala mı sloth mu??

Sloth
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.