ben bide bu hayvanların tehlikeli olduğunu duymuştum yani evde al besle falan sıkar biraz
Zıctımı kokusu en az 10 yıl kalıyo abi ne döksen fayda etmiyo
eskiden kızılderililer kabilede zıp çıktılık yapan tezcanlı gençleri terbiye etmek için bu hayvana bakması için görevlendirirlermiş. verilen cezanın süresi bittiğinde o tezcanlı elemanlar olurmuş bir evliya
koala diyen arkdaşlar var
quote:
Orjinalden alıntı: deluhanlu
quote:
Orjinalden alıntı: Jack Shephard
koala değil mi bu be
evet
Koalayla ne alakası var?
Al sana koala:
quote:
Orjinalden alıntı: Gerzo
eskiden kızılderililer kabilede zıp çıktılık yapan tezcanlı gençleri terbiye etmek için bu hayvana bakması için görevlendirirlermiş. verilen cezanın süresi bittiğinde o tezcanlı elemanlar olurmuş bir evliya
çok kötü bir ceza harbiden
quote:
Orijinalden alıntı: onur01
-Yapılan gozlemlerde 1 saatte maximum 4 metre yol alabildikleri gorulenen yavas hareket eden memeli hayvan.tehlike anında bile yavrusuna doğru saatte 4 mt. hızla koşar -Bir ağaçta hatta ağacın dalında 1-2 yıl kaldıklarıda görülür -Bu hayvan o kadar halsiz ve o kadar uyuşuktur ki kaba tüylerinin arasında bir nevi yeşil yosun bile yetişir -Tembel hayvan dünyayı başaşağı görür -Tembel hayvanlar günde 15 ila 18 saat uyuyarak en çok uyuyan hayvanların başında gelirler -Hayattan feci baymıştır slow motion takılan hayvan modeli... -Hayvan o kadar yavaş hareket eder ki karincalar uzerine yuva yaparlar ustu başi yosun tutmuş olanlari da gorulur.leopar gelir paramparca eder kilini kipirdatmaz..oyle bi genetik faciasi işte. -ölürken bile yavaş ölürler -Pek fazla yemek yemeyip su içmedikleri de bilimektedir bu nedenle doğaya en az zararı olan hayvanlar olarak tanınırlar. -güney ve orta amerika da yasayan bu cok yavas hareket eden canlilarin bedeni kalin bir kurkle kaplidir bitkiyle beslenen sloth yemegini yedikten iki hafta sonra sindirimini tamamlar. -bu hayvanların suratlarında sürekli bir gülümseme ifadesi yayılıdır hani yani bi kaplan tarafından ağaçta parçalanırken bile gülümseyen bi hayvan . -inanılmaz sakin yaşantısı ve her duruma uygun müthiş tembelliği sayesinde idolüm olmuş hayvan. uzun bir mesafe katetmesi gerektiğinde kendini nehire atar ve akıntıyla ilerler. uğraşmaz yani babam. -Tutunduğu dalda yaprak yada meyve yetişmezse yandaki ağaca geçmeye üşendiği için açlıktan ölüyormuş. -Bu hayvanı kıskandınız değilmi bütün ömrü boyunca yan gelip yatıyor
Size bu hayvanla ilgili ikitane komedi hikaye vereyim
1.ci Hikaye= iki tembel hayvan ayni dal uzerinde karsilasirlar. birinin yoldan cekilmesi gerekmektedir. buyuk olan tembel hayvan digerine vurmaya baslar. (gerci vurus dedigime bakmayin. durtme desek daha dogru olur.) kucuk olan ise karsi koymak veya kacmak yerine yerinde durmaya devam eder. cunku dayak yemek daha az enerji harcamak anlamina gelmektedir. ayrica karsisindakinin de iki vurus sonra yorgunluktan duracagina emindir. velhasil oyle olur. ikisi de orada saatlerce hareketsiz bir sekilde dururlar ve sonra yonlerini degistirip agir agir ilerlerler...
2.ci Hikaye= tembel hayvan agaca tirmanmaktadir. bir puma ise tembel hayvani yakalayip yemek icin agaca hamle yapar.. tembel hayvan ise hic istifini bozmadan son derece agir sekilde hareketlerine devam eder. ve sonucta puma tembel hayvani yakalayip yere carpar. eee yiyecek mi? tabii ki hayir. cunku tembel hayvanlar o kadar tembel ve pistirler ki kurkleri yosun kaplamistir. tadi da kokusu da igrenctir... ama puma yiyemese bile tembel hayvan 4 saate tirmandigi 10 metre yolu bosa gittigi icin uzulmektedir ve keske yeseydi ulan diye icinden gecirir...
nasıl hayvanı beğendiniz mi?
kesin konusu vardır diye arattım direk çıktı çok tatlı hayvan ya hele o hayattan bezmiş bakışı yürürken bile uyuma modunda
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
kesin konusu vardır diye arattım direk çıktı çok tatlı hayvan ya hele o hayattan bezmiş bakışı yürürken bile uyuma modunda
nerden aklına geldi
hayvan tatlıda. kıskandım lan ağzını burnunu dağıtmak geldi içimden bu ne miskinlik ya
Sülalemiz raad gider buna
Çok tatlı yaa Animal Planet'de belgeselde görmüştüm..Zor hareket ediyordu..Ama belgeseldeki abimiz hayvanın çok güçlü olduğunu söylemişti..Tüylerinin arasındada baya bir canlı yaşıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: metalok
quote:
Orjinalden alıntı: Headshott
Süper bir hayvan alıp evde beslemek isterdim
Çarşıdan yapmasını al... Arada bir fark yok zaten...
adı yok mu dostum bunun tembel hayvan ne
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
hayvanın bedeni el vermiyoki o da istemezmi yaşıtları gibi koşsun oynasın
O istemez miydi avlansın, ağaçtan ağaca zıplasın..
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
nerden aklına geldi
aklıma gelme değil de arkadaş gösterdi, oda ntv de videosunu izlemiş, bende konu açacaktım