Şimdi Ara

Tema 5 fidan saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisine teşekkür etmek için tema'dan fidan hediye etmeyi düşündüm. ancak tema "vakfı" 5'ten aşağıyı kabul etmiyor. e bu nasıl iş? ya 30 lira ver ya da bağış falan yapma. mantık bu mudur? kim bilir kimlerin cepleri doluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben senin tavrindan baska sacma olan bir sey goremedim.
  • Kimsenin cebi dolmuyor merak etme.Deniz Feneri ile mi karıştırdın sen ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin cebi doluyor?
  • Tema vakfının şimdiye kadar böyle bir olaya karıştığını ne gördük ne de duyduk. Ha güvenilir kurum mu kaldı ki zaten orası ayrı bir tartışma konusudur.
    Ben sana bedava fidan diktirme yolunu söyleyeyim o zaman. Arkadaşına enpara'dan kart çıkart. Sonra o karttan sana 1 lira göndermesini ister,sen de ona gönder. Bu aralar internet bankacılığını kullanan herkes için bir fidan kampanyası başlatmışlardı. Öyle bir olayı var. Kısaca bedavadan fidan bile sahip olabilirsin. Nasıl olsa kart ücreti de yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

Tema vakfının şimdiye kadar böyle bir olaya karıştığını ne gördük ne de duyduk. Ha güvenilir kurum mu kaldı ki zaten orası ayrı bir tartışma konusudur.
    Ben sana bedava fidan diktirme yolunu söyleyeyim o zaman. Arkadaşına enpara'dan kart çıkart. Sonra o karttan sana 1 lira göndermesini ister,sen de ona gönder. Bu aralar internet bankacılığını kullanan herkes için bir fidan kampanyası başlatmışlardı. Öyle bir olayı var. Kısaca bedavadan fidan bile sahip olabilirsin. Nasıl olsa kart ücreti de yok..

bedava olup olmaması önemli değil. sonuçta öğrenciyiz ve yararlı bir şey yapmak istemişiz. Ama sen tek fidan ektirmeme izin vermiyorsun e nerde kaldı senin temalığın? sonuçta bir fidan bir fidandır senin 30 lira verecek durumun olmayabilir. Ben 3 gazeteden yetkili kişilere teşekkür için birer fidan diktirecektim. 90 lira mı vermem gerek şimdi? kusura bakmayın ama tema vakfı için bir fidanın bile değerli olması gerektiğini düşünürken 5 fidan altını kabuk etmezse bir bit yeniği ararım onun altında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

Tema vakfının şimdiye kadar böyle bir olaya karıştığını ne gördük ne de duyduk. Ha güvenilir kurum mu kaldı ki zaten orası ayrı bir tartışma konusudur.

Şirket ortağı mısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fakir halinle bu işlere girersen böyle ağlarsın işte.

• 5 fidan için 30 lira istiyorlar diye mi ağlıyorsun?
    30 lira veremiceksen niye hediye alıyon?
  • Maliyeti karşılamıyor olabilir tek fidan. Sonuçta yol parasıydı vs gibi ücretler var.

• anlamadim yapmak istedigini ama cevrendeki parkalara gidip yeni dikilmis fidanlardan çal hediye mi vericen ne yapicaksan yap

• 5 tane diye zorunluluk olmamali millet cok zengin herhal

• 1 tl de verilse bağış, bağıştır. Sözde zenginler basmış yine konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

Maliyeti karşılamıyor olabilir tek fidan. Sonuçta yol parasıydı vs gibi ücretler var.

hocam sanmam sen 5 fidan alınca yine gitmeyecekler sonuçta. bunları biriktiriyorlar atıyorum 1000 fidan olunca dikmeye gidiliyordur. hiçbir fark yok. gazetecilere bize yardımı dokunduğu için böyle bir yolla teşekkür etmek istemiştim. ama 90 lira bir öğrenci için azımsanamayacak bir rakam.

• Kanka şirket ortağı olsam sırf yemek ucuz diye yemekhane kuyruğunda beklemez, kimi geceler aç yatmazdık heralde..
    Ben size çözüm önerisi sundum. Ne işim olur la onlarla? Şimdiye kadar 20 tane işlem yaptım gram para kesimi olmadı ve de bir fidanım var. Daha ne arkadaş?

Senin de amacın fidan dikmek değil "TEMA" adını kullanmak olmasın? Fidan dikmek için seni şuan tutan şey ne mesela? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.