Bildirim
Telsiz telefon ve splitter

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bendeki de telsiz telefona bağlı ama şu ana kadar en ufak bi sorun dahi olmadı.galiba sizin telde sorun var.bu durumu biraz teknik elbecerisi ile şöyle çözersiniz splitter olmadan hani o dışardan gelen kutucuğun içinden telefon hattının çıktığı yere bi kablo daha eklersiniz ve onuda pc ye bağlarsanız sorun tekrar etmez -
çalışma frekanslarına bağlı bir problem bu.
bazı telsiz telefonların çalışma frekansı splitterin filtre edebileceği frekans ile uyuşmayabiliyor.
benim bir telszi telefonumu splitter sız paralel bağladığım halde hiç bir sorun olmamasına karşın diğer telsiz telefonumu splitter ile dahi kullanamıyorum... -
Teşekkürler cevaplar için, peki senin çalışan ve çalışmayan telsiz telefonlarının marka/model'lerini söyleyebilir misin acaba Ado? -
panasonic kxtg 1100 çalışanı
laxon td68 bu da çalışmayanı -
bendede beko marka var tam modelini bilmiyorum ama splitter ile sorunsuz -
Panasonic KX-TG1100'ü hepsiburada'da gördüm, teknik özelliklerinde Frekans: 1.88-1.90GHz yazıyor.
(http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16052&productId=teldectkxtg110#tablnk)
Benimkinin de pdf manual'ını buldum (Siemens Gigaset 2010), onun da frekansı aynı.
(http://www.gw-tr.com/gigaset2010_en.pdf, sayfa 19)
Acaba splitter'da mı sorun?
-
Fakat şimdi farkettim ki bunlar telsizin radyo frekansları ama sorun sinyal frekanslarının farkından =p. Teşekkürler. -
Arçelik 450 dect sorunsuz çalışıyor.Başka paralel telefon varsa o da sorun yaratabilir. -
Arkadaşım senin Siemens yurtdışından alınmaysa soketteki (rj-11) bağlantı yeri farklıdır.Bizim kullandığımız sistemde soketteki dörtlü ucun ortadaki iki ucu kullanılır,dışlar boş kalır.Siemenste ise dış uçlar kullanılır, içteki 2 uç boştur.
Bunu kontrol edip, bağlantını değiştirirsen sorunu çözersin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apartman kutusundan internet hattı çekmek
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- superonline modem iade nasıl yapılır
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom cayma süresi
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell biz nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- türkiye"nin en hızlı interneti
- türk telekom superbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X