Şimdi Ara

Telsiz Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cobra 5 Mil (yaklaşık 8 km) : 200 YTL (Ürün 2 adet telsizden oluşmaktadır.)
    Cobra 7 Mil (Yaklaşık 11 Km): 250 YTL (Ürün 2 adet telsizden oluşmaktadır.)

Diğer modellerimiz ve bilgi için webelectronics@gmail.com.

Lütfen buraya mesaj atmayınız...

Temsili Resimler için tıklayınız...

http://tinypic.com/view/?pic=e6q784
    http://tinypic.com/view/?pic=e6q791

• BUNLAR İÇİN LİSANS GEREKİYORMU ==__??? TEKNİK ÖZELLİKLERİ NE?
  • hoca bize şöle baya ii bişey lazım.
    fiyatını soracaktım.
    biçerdöverde kullanmak için.30-40 km den çeken varmı?
  • Lisans gerekli mi?Lisans tamamen size bağlı Anladınız ?

30 - 40 km ? henüz icat edilmedi diyebilirim.(El telsizi olarak)

Bu fiyata imkansız bulamazsınız benden söylemesi... Araştırın isterseniz...

Teknik özellik mi?

7 milliklerde dijital ortam özellikleri farklı o kadar. 5 millik de bunlar yok mesela.
    -Kronometre
    -pusula
    -saat
    -titreşim

Aklıma gelen özellikler şimdilik bunlar . (7 Mil için geçerli ama bunlar 5 millikte ne yazik ki mevcut değiller.)

Direk mail atan arkadaşlardan , lütfen ilanı okudukları yeri de belirtmelerini istiyorum. Herkese iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webelectronics -- 1 Ekim 2005, 12:48:35 >

• Ciddi düşünen arkadaşlar için bir uyarıda bulunmak isterim.
    Belirtilen mesafeler tamamen açık alanda geçerlidir. Araya duvar , bina vb radyo sinyallerini etkileyecek unsurlar girdiği zaman mesafe düşer.

Daha fazla mesafeli el telsizleri de mevcut. Fakat bunları kullanabilmek için röle kirası vermeniz gerekir.

Şu anda tamamen popülaritesini yitirmiş olan halk bandı (CB) el telsizleri ile de tamamen açık olan alanda 25 KM ye kadar görüşme yapılabilir. (Satış esnasında 40 KM olarak söyleniyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

İstanbul Suadiye'den VHF el telsiziyle çok rahat Edirne ile görüşebiliyorum ...

Evimdeki sabit telsizim ve çeyrek dalga SKYLAB antenle Güney Amerika , İtalya , Almanya ile telefon netliğinde görüşme yapabiliyorum.

• 30 40 km diyen ben değilim arkadaşlardan biri yazdı. CB bandlı telsizler.Evet doğru ben de farklı bişiidemedim ki zaten Güvenlik şirketleri kullanıyor bu cihazları. Buarada röle kirası denilen zımbırtı da doğru ama mecburi değil bunu da unutma. Yoksa bir çok güvenlik şirketi başta olmak üzere kuruluşlar bu ücreti vermek durumunda kalırlar ki veren yok. En azından ben daha görmedim. Popülaritisini yitirmiş dediğiniz cihazlar halen satılmakta ki en basiti ben satıyorum. Ve alan müşteri var kibu memleket te içim rahat. Sizin bahsettiğiniz telsizler 80 lilerde kaldı. Birçok örnek verebilirim kullanım amaçlarına ve yerlerine göre...

Saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

quote:

İstanbul Suadiye'den VHF el telsiziyle çok rahat Edirne ile görüşebiliyorum ...

Evimdeki sabit telsizim ve çeyrek dalga SKYLAB antenle Güney Amerika , İtalya , Almanya ile telefon netliğinde görüşme yapabiliyorum.

Tamam da bunlar 2 yönlü telsiz.Sınıfı aynı olabilir ama yapısı farklı. Bunlarla ancak belirtilen mesafede göüşebilirsin artık bahsettiğin sistem sence pahalı değil mi? Kullanım amacına göre düşünmekte fayda var bu telsizleri. Tek bina iki kişi gibi.. Tek alan dört kişi gibi..

• quote:

30 40 km diyen ben değilim arkadaşlardan biri yazdı. CB bandlı telsizler.Evet doğru ben de farklı bişiidemedim ki zaten Güvenlik şirketleri kullanıyor bu cihazları. Buarada röle kirası denilen zımbırtı da doğru ama mecburi değil bunu da unutma. Yoksa bir çok güvenlik şirketi başta olmak üzere kuruluşlar bu ücreti vermek durumunda kalırlar ki veren yok. En azından ben daha görmedim. Popülaritisini yitirmiş dediğiniz cihazlar halen satılmakta ki en basiti ben satıyorum. Ve alan müşteri var kibu memleket te içim rahat. Sizin bahsettiğiniz telsizler 80 lilerde kaldı. Birçok örnek verebilirim kullanım amaçlarına ve yerlerine göre...

Saygılar...

Popülaritesini yitirmiş dememin sebebi artık amaçları dışında kullanılıyor olmaları. Bu telsizler sohbet amaçlı satılıyordu ve ticari amaçlı kullanmak yasaktı.
    Ama burası türkiye. Bir nesil CB telsizle büyüdü , şimdi ise bu telsizler sucuların ve tüpçülerin sipariş verme aracı. Yani ticari amaçlı kullanılıyorlar. Ama kim takar yasağı , burası türkiye ...

• Kesinlikle sana bu konuda katılıyorum.. Ne yazik ki durum bu...
  • quote:

Tamam da bunlar 2 yönlü telsiz.Sınıfı aynı olabilir ama yapısı farklı. Bunlarla ancak belirtilen mesafede göüşebilirsin artık bahsettiğin sistem sence pahalı değil mi? Kullanım amacına göre düşünmekte fayda var bu telsizleri. Tek bina iki kişi gibi.. Tek alan dört kişi gibi..

Arkadaşım ne kadar ekmek o kadar köfte...
    Adam mutlaka uzun mesafe konuşacak ve bütçesi bunu karşılamaya yeterli.
    O zaman almayacak mı?
    Ben zevk için kullanıyorum.

Adam sadece OC yapmak için rame , CPUya tonla para veriyor.
    Kısacası zevk meselesi.

Ama ticari amaçlı kullanacaksa veya bütçesi kısıtlıysa ona göre alternatifler sunulabilir.

• Telsiz de bir çeşit hastalık.
    Adam nasıl OC yaparak 3D Mark puanı vb yükseltmeye çalışıyor , telsizde öyle. Bugün 50 km konuşsan yarın gözünü 100 km ye dikerek RF çıkış gücünü yükseltmeye çalışırsın
  • Sonuçda bunlar iş amaçlı satılıyor. Yakın bir arkadaşım kız arkadaşıyla konuşuyor mesela bu da bir örnek. Yakınsan evet. Senin ki gibi bir sistem hem maliyetli hem de dediğim iş sahalarının hiç birine uymuyor. zaten hobi amaçlı olduğunu söylemişsin. Ben de sana bu telsizler tabii ki hobi amaçlı değil diyorum. Birden OC ye kaydırdın konuy,o zaman ben sana mesela GTİ yetmiyor gibip VTECH al diyeyim. Ne de olsa aynı. Ya da 4 kapı binek seni kesmiyor trafikte,daha iyisini alamalı diyor insan içinden,git o zaman jip al diyorum. Bunun gibi bir örnek veriyorsun bana.

Tamam bilgilisin,eyvallah ama ne yazik ki bahsettiğin örnek ve konu açıklamaları ne yazik ki bu telsizler için geçerli değil. Sadece katagori ya da sınıf diyebileceğim ifadeler tutar. Sen bana dünya nın öbür ucuyla konuşuyorum diyorsun,bunları alan adam dünya nın öbür ucunu ne yapsın? Bi de olaya bu yönden bak. Dediğinm gibi tüpçüsü de alıyor sucusu da ama ihtiyaçtan dolayı alıyor.

Neyse umarım beni anlıyorsundur. aynı taraftayız ama farklı konuşuyoruz.

Saygılar..

• Buarada fiyat pahalı gibi geliyor belki insanlara ama ne yazik ki değil. Aselsan MT725 (3 mil) telsizini
    TeknoSa ne yazki ki 239 milyon a satıyordu geçen gün gördüm. Bayrampaşa - İstanbul da dolaşırken Alman markası 3 millik bir telsiz e 165 milyon fiyat çekildi. Markayı hayatım da ilk defa gördüm.

Araştırmak size kalmış. Ben kimseye zorla satmıyorum. (Zaten satıyorum gereğinden fazla) Dediğin gibi ne kadar ekmek o kadar köfte...
  • yeriniz sıcak fırsatlardır
  • Teşekkürler....
  • Bu telsizleri alan arkadaşlara bir uyarım var. Kanunlara göre 0.5 mW üstündeki telsizleri lisanssız kullanmak ceza gerektirir.Bu cihazlar muhtemelen 3-4 watt arasında güç üretiyorlar. Yakalanırsanız cezası olduğunu biliniz.

aRcH
  • Uyarın için sağol.

O zaman özel kuruluşlara ceza verelim. İsim vermek istemem ama güvenlik şirketleri başta olmak üzere bir çok firma bu telsizlerden kullanmakta. Ceza? Burası Türkiye.. Kimse kalkıp da sana bu telsizi niye kullanıyorsun diye zaten sormuyor ki? zamanın da çıkarılan ama bir çok insanın uymadığı bir kanundan bahsediyorsun. hatta ben senin o duyup ama ayrıntısını bilemediğin kanuna şunu da ekleyeyim. Bunlara silah ruhsatı gibi ruhsat çıkartman gerek. Geçen hafta Manisa İmar Müdürlüğüne sattım. Devlet de kullanıyor. Elini yorup milleti uyarmana gerek yok. Ben devletin bir birimine satabiliyorsam sorun bence yok.. O yüzden neyin ne olduğunu bilmeden buralara yazma. Benden sana bir tavsiye sadece...

İhtiyacı olan insanlar olur diye ben buraya bu ilanı koydum. İyi ya da kötü. Kimisi iş için kimisi zevk için kullanıyor bu cihazları bunu da unutma.

Saygılar..

• Güncel.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webelectronics -- 5 Ekim 2005, 11:20:11 >
  • Güncel.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webelectronics -- 7 Ekim 2005, 11:02:24 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.