Şimdi Ara

Telsiz Satışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlanımla ilgilendiğiniz için teşekkürler... Buarada Güncel...
  • Güncel....
  • Güncel..... :D
  • Güncelllllllllllll
  • param olsa
    11 km lik hemen alırdım
  • Werelim o zaman Gerçi şu an elimde kalmadı. Bayramdan sonraki hafta gelecek. Bi aksilik olmazsa
  • Güncellll...
  • Güncel
  • ya aslında ben almak isterimde benım sevgilim 5 km uzakta ve çok ev vs seyler var tam olarak randıman alabilirmiyim acaba şöyle cep telefonu gibi konuşabilirmiyiz
    teşekkürler
  • Bu sebepten dolayı 3 satış yaptım ve şikayet gelmedi. Ama sen 5 km diyorsun , bana göre çekmez. Sebep ise evler... Evlerin az olduğu bir bölge olsa tamam. O zaman yollayayım. Aranızda 1 - 3 km olur o zaman denersiniz ona göre alırsınız diyebilirim. Ama bu şartlarda ben "olur kullanın" diyemem. 14 mil (yaklaşık 22 km) lik telsiz versem bile olmaz yane. Ne demek istediğimi anlamış olman gerek. Daha da soru varsa "webelectronics@gmail.com" adresine mail atarsın...

Saygılar..
  • Güncellll
  • Güncel..
  • ev yüksekse 2 nizde balkona çıkarsanız çeker belki
  • Hiç komik değil di....
  • Güncellll
  • Şu 40 km el telsizi icat edilmedi diyen arkadaş bir de Cobra LI 7200-2 WX VP GMRS/FRS modelini bir incelesin.

EDIT : Konu 3 yıl öncesine aitmiş. Sonradan gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcKopAti -- 10 Temmuz 2008; 10:18:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PcKopAti

Şu 40 km el telsizi icat edilmedi diyen arkadaş bir de Cobra LI 7200-2 WX VP GMRS/FRS modelini bir incelesin.

EDIT : Konu 3 yıl öncesine aitmiş. Sonradan gördüm.

yok böyle bir hort
  • arkadaşlar alcak olan banada gelebilir fiyatı 220 tl olan 30 mil (48km) lik telsizi verebilirim
    burak_gokcul@hotmail.com msn mail farketmez açığım devamlı nerdeyse ... görüşmek üzere arkadaşlar her türlü uzun menzilli wireless cihazı da mevcuttur 05453792770-05553004975
  • bi telsiz röle istasyonu olmadan nasıl 48 km çekebiliyor
  • aynen bende merak ettim nasıl bir çıkış gücü var acaba??? elde taşınabilir olacak kadar sahra telsizi olması gerekir :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.