Şimdi Ara

Tellcom(Bir bilgilendirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alıntı adresi:http://www.probil.com.tr/haber.aspx?haberID=94&alt=1

Tellcom İletişim Hizmetleri olarak, yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Uzak Mesafe Telefon Hizmetleri pazarında 2006 yılının ilk yarısında hizmet vermeye başladık. Kurumlara yönelik sabit ses ve VOIP hizmetlerimiz müşterilerimize değer yaratacak bir hizmet ve tarife anlayışı ile hayata geçti. Bu alanda kurduğumuz yeni nesil Telekom altyapısı ile coğrafya bağımsız hizmet talep eden tüm müşterilerimize aynı kalitede servisimizi ulaştırıyoruz. Hizmet vermeye başladığımız ilk 6 ay sonunda 20.000 kurumsal hat sayısını aşarak büyük bir müşteri kitlesine ulaşmayı başardık.

Ayrıca çok kısa bir zaman diliminde, uluslararası ses taşıma hizmetlerinde, 12 adet uluslararası trafik operatörü ile ara bağlantı gerçekleştirerek ve ayda 25,000,000 dakikanın üzerinde ses trafiği taşıma kapasitesine ulaşarak, bu alanda Türk Telekom’un ardından, en büyük 2. operatör konumuna geldik. Sahip olduğumuz yeni nesil alt yapı ve yüksek kapasite gücümüzü bölgesel oyuncu olmak yönünde değerlendirmeyi hedefliyoruz.

Geniş band erişimine ilişkin dünya pazarındaki gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. ADSL regülasyonunun netleşmesinin ardından geniş band erişim hizmeti ile ilgili fırsatları değerlendirmeyi planlıyoruz.

Mart 2006’da altyapı işletmeciliği lisansı alan ilk Türk Şirketi olarak, Türkiye’nin kablolu ve kablosuz altyapısına Fiber Kablo, Uzak Mesafe Wi-Fi ve/veya Wi-Max teknolojilerini kullanarak yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu yatırımlarımızla ülkemizdeki telekom şebekesinin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunurken, sahip olduğumuz Ses ve Data Servisleri lisansları çerçevesinde, abonelerimize katma değer yaratan kurumsal ve bireysel hizmetleri en yüksek kalitede ve avantajlı fiyat seçenekleri ile sunmayı hedefliyoruz.

Altyapı alanında ilk etapta 2007 yılı sonuna kadar yaklaşık 40 milyon dolar yatırımı planladık. Bu ilk etapta İstanbul, Kocaeli, Ankara, Afyon, İzmir, Manisa, Bursa, Tekirdağ ve Edirne gibi çok sayıda şehrimizi fiber kablo ile birbirine yedekli şekilde bağlarken, oluşturacağımız bu network’ü uluslararası anlaşmalar ile tüm dünyaya bağlayarak, global iletişimin ağının bir parçası olmayı hedefliyoruz.

• Güzel bir haber. Açıkcası Tellcom`un geleceğini parlak görüyorum umarım ciddiyetlerini bozmazlar lakin daha İstanbul`da birkaç semte hizmet verebiliyorlar bu üzücü. Umarım yakın zamanda tüm semtlere altyapı yatırımı yapılır. Yoksa her şehirden bir kaç semte altyapı hazırlanıp bu şehirlerde hizmet veriyoruz derlerse hiç hoş olmaz. Bu arada sanırım TurboNet kayıplara karıştı
  • İstanduldaki Operatörlerin durumlarına bakmak isterseniz:
    http://speedtest.net/global.php?continent=3&country=42&region=209
  • tüm izmiri kapsama alanına alıyoruz deseler be bu aksam kazmaya başlasalar bile birkac yıldan once bitmez

Yine de güzel bir gelişme
  • fiyatlar nasıl olacak peki?
  • Fiyatlar zaten belli. BKNZ : Tellcom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ttnet'e bak rezil herifler utanmıyorlarda

Tellcom(Bir bilgilendirme)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sumak

tüm izmiri kapsama alanına alıyoruz deseler be bu aksam kazmaya başlasalar bile birkac yıldan once bitmez

daha ne istiyorsun adamlar ileride yapıcaz demiyorlar karar aldık başlıcaz diyorlar nereye 1-2 günde hat kurulmuşki taktir etmek lazım zaten ben bile izmirde bicok kullanıcıyı buraya kaydırıcağıma şimdiden şüphe yok

• bursayıda bir an önce bitirseler süper olacak.
  • bende en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum..

100Mbit Süper ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84
    daha ne istiyorsun adamlar ileride yapıcaz demiyorlar karar aldık başlıcaz diyorlar nereye 1-2 günde hat kurulmuşki taktir etmek lazım zaten ben bile izmirde bicok kullanıcıyı buraya kaydırıcağıma şimdiden şüphe yok

Ben de o şekilde düşünüyorum ondan boyle bir şey yazmıştım:
    quote:

Orjinalden alıntı: Sumak

Adsl ye dolayısı ile telekoma mumkun olan en az para akısını saglamak icin elimden geleni yapıyorum/yapacağım. Zaten su anda kablo internet kullanmamın ya da 6 ay boyunca adsl ye gecmememin en buyuk sbebi bu.

• Bu ilk etapta İstanbul, Kocaeli, Ankara, Afyon, İzmir, Manisa, Bursa, Tekirdağ ve Edirne

adana yok
  • Telekom özelleştiğinden beri ne yaptı ki doğrudürüst ? Tek başına tekele karşı mücadele kolay değil. Ben bu hizmeti alamasam bile her zaman takdir ediyorum Tellcom'u. Keşke Tellcom gibi niceleri çıksa
  • ben dusunmeye basladım 49 ytl odeyıp 1024 alana kadar 109 ytl odeyım 100 mbps alırım pasa pasada kullanırım
    tt bu hızmetı verse bıle herhalde 500 ytl para ısterdı
  • Kocaelide başlamadılar galiba.
  • Fiyatlara %18 KDV dahil , %15 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) hariçtir.

METRO ETHERNET TOPTAN İNTERNET ÜCRETLERİ
    Hızı (Mbps) Aylık Ücret
    5 1.180,88 YTL
    6 1.302,44 YTL
    7 1.416,89 YTL
    8 1.526,90 YTL
    9 1.631,59 YTL
    10 1.733,62 YTL
    15 2.199,41 YTL
    20 2.616,41 YTL
    30 3.361,67 YTL
    40 4.028,86 YTL
    50 4.644,59 YTL
    60 5.222,16 YTL
    70 5.767,80 YTL
    80 6.290,38 YTL
    90 6.791,65 YTL
    100 7.275,19 YTL
    150 9.494,12 YTL
    200 11.482,38 YTL
    250 13.316,26 YTL
    300 15.033,91 YTL
    350 16.661,07 YTL
    400 18.215,47 YTL
    450 19.708,66 YTL
    500 21.148,62 YTL
    600 23.897,22 YTL
    700 26.501,20 YTL
    800 28.988,08 YTL
    900 31.376,47 YTL
    1000 33.680,57 YTL

Ttnetin oldukça hızlı ve oldukça ucuz metro ethernet bağlantı fiyatları.
    http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchEnemy -- 17 Şubat 2008; 17:20:44 >

• tellcom ankarada ilk yayınını verdi tüm ankaralılara hayırlı olsun
  • adana ankaradan sonra ilk düşünülen yer sakın üzülme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon_cdf23

tellcom ankarada ilk yayınını verdi tüm ankaralılara hayırlı olsun

bu ne demek şimdi ???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.