Bildirim
Tell me more English seti Hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben kullanıp beğenmemiştim. _____________________________ -
İnteraktif programlar çok tekrarlı olduğundan aşırı zaman kaybettiriyor kullanıcılarına. Tavsiye etmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cadde19
Merhaba arkadaşlar biraz da olsa alt yapı var ancak bu seti ttnet kampanyası ile alıp başlamak istiyorum.
Bu şeyi alıpta şu anda epey faydasını gören var mı?
Lütfen yardım boştan boşa para vermeyelim.
Bak güzel kardeşim bende senin gibi 2-3 yıl önce bu set hakkında bir şeyler okuyup almaya karar vermiştim.O zamanlar bu set 400 dolardı.Çok pahalı olduğu için alamadım.Sonra TTnet kampanyası çıktı.2 Tl'ye bu seti verdiler.Alıp detaylı olarak kullandım.Toplam 10 level ders var.En basit şeylerden başlayıp üst düzeye kadar öğretiyor.Adamlar her şeyi düşünmüş.Gramer dersleri,okuma dersler,konuşma dersleri, vs her şey eklenmiş.Hatta altyazılı video falan izleme imkanı bile var.Yani bu set gerçekten birçok beceriyi geliştirmeyi düşünerek hazırlanmış kapsamlı bir set.Fakat açıkcası 1 ay sonra ben sıkıldım.Nedendir bilmiyorum sıkıldım ve bıraktım.Gelişim de gösteriyordum ama bana fazla karmaşık bir yapısı var gibi geldi.Çalış çalış bitmiyor.Çok fazla vakit alıyor program.Yani normal bir çalışma ile gelinebilecek bir advanced seviyesine bu program belki bu sürenin İki katı bir süreyle bu seviyeye getirir.Bakın program faydasız,işe yaramaz demiyorum.Birçok set gibi öyle sadece para kazanmak için çıkarılmış bir set değil.Büyük emek harcayarak hazırlanmış.Sadece benim gördüğüm bir olumsuz yani bu seti bitirmek için UZUNN bir süre lazım.Bu arada sanırım bu setin şirketi Rosetta Stone'a satılmış.Sitesine girip bakabilirsiniz.
http://tellmemore.com/home.aspx_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X