Bildirim
televole
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
televole 2 vardı bende. Alarma 666 şarkısının, ordaki versiyonunu bir daha hiç bulamadım. çok güzel şeylerdi ama download kültürü geldikten sonra bir anlamı kalmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chromard
televole 2 vardı bende. Alarma 666 şarkısının, ordaki versiyonunu bir daha hiç bulamadım. çok güzel şeylerdi ama download kültürü geldikten sonra bir anlamı kalmadı.
kasetlerdeki çoğu şarkının kasetteki versiyonu bulunmuyor sanırım,hep farklı versiyonlarını buluyorum. -
-
pamuk prenses2 kısa filmindeki şarkıyı bulabilirmiyiz acaba? bu şarkılarda geçiyordu kadın tam kokaini çekerken vardı..smooth criminalden önceki şarkı.. -
off çok kötü oldum şuan ya serisi vardı kuzenimde görmüştüm ve almıştım 1-2-3-4 sonrasını almamıştım 2000 falanda vardı
Sentello
Alarma
Las ketchup of off off neydi bunlar bide hiç unutmam televole 3 yada 4 teki 4ncü şarkı vazgeçemezdim alarmadan bi önceki şarkıydıKaseti bir saat sardırırdık walkmanlerimizde
şimdilerde olsa apaçiler yüzünden dinleyemezdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4hr1 -- 20 Nisan 2010; 17:14:04 > -
2-3-4-5 var elimde, kaset olarak..
televole 6 dan sonra cıvıttı...hatta fake televoleler falan çıkmaya başladı. -
-
abobende dinlerim bunları halen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X